Herkes neden böyle düşünüyor? Aklı fikri aşağı olan insanların tek düşündüğü şey bu. Biriyle normal arkadaş olsam bile amacı genelde farklı oluyor ben normal arkadaş olarak görüyorum ama bazı insanlar bunu garip karşılıyorlar

Herkes neden böyle düşünüyor? Aklı fikri aşağı olan insanların tek düşündüğü şey bu. Biriyle normal arkadaş olsam bile amacı genelde farklı oluyor ben normal arkadaş olarak görüyorum ama bazı insanlar bunu garip karşılıyorlar

aklı fikri aşağıda olan insanın düşündüğü tek şey bu değil kadınla erkek dost olamaz bir realitedir. önceden veya zamanla bir taraf özellikle de erkekler karşı tarafa bir şeyler hissedebiliyor. bu yüzden arkadaş olamaz. misal sen karşındakini arkadaş olarak görüyor olabilirsin o da sana arkadaşça davranıyor olabilir ama gerçek düşüncesini bilemezsin. çoğu erkek beklentiye giriyor maalesef. o yüzden olmaz yani.
Erkek arkadaşımdan daha çok kız kankam var, daha eğleniyorum ben. Ama genelde Türkiye'de erkeklerin çoğu kadınları cinsel bir obje olarak gördüğü için bence böyle bir yanılgı var.
Saçma bir yanılgı ya. En yakın arkadaşlarımdan bazıları erkek. Ve hâla iyi dostlarım. Yani iki tarafta birbirine dost gözüyle baktıkça sorun yok bence 🙂
Teşekkür ederim 🙂
Bence de saçma gerçekten insan gibi insansa olur herkes sütü bozuk olucak diye bir kural yok kendi zihinlerinin kirliliğini başkalarına bulaştırıyorlar
EİG için teşekkürler 😇🌸
Kadınla erkeğin dost olamayacağı fikri, toplumun basmakalıp düşünceleriyle fazlasıyla şişirilmiş bir yanılgı. İşin özü, gerçekten temiz bir iletişim kurabilen insanlar böyle şeylere takılmaz. İki kişinin beyninin ve kalbinin uyumu, cinsiyetten çok daha güçlü bir bağ oluşturabilir. 👭👫
Senin “normal arkadaşlık” dediğini, bazı insanlar bambaşka yerlere çeker çünkü kendilerince bir normalleri yok. Kafan rahat olsun, sen doğru iletişim kurdukça, niyetine uygun insanların yolları seninkilerle kesişecektir. 😊 Şu aşağılık düşüncelere takılma, dostluk cinsiyet tanımaz.
Cevap
16Cevap
güven varsa olabilir tabi ki de neden olmasın
Aslında olur ama bir yerden sonra birsorun yasanıyor cunku yakın oldugunuz kisiye yakınlasmaya baslıyorsunuz basıma geldi ordan biliyorum 2 tane kız kankam oldu cok değerli insanlardı ama 2 siyle de FB olmaya basladı ve ister istemez sonlandı arkadaşlık sonra da tamamen koptuk kısacası olmaz demiyoru ama cok zor
Realde olmaz aklın aşağıda olmasıyla alakaı yok. Olanlar vardır istisnadır azınlıktır. Onlarda da muhtemelen erkek kızı güzel bulmuyordur. Yani erkeklerden dolayı olmaz genelde.
Buradan tanıdığım 2 yıl olacak var. O burayı artık kullanmaz ama arada bir yine arar konuşuruz. Dost değil de arkadaş olunur. Oda hani sık sık konuşulmaz.
Kadın ve erkek arasındaki dostluklar yakın zamanda aşka dönüşür.
Tehlikeli bir bölgedir..
Araya aşk ve cinsellik girmediği sürece çok güzel dost olunur
Öyle çünkü, en sonunda iki cinsten biri bir birine yükselir, bu genelde erkek olur
Kadın ile erkek arkadaş olamaz gardaş olsaydı Allah öyle yaratirdi
kadınlar çıkarcı erkekler mantık yoksunu olduğu için
daha doğal bir örnek veririrsem bu kurtla kuzunun dostluğu gibidir
İki taraf dost olmayı tost olmak zannediyorda ondandır beceremiyor taraflar
Yönelimim farklı biliyor 4 yıllık arkadaş dediğim insan amacından sapıyor. Genelleme diyenler gelcek. Aksini kimse yaşatmadı maalesef.
çünkü erkekler arkadaş kalamıyor
karşı cins hakkında nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? nereden biliyorsun yani
https://www.youtube.com/watch?v=45Gk10ZWE0Q
Olamaz çünkü , yaratılışa aykırı
Öyle veya değil ama gerçek
Mutlaka iki taraftan birinin geçmişte veya güncel hisleri vardır kiiii bunun binlerce örneği var + burada dahi görüyoruz yani tez doğru
Çünkü olamaz 🤷♀️
Ateşle barut yanyana olmaz Ağa
Ateşle barut ne kadar yanyana durabilir?
O anlamda demedim genel olarak öyle kadın demek cinsellik demek degil erkekle şaka kavgada kadınla şaka yatakda biter
Sana göre öyle olabilir ben dost olamaz demdim agırlıklı sebebini dedim
Arkadaşım da olsa poposuna bakıyorum
Olamaz
Bence olur
O bir yanilgi degil
Yanılgı değil, doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?