Kişilik & Karakter Düşene güleni ne yapmak lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor düşmedimde bazen görüyorum gülüyorlar, yeminle kafasına basacaksın ya. Güncellemeler1 yıl kızlarda-kadınlarda beyin yokmuş bir kez daha anladım Düşene güleni ne yapmak lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. umursamamak lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bak adam net cevabı verdi u Barış_LonelyForever 1 yıl eyvallah
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ya bende çok gülüyorum elimde değil asddhdbdj 0 2 Yorumla Soran 1 yıl o kadar ezik o kadar aptalca bir hareketki anlatamam sana. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abartma kanka gulen insan çok normal bişey bu gidip uçurumdan düşene gülmuyoruz ayağı viyere takiluyo hafif düşüyor pat diye komik bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ama komik oluyo bazen yere yapisiyo bi anda🤣 0 3 Yorumla Soran 1 yıl komik felan değil onun canı yanıyor sen komik buluyorsun. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cani yanan her insana canim yanamaz ki hastanedeki bütün ağlayan cocuklara oturup ağlayayım mı Yorumla Soran 1 yıl e aq buna gülünür mü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
umursamamak lazım
bak adam net cevabı verdi
eyvallah
Ya bende çok gülüyorum elimde değil asddhdbdj
o kadar ezik o kadar aptalca bir hareketki anlatamam sana.
Abartma kanka gulen insan çok normal bişey bu gidip uçurumdan düşene gülmuyoruz ayağı viyere takiluyo hafif düşüyor pat diye komik bence
Ama komik oluyo bazen yere yapisiyo bi anda🤣
komik felan değil onun canı yanıyor sen komik buluyorsun.
Cani yanan her insana canim yanamaz ki hastanedeki bütün ağlayan cocuklara oturup ağlayayım mı
e aq buna gülünür mü