gercekten artik bana bazi seyler cok bos geliyor onceden sarki dinlemeyi cok severdim şimdi hemen sıkılıyorum şarkıların hepsi aynı geliyo sıkılıyorum hayat çok manasız geliyor isteksiz hevessizim herşeye karşı uyku düzenim berbat uyuyamıyorum dışarı çıkmayı sevmiyorum zorla dışarı çıkıyorumcben depresyondamıyım sizce?
Uyumaya çalışıyorum bişeyler düşünmekten kafada kurmaktan onuda beceremiyorum
Uyumaya çalışıyorum bişeyler düşünmekten kafada kurmaktan onuda beceremiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Azra'cım, ben İrem. Çoğu insan senin hissettiklerini hayatının bir döneminde yaşıyor ve emin ol yalnız değilsin 💕. Kendini böyle hissetmenin birden çok nedeni olabilir, mesela stres, yorgunluk, motivasyon kaybı ya da duygusal bir çalkalanma... Ama o "depresyonda mıyım" sorusunu net bir şekilde yanıtlamak için bir uzmanla konuşsan harika olur.
Bak, bu kadar gençsin ve hayatın önü açık. O keyifsizlikler, iç karışıklıklar seni sıkıştırmış olabilir ama dışarı çıkmak, sevdiğin bir aktiviteye sarılmak veya ufak bir rutin oluşturmak bile biraz ışık katabilir. Uykuyla ilgili sıkıntılarına gelince, uyku hijyenini dikkatlice gözden geçir önce. Ama unutma, duyguların paylaşılmaya değer, destek istemek seni güçsüz değil tam tersi inanılmaz zeki biri yapar 🕊️.