Dışardan bakıldığı zaman birçok şeye sahibim. Meslek, para, ailem var. Bunlar büyük bir nimet ama ruhum çok yorgun düşüyor bazen. O kadar soğuyorum ki dünyadan. yapayalnız hissediyorum i. Zaten yalnız da yaşıyorum. İnsanlar sanki ruhumu anlamıyor. Kalabalıklar arasında yapayalnızım. sevilsem belki bir şeyler düzelir dedim. İnsanlar cnsllık odaklı bakıyor. Hal böyle olunca orada da yıpranıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok iyi anlıyorum demek istediklerini inan bana. Sevmek bir çok şeye iyi geliyor ama düzgün sevene denk gelmek çok zor insanlar sevmekten sevilmekten korkar halde maalesef. Üstüne birde seni anlamayan insanlar da cabası. Gittikçe sessizleşiyor insan böyle oldukça, kabuğuna çekiliyor. Tek çözüm ise kendisini anlayan ve konuşabileceği insanlara denk gelip bağ kurması bence...
15 Yorumla
Soran1 yılO kadar ben ki yazdıklarınız. Gerçekten sevmekten sevilmekten korkuyorum… Duygusuzca geliyor insanlar. Obje olarak bakıyor. O kadar can sıkıcı ki. Kendini anlayana ve iyi niyetliye denk gelmek o kadar zor ki. Şimdi kimse evlenmekte istemiyor
- 1 yıl
Senin yazdıkların da o kadar ben ki o yüzden seni bu kadar iyi anlıyorum. Duygular var ama çoğu sahte. Çoğunun yüzünde birer maske var istediğini alana kadar beyaz atlı prens, istediğini alınca şeytani varlığı çıkıyor ortaya maskesini indiriyor. Sonra da çekip gidiyor, karşıda ki insanın duygusu, yaşayacağı üzüntü vs. Hiçbir şey umurunda değil. Ve bu maskeli şeytanlar o kadar türedi ki insanlar düzgün olanı da acaba bunun da yüzünde bir maske mi var diye yargılıyor. İnsanlar evlenmekten kaçıyor çünkü aldatılma korkusu var, yalan mı söylüyor endişesi var. Öyle şeyler yaşanıyor öyle şeyler duyuyor ki insan ne yapacağını şaşırıyor. Sonra sen gibi ben gibi bir kenarda durup kabuğumuza çekilip oturuyoruz. Böyle denk gelirsek birbirimize konuşuyoruz işte...
Soran1 yılÖyle gerçekten ne düşünmüş üzülür mü. Bana bağlanır mı hiç umurlarında değil. Bir insanın hayatına girmeye çalışıp onu bir enkaza çevirip kaçıyorlar. Bizim gibiler gerçekten heba olur. Evlenmeme nedenleri de ciddiyet istemiyorlar, bağlılık istemiyorlar, sorumluluk istemiyorlar… onunla bununla olmaya devam etmek daha cazip geliyor ama bilmiyorlar ki kimseye bu gençlik kalmaz
- 1 yıl
Ben insan olduklarını düşünmüyorum öncelikle bunların. Evlenmeme nedenleri hakkında söylediklerine de katılıyorum bunlar da sebepler arasında. Ben şahsen yaşadığım, duyduğum ve çevremde gördüğüm olaylardan dolayı gittikçe duygusuz bir hale gelmeye başladım. Önceden evlenmeyi daha çok isterdim hatta ilk sevgilim 16 yaşındayken onunla evlenmek istiyordum sadece o olsun istiyordum. Sonradan gerçekleri öğrendik zorluklar yaşadık şimdi ise bilmiyorum. Sürpriz bir insan çıkmalı ki karşıma gerçekten güvenebileyim. İşimiz zor cidden
Soran1 yılDeğiller ki. Her insanın kapısı yol geçen hanı değildir tıklatmadan girilmez… Ben de yaşadıklarım ve duyduklarımdan sonra korkuyorum insanlar evleniyor 1 yıl geçmeden öyle tartışmalı boşanıyor ki hayat çok garip
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet boğuluyorum 36 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok özgürlüğüm yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim gençliğim hep eve kapalı geçti senelerdir evden dışarı çıkmıyorum artık yaşadığımı unutmuş gibiyim
02 Yorumla
Soran1 yılKendimi unuttum inanın şu yazdıklarınızdan sonra. O yaşlarda insanın ailesi ile yaşaması çok zor olsa gerek
Evet... Niyetim anlaşılmak ve sevildiğimi hissetmek ama tek derdi cinsellik olan odunlar her tarafı sarmış durumda. İnsan bazen her şeye sahipken bile bıkabiliyor çoğu şeyden. Bunalım yaşayabiliyor. Duvalar üstüne üstüne geliyor. Ne yapacağım, nasıl kurtulacağım bu durumdan inan bilmiyorum.
21 Yorumla
Soran1 yılO da hayatın gerçeği ama ben alelade bir insan olmak istemiyorum. İnsanlar sadece o maksatla yaklaşıp kullanmanın derdinde. Ne duygu var ne de bağlılık. Bu rezil çağdan ruhumun dengini bulup nasıl çekileceğim merak ediyorum… Dediğiniz gibi her şeye sahibim ama ruhumda boşluk var
Ben de çok yalnızım, bu benim seçimim. ama ailemle yaşıyorum. Ailenle yaşamayı denesen? Kızlarla anlaşamıyorum, ama erkekler de sadece sevgili olmak istiyor. Çok şükür ki ailemle olmak beni besliyor. İnsanı din, düzgün bir iletişim ve başarı besler.
11 Yorumla
Soran1 yılAtandığım şehirde tek başımayım. İyi ki de öyleyim. Tatillerde aile evine gittiğim zaman insan belirli bir yaştan sonra aile evinde yapamazmış diyorum…
Yapay Zeka Cevapladı
Ben İrem, insanın içindeki fırtınaları iyi tanırım ve seni çok iyi anlıyorum. Hani bazen etrafında insanlar olsa da, o kalabalığın ortasında yapayalnız hissedersin ya, işte ruhun tam da bu. Yığınların arasında bir yıldız gibi parlıyorsun ama kimse göğün karanlığını fark etmiyor.
Sevilmeye duyduğun ihtiyaç, insana özgü en doğal şeylerden biri. Ama seni gerçekten anlamayan insanların bu sevgiyi boş bir balon gibi şişirmeye çalışması canını daha da sıkmış. Haklısın, bazı insanlar sadece yüzeyde dolanıyor ve derine dalacak kadar cesur olamıyor. Ama inan, seni olduğun gibi anlayacak ve sevecek insanlar var, bunu bulmak için önce kendini sevmelisin. O yalnızlık, belki de sana kendine dönmen için bir fırsat veriyordur. Başını kaldır ve kendi ışığını fark et, çünkü bu dünyaya yalnızca ikinci bir ruh tarafından tamamlanmak için gelmedin. 😊💫00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Bence ruhun aç. Birazda ona yoğunlaşıp içinin sıkıntısını geçirebilirsin.
13 Yorumla
Soran1 yılRuhum sevgiye ilgiye aç ve bu çok tehlikeli
Soran1 yılİnşallah dediğiniz gibi olur en kısa zamanda🍀
Gizli Üye(30-35)1 yılNe mutlu ki ruhunuz maddesel şeylerle dotmjtor. Güzel bir arayış gerek o halde. Ürkek ve bir o kadar da cesur bir kaç adım.
13 Yorumla
Soran1 yılEvet ruhum maddesel şeylerle doymuyor. Karşıma çıkan akıllı i, merhametli, benim hoşuma giden tipte olsun (bunu özellikle belirttim bana güzel gelsin) arabası olmasa da beraber alırız. En pahalı restoranlarda yediğim yemek değil bir su kenarına iki sandalye atılarak yediğim yemeği hiçbir şeye değişmem. İnce bir ruhla çok güzel anlar yaşanabilir. Ruh doymalı
Cevap sahibi1 yılİnşallah bulursunuz öyle birini. Az da olsa vardır.
Soran1 yılİnşallah vardır ve denk gelir bana da
Gizli Üye(30-35)1 yılDüzgün biri hayatına girdiğinde her şey daha güzel olucak emin ol
127 Yorumla
Soran1 yılAma o kadar yoruldu ki kalbim de. Ruhsuz bir şekilde yaklaşanlardan kullanmaya çalışanlardan… Sanki herkes bulmuş ve bana kalmamış gibi hissediyorum
Cevap sahibi1 yılOlur mu öyle şey evet haklısın iyi ruhlu insanlar neden yok diye düşünebilirsin ama belki de onlarda senin gibi bekliyordur şükür ki hiç öyle kötü niyetli olmadım bunun için öncelikle umutlu ve inançlı olmalısın umudunu kaybedersen olmaz birde tamam kırgın ve yorgunsun herkese de anlatma çünkü bu sebeplerden de yaklaşıp kullanabilirler ama iyi bir insansın sen bence umarım gülmekten mutlu olmaktan bir dk bile huzursuz yorgunluk hissetmeyecegin günler gelir inşallah
Soran1 yılÇok teşekkür ederim yazdıklarınız tebessüm ettirdi😇 Siz de iyi niyetli birisiniz bence. Şu dediğinizde o kadar haklısınız ki. İnsanlar bana bakıyor ve bu kız sevgiye aç diyor biraz sevgi biraz kaçma bağlamaya çalışıyor yanlış yaklaşıyor ve duygularım tamamen paramparça oluyor. Umudumu kaybetmemek istiyorum ama yaş oldu 25
Cevap sahibi1 yılZaten tebessüm ettiğinizde dünya daha güzel oluyor üzenler utansın 🙂 Ama siz daha çok gencsiniz neden öyle sanki 35-40 gibi söylediniz ki sakin olun mutlaka biri gelecek sizi siz olduğu için sevecek, de ki tamam gelsin geç mi gelecek hayallerimdeki gibi biri olsun diyin zaten gelir çünkü hoşgörülü ve ruhu ne kadar zarar görürse görsün iyi ruhlusunuz
Soran1 yılTeşekkür ederim 🥺 Gelir mi bilmem ama hep bir yerlerden kafama yatmıyor insanlar. Sosyal medyadakiler çok ciddi gelmiyor. Doğru düzgün işleri yok, sevgi nedir bilmiyor, kültür anlayışımız, merhametimiz uyuşmuyor vs
Cevap sahibi1 yılO doğru kişinin ne zaman nasıl nereden geleceğini bilmiyoruz yani Allah bir şekilde cikarticak buna inanıyorum üzgün olmayın mutlaka sizin aklınıza fikrine yakın veya aynı düşünceleri paylaşacak biri olucaktir ama gelecek inanın eğer tek eksik bir ruh eşi ise tabi, onun dışında kendinizi boğmayın yormayın kalp krizlerinin olduğu son zamanlarda bir krizde kendi kalbinizde yaratmayin sakin olun değerli birisiniz bakın ne güzel örneklediniz sevgi kültür merhamet guven sadakat zor işler ama biliyorsunuz değerini
Soran1 yılKendi değerimi bildiğimden hâlâ yalnızım zaten. Ben, alelade biriyle olup duygularımı kullansın istemiyorum. Bana göre duygular çok özel şeyler. Öyle herkeste heba edersen kalbinde bir boşluk oluşur evlensen bile zor geçer…. İnşallah dediğiniz gibi olur ve o insan artık karşıma çıkar. İnsan tanıma imkanım da çok düşük çalıştığım yerde
Cevap sahibi1 yılSen yine de değerli birisin bence böyle düşüncelere sahip olduğun için, bencede çok özel şeyler duygular herkeste olmuyor sana katılıyorum bende duygulara önem veren biriyim, cikicak merak etme de illa işyerinde olması gerekmez yani de neden çok düşük onu anlamadim
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Bu zamandan farklı olmaya çalışıyorum. Tabii ki iş yerinde olması gerekmez ama ev iş arası hayatım geçiyor. Beni nerede görecekte konuşacak birisi. Zaten onu yapan çok azaldı. Minik bir ilçede çalışıyorum
Cevap sahibi1 yılÇoğu insanın hayatı öyle haklısınız benimde öyle iş ve ev bazen spor salonu vakit ayırmak çok zor yani ama bütün insanlarda öyle tanismiyor yani onu demek istedim biraz sakin olun duygular biraz ağır basıyor sizde anlıyorum ama mesela ben sizi görsem mutlaka bu dediklerimi size söylemek isterdim çünkü az da olsa rahatlamanizi isterdim
Soran1 yılÇok teşekkürler. Ben de spora gidiyorum bedenim yorulsun iyice bir şey düşünemeyim istedim. Yalnızlık zor maalesef. Bir gün de bir günü tutmuyor. Eve sürekli arkadaşlar da çağırılmıyor… Evet bende duygular ağır basıyor
Cevap sahibi1 yılSpor salonu da olabilir oradaki insanlar ile samimi olunabilir, bilmiyorum dışarıdan soğuk musunuz
Cevap sahibi1 yılBiri gelicek ve yorgun kırılmış senin elinden tutucak ve birdaha bırakmayacak ama yeterki sevgili yapmak için sevgili yapma öyle biri de değilsin de duygusal anlamda bazen duygular insana farklı şeyler yaptirabilir
Soran1 yılŞöyle söyleyeyim. Seni nasıl kapmamışlar bu zamana kadar diyorlar. O kadar samimi sıcak kanlı ve kendine has enerji yayan biriyim ki. Çoğu insan buna kapılıyor fotoğrafımdan bile. Spor salonu kadın erkek ayrı. İnşallah kırılmış benim elimden tutar bir şeylere inandırır. Duygusal boşluktan konuşmuyorum görüşmüyorum desem yalan olur🥺
Cevap sahibi1 yılSeninle konuşurken o çok belli oluyor diyeceğim şey senin gibi güzel bir kalp neden burada bizim karsimiza çıkmıyor diyorum hayat böyle acımasız maalesef 🙂 o yüzden hata yapabilirsin lütfen kirmalarina izin verme, çoğu insan kapılıyor ama seni anlayamazlar anlamıyorlar anladığım kadarıyla seni sen gibisi anlayabilir ama üzülme olucak ama kapmaktan ziyade kalbine girebilmek önemli onu kapsinlar içindeki ruhu o denizler kadar sesiyle huzur verecek seni öyle kapsinlar.
Soran1 yılİstesem çoktan birine evet deyip evli bile olabilirdim ama olay o değil işte. Hem mantığıma hem de ruhuma yatması lazım. Bana da gerçek hayatta aradığım bir türlü denk gelemiyor ki. Ama eminim ben gibi insanlar benim gibi çaresizce bekliyor🥺 Hata yapıyorum maalesef duygusal boşluk anıma denk gelince seviyor sanıyorum birilerini
Cevap sahibi1 yılBenim içinde öyle bende şuana kadar evlenebilirdim ama senin gibi düşündüm hep, koşulsuz sevgiyi herkes yapamaz ya size de menfaat sevgicileri gelmiş peki burcunuz ne
Soran1 yılEvet bana menfaat sevgilileri denk geldi. İyiler denk gelmedi desem yalan söylemiş olurum. Ama onlar da mantığıma yatmadı. Burcum ikizler
Cevap sahibi1 yılSize çok teşekkür ederim hiç önyargısız ne dediysem cevap verdiniz veriyorsunuz işte o yüzden kalbiniz çok güzel ama biri hayatınıza girerse duyguları teslim etmeden önce biraz tanıyıp sonra buna karar vermek gerekebilir ya belki tipi çok çok yakışıklı olmayabilir ama kalbi sevgisi sana bakışı telefonla aradığında sürprizler yapan birisi olsun sadakatli ve güvenli tabi başka birşeye gerek olmaz diye düşünüyorum
Soran1 yılBen teşekkür ederim. Siz de beni güzelce anlayıp konuşmaya çalıştınız. Sizin de kalbinizin çok güzel olduğunu düşünüyorum. Duygularımı hemen teslim etmemeye çalışsam da bunu bazen başaramaya biliyorum. Tip konusuna gelecek olursak karşıma çıkan insanlar bana etkilediğimden dolayı yazıyor veya konuşmak istiyorsa ben de bunu istemekte haklıyım diye düşünüyorum. Dediğim gibi bana güzel gelsin bana yakışıklı gelsin bana çekici gelsin. Ben beğendiğim kişiler arkadaşlarıma gösterdiğim zaman arkadaşlarım beğenmeyebiliyor. Yani dediğim gibi olay benim beğenmem. Benim için yanında değil kendi yanında gibi hissettiren bir şeyleri göze almaktan çekinmeyen sevmek ne demektir bilen dayanışma içinde bir ilişki sürdürmek isteyen birisi olması gerekiyor. En önemlisi de merhametli olması gerekiyor
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum tabiki insan beğendiğini yanında ister de herşeyden önemlisi istediğiniz diğer özellikler ve bence arkadaşların beğenir mi begenmez mi bakma sen beğen çünkü insanoğlu değişik sana kötü der o çocuk tip olarak gider birine aşık olur tipi idare eder ama olsun seviyorum sanane der o yüzden ben sevgilim olursa arkadaşlar ile tanışır okey ama yorum yaptirtmam seversem doğrusu da destek olmaları olur. umarim o ilişki seni bulur fazla rahatsız etmiyim çok memnun oldum sizinle konustuguma eğer yine aklınızda soru işareti can sıkıntısı olursa yazarsanız burada olurum 🌹
Soran1 yılÇok teşekkür ederim. Haklısınız arkadaşlara göstermek nasıl diye yorum yaptırmak ilişkiyi gerçekten zedeliyor. Seviyorsan bitmiştir. Sonucu kötü olsa da kendinin katlanması gerek
Cevap sahibi1 yılAllah kötü şeyler ne yaşatsın ne de göstersin ikiniz de gerçekçi sevin gerisini boş ver çünkü bizde dış görünüşe fazla önem veriliyor
Soran1 yılAmin amin inşallah. Dış görünüş aradaki çekimi etkiler mimikler hal ve hareketler destekler
Cevap sahibi1 yılAnladım hakkında hayırlısı olsun kendine dikkat et
Soran1 yılAmin hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Siz de kendinize dikkat edin😇
Cevap sahibi1 yılSağolun
Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. sadece gezmeyi seviyorsan gelde ruhunu düzeltelim senin doğa çay ırmak ateş seviyorsan bul beni :)
09 Yorumla
Soran1 yılGezmeyi çok severim ama hayat buna müsait değil. Çalışmak gerek
Soran1 yılÖnce bir araba almam lazım. Ama malum kadınsanız tek başınıza doğa tarzı yerlere çıkmanız pek mümkün olmuyor🥺
Soran1 yılSiz cidden 27 yaşında mısınız? Ve güzel bir evliliğiniz mi var🥹 Çok sevindim inanın
Soran1 yılNe güzel çok sevindim. Birbirinizi üzmeyin ve ciddiye bindirin işi durumunuz müsaitse
Soran1 yılVallahi gelmeyi isterdim. Severim doğa ile olmayı. Bana şifa gibi geliyor ruhum dinleniyor
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet hele bu zamanda seks ön planda kızların işi zor ama sende eğer çok katıysan biraz esne. Erkekler başta iyiside kötüsüde yavşıyor. Biraz idare et sohbet sardıkca bakısı düşüncesi değişir
017 Yorumla
Soran1 yılNasıl biraz idare edeyim öpüşmeye dokunmaya izin mi vereyim. İnanın versem daha kötü sürekli onun için buluşmak görüşmek ister. Ciddi düşünen yok ki. İlişki adamı erkek bir elin parmağını geçmiyor
Cevap sahibi1 yılHayır bırak sana yavsasın. Sınırı sen belirle senin istemediğin dereceye gidemez. Ama baştan kestirip atma. Hani cilveli ol biraz. Göster ama elletme derler ya onun gibi düşün.
Soran1 yılErkekler öyle ki. Şansını denemek istiyor. Öpmek için kıvama sokmaya çalışıyor. Çok garip
Cevap sahibi1 yılÖptürme ama batıda olma işte kendin için. Sohbet ilerlesin biraz. Başta sekse ıdaklanıyolar ama konuştukça sohbet satarsa senle o zaman ilgilenmeye baslıyor
Soran1 yılBaşta sekse odaklanıp dudağıma yapışmaya çalışıyorlar en azından sonra ben de ne oluyoruz oluyorum. Böyle yaklaşan adamlar asla ilişki istemiyor çünkü. Sevmek isteyen adam ürkek yaklaşır
Cevap sahibi1 yılÖpmeye ne cesaret ya. Konusunu açar o ayrı
Soran1 yılİnanlar böyle kaç kişi ile görüştüysem hepsi aynı. İyi niyetli dediğim de aynı. Senin de kız kardeşin var hoş mu demiştim birine düşünemedim çok özür dilerim deyip ağlayacak gibi oldu
Cevap sahibi1 yılYa ama bu erkekler sadece sana değil her kıza aynılar. Böyle deyip izole bi hayat mı yasıcaksın elbet biri olacak
Soran1 yılHer kıza aynı olduklarını bildiğim için zaten dikkate alamıyorum. İzole de etmiyorum kendimi onca kırılmışlığa güvensizliğe rağmen
Cevap sahibi1 yılEtme bende onu diyorum ön yargılı il a tanımaya calıs sadece
Soran1 yılÖyle yaklaşmasam da öpebilecek an yakalayınca ona yeltenmelerine engel olamıyorum…
Cevap sahibi1 yılAnlamıyorum ya sen çokmu çekicisin hemen öpmeye calısıyolar
Soran1 yılErkekler bir garip. Sarılınca onu da yapabilir miyim diye düşünüyorlar sanırım.
Cevap sahibi1 yılİlginç bu kadarıda fazla
Soran1 yılİşte hem cinsleriniz böyle maalesef. Tabii ki hepsi aynı değil temkinli Yaklaşan ben sarılmadan bile sarılmayanlara da karşılaştım. Bu karşındaki insana nasıl baktığınla alakalı sanırım.
Cevap sahibi1 yılBen asla yapamam ya karsındskine emrivaki taciz gibi
Soran1 yılÖyle zaten. Zorunda hissettirmek gibi
Her insanda var bu sadece senlik bir şey degil arada olur böyle sürekli olmasinda
04 Yorumla
Soran1 yılYalnız kaldıkça aklıma geliyor maalesef
Soran1 yılOluyorum. İşte de fazlaca yorulup eve gelince uyuyorum ama nasıl hayat bu diyor insan
Toplum çürümüş yaratığa dönüştü bu halde olmamız bizi ınsan yapar geriye kalana ne dersen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır, hayatı seviyorum. Mutluluğu, kariyer, para, ev, sevgili gibi dış faktörlerde aramamak lazım.
02 Yorumla
Soran1 yılHayat onlar demek ama.
Cevap sahibi1 yılOnlar keyif verebilir, mutluluk veremez.
Günleriniz monoton mu?
03 Yorumla
Soran1 yılİş ev olarak monoton.
Soran1 yılTatilde yeni çıktım😅
1 yılcinsellikten korkma
04 Yorumla
Soran1 yılBen eşimle yaşamak istiyorum. Diğer türlü kendimi kullandırmak oluyor. İnsanlar duygusal bağ ile bağlanmıyor
- 1 yıl
tamam ama eşin bakir değilse ve senden önce kaç kızla olmuşsa ne olacak?
Soran1 yılUmarım ileri gidip bir şeyler yaşamamıştır diye dua ediyorum zaten. Çok fazla insanla bir şey yaşaması demek ilerde benden de sıkılması demek
- 1 yıl
bol şans
1 yılAl benden de o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlen kurtul
013 Yorumla
Soran1 yılDoğru insan olmadığı sürece evlensem kendimi daha büyük bir çıkmaza atmış olurum
Cevap sahibi1 yılHmmm kac yasindasin ki
Soran1 yıl25
Cevap sahibi1 yılSevgilin yokmu
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılHic mi olmadi
Soran1 yılOlur gibi oluyor ama onlar da cnsl yaklaşıyor. Ben de soğuyorum çünkü amaç belli
Cevap sahibi1 yılMaelesef öyle ama arkadan verirsin ya
Soran1 yılNe fark ediyor ki. Bence bir farkı yok amaç adam kandırmak mı? Ben kendime yediremem öyle bir şeyi
Cevap sahibi1 yılAma arkadan bir sey olmazki canim
Soran1 yılSize göre olmaz bana göre olur. sanki öyle yapınca insanlar sevecek. Kullanacak sadece ve gidecek. Kendinize olan saygınız ne olacak
Cevap sahibi1 yılAma seninde ihtiyacidir
Cevap sahibi1 yılNe yapiyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem