1) teşhirci ve aşırı ilgi bağımlısı kadınlar: bu kadınlar ilgiye aç olduğundan vücutlarını diğer tüm erkekler görsün isterler. hemcinslerine ise ben toplum tabularını kırdım, istediğim gibi giyinebiliyorum, kudurun! mesajını vermektedirler.
bu denli ilgi bağımlısı kadın profilinin sadakatli olabilmesi çok zor.
2) özgüvensiz kadınlar: bir kadın özgüvensiz ise manipülasyona çok açık olur. siz iş için bir yere gittiniz diyelim. o esnada yakışıklı&fiziği güzel erkeğin ilgi manipülasyonlarına karşı kalkanı olmayacağından gene sadakatli olabilmesi zor bir profil olur.
3) yaşı 23'ü geçmesine rağmen fazla atar&trip atan, toksik ve kavgacı kadınlar: huzurlu olamazsınız.
4) size saygı duymayan kadın: bir kadın size saygı duymuyorsa sizi sevemez. bir erkeğin sevgisi sevgiden kalbe şeklinde olurken kadının sevgisi ise saygıdan kalbe şeklinde oluyor.
kadın saygı duymuyorsa sizi aldatır.
5) size arzu duymayan kadın: arzu duyan kadın tinsel ilişki teklifinizi ikiletmeden kabul eder. oyalıyorsa sizi uzun vadeli çıkarı için tercih etmiş veya yedeğe koymuş olabilir.
6) başka erkeklerle arasına soğuk mesafeyi ve ciddiyeti koyamayan kadın: ciddi ilişkisi olan bir kadının erkek kankası olamaz. çünkü o erkek kanka genellikle sizden sonraki en güçlü potansiyel eş adayıdır.
bu demek değil ki kadın iş arkadaşlarıyla, okul arkadaşlarıyla “kadınlı, erkekli” (burası çokomelli başka kadın yoksa büyük sıkıntı var demektir) diyalog kurup hep beraber etkinliklere katılmasın. hayır sizden ayrı sosyalleşmesi çok ayrı bir konu, başka bir erkekle bire-bir samimi diyalog kurması çok ayrı bir konu.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer