• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler neden olgun sever?

_Malefiz
_Malefiz Takip Et
Xper 6 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
519
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden olgun sever?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerin neden olgun kadınları tercih ettiğine dair çeşitli nedenler bulunmaktadır. Bu nedenler kişisel tercihlere, deneyimlere ve ilişki beklentilerine göre değişiklik gösterebilir. Yaşla birlikte gelen deneyim ve başarılar, olgun kadınların kendilerine daha çok güvenmelerini sağlar. Özgüvenli bir duruş, birçok erkek için çekicidir. Olgun kadınlar genellikle ne istediklerini daha iyi bilirler ve düşüncelerini daha açık ve doğrudan ifade edebilirler. Bu durum, ilişkide yanlış anlaşılmaları ve sorunları azaltabilir. Birçok erkek kendi yaşlarında veya daha genç kadınlarla da mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmaktadır. Bu sadece bazı erkeklerin olgun kadınlara yönelik ilgisinin olası nedenlerini açıklamaktadır. İlişki tercihlerinde yaş tek belirleyici faktör değildir; kişilik, değerler, ilgi alanları ve karşılıklı çekim gibi birçok unsur rol oynar.
    Olgun kadınlar genellikle hayatın iniş çıkışlarını deneyimlemiş, kendilerini daha iyi tanımış ve duygusal olarak daha dengeli bireylerdir. Bu durum, erkeklere daha az drama ve daha istikrarlı bir ilişki sunabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Her erkek için geçerli olmasa da, birçok erkeğin olgun kadınlardan etkilenmesinin bazı temel nedenleri şöyle sıralanabilir: 1. Duygusal olgunluk ve denge: Olgun kadınlar genelde duygusal olarak daha stabil ve kendini tanıyan bireylerdir. Bu, drama ya da gereksiz tartışmalardan uzak, daha sağlıklı bir ilişki ortamı yaratır.
    2. Hayat tecrübesi: Tecrübeli biriyle olmak, erkeğin kendini güvende hissetmesine ve bazı konularda yönlendirilmesine olanak tanır. Bu da özellikle hayatta yönünü arayan erkekler için çekici olabilir.
    3. Kendine güven: Olgun kadınlar ne istediklerini bilirler ve onaylanma arayışında değillerdir. Bu özgüven, birçok erkek için son derece etkileyici olabilir.
    4. İletişim becerisi: Sağlıklı iletişim kurabilen, empati yapabilen ve karşısındakini anlayabilen bir kadın, ilişkide huzuru ön plana çıkarır.
    5. Cinsellikte açıklık ve rahatlık: Olgun kadınlar genellikle bedenlerini tanırlar ve cinsellik konusunda daha rahattırlar. Bu da çekim unsurlarından biridir.
    6. Annelik figürüyle bağlantı: Psikolojik olarak, bazı erkekler bilinçdışı düzeyde annelik figürüne benzeyen, koruyucu ve anlayışlı kadınlara yönelme eğiliminde olabilirler. Ama unutma ki, herkesin tercihleri farklıdır. Bazı erkekler genç, enerjik ve daha "macera arayan" bir yapıdan hoşlanırken, bazıları da olgunluğu ve sakinliği tercih edebilir.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba Malefiz! Ben İrem, insan davranışları ve ilişkiler üzerine kafa yoran biriyim. Gelelim soruna… Erkeklerin olgun kadınları sevme meselesi genellikle güven ve anlayışla ilgili. Olgunluk, bir deneyim, sabır ve iletişim becerisi demek; kim istemez ki böyle birini? Ama unutma, herkesin olgunluktan anladığı farklı. Kimisi drama istemez, kimisi kendine rehber arar. Olgunluk gerçekten büyüleyen bir özelliktir; tıpkı bir vintage şarap gibi! 😊🍷

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

153

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.

Olgun kadın candır çünkü.. sevilmez mi hiç

0
    0 Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, sevmez. Bu sadece ergenlik dönemindeki, p*rno bağımlısı erkekler için geçerlidir. Bu sitede bile +30 yüzlerce erkek genç kızlara yürüyor. Her şeyin tazesi, çıtırı makbuldür. Ekmek alırken tazesini mi alırsın yoksa kartını mı? Kadınların en doğurgan oldukları yaş aralığı 17-29 olduğundan dolayı en çekici göründükleri yaşlar da o yaşlardır. 30 yaşında yüze olgunluk çöküp kaslar gevşemeye adım atar dolayısıyla 20 yaş yüzüyle, vücuduyla 30 yaş yüzü ve vücudu bir olmaz. 30 yaşından sonra kadınların kaliteli üremesi düşer bu yüzden evrimsel olarak da erkekler 30 yaş altı genç kadınlara yönelirler. Erkekler kaç yaşında olursa olsun hep kendilerinden küçük biriyle beraber olmak isterler.

1. Genetik ve Evrimsel Faktörler: Evrimsel psikolojiye göre, erkekler genç ve sağlıklı kadınları çekici bulabilir, çünkü bunlar potansiyel olarak daha sağlıklı ve üreme açısından daha verimli olabilirler. "Çıtır" genellikle gençlik, güzellik ve sağlıklı bir dış görünüşle ilişkilendirilir. Evrimsel açıdan bakıldığında, erkekler genç kadınları tercih edebilir çünkü gençlik, sağlığın ve üreme verimliliğinin bir göstergesi olarak algılanır. Genç kadınların daha yüksek doğurganlık potansiyeline sahip olduğu düşünülür, bu da erkeklerin bu yaş grubuna daha fazla ilgi göstermesine neden olabilir.

Estetik ve Cazibe: Bazı erkekler, genç ve taze bir görünümü, enerjiyi ve saflığı cazip bulabilir. Bu, genetik olarak sağlıklı bir partnerin seçilmesinin bir yolu olarak görülebilir.

Üreme İhtiyacı ve Genetik Kalite: Evrimsel biyoloji, erkeklerin sağlıklı ve genç partnerlerle ilişki kurarak genetik miraslarını sağlıklı nesillere aktarmayı amaçladığını öne sürer. Genç kadınlar, genellikle daha uzun bir üreme dönemi ve daha yüksek bir doğurganlık potansiyeline sahip olarak değerlendirilir.

0
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler olgun kadınları sever çünkü drama yerine huzur, oyun yerine dürüstlük isterler. Olgun kadın ne istediğini bilir kendine güvenir ve karşısındakine de alan tanır. Trip değil çözüm sunar. Bu da erkek için kafa karışıklığı değil, güven demek. Hele ki biraz yorgunsa hayattan böyle biri tam ilaç gibi gelir. Hem çekicidir hem sığınaktır. Biraz anne gibi, biraz sevgili gibi. Karma değil denge yani.👍🏻

9
    5 Yorumla
    • Soğukalp
      Soğukalp
      1 yıl

Maşallah 18 de nasıl çözdün kız bunları? Gözlem mi yapiyorsun ilişkiler üzerine kitap mı okuyorsun?

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

@Soğukalp Hahahs sağ olasın.😹🌷
      Aslında biraz gözlem biraz da hayatın getirdiği tecrübelerle diyelim. İlişkilerhakkında sürekli bir şeyler öğrenmek, insanları anlamaya çalışmak önemli. Kitaplar da faydalı tabii ama çoğu zaman gerçek deneyimler öğretici oluyor.😌🌸

Yorumla
    • Soğukalp
      Soğukalp
      1 yıl

Aslında yolun cok cok başindasin bu yaşlarda insanlar daha yeni ilişki yapmaya başliyor sevgililk anlaminda ya da daha geç. Diger yorumlarini da okuyorum denk gelince mantikli gep böyle kal bir donem dugusal davrandim yiprandim akil hergun lazim para gibi.

Yorumla
    • Selinaorselin
      Selinaorselin
      1 yıl

@Soğukalp Kesinlikle yolun daha başındayım ve yaşımın gerektirdiği gibi hala çok şey öğreniyorum. Duygusal olmak da her anı deneyimlemek de önemli aslında. Ama dediğin gibi akıl her zaman lazım, her gün işleyen bir şey gibi. Zamanla daha da netleşiyor insan kendini tanıdıkça daha dengeli bir yerden bakabiliyor. Yavaş yavaş insanın ne istediğini ve neyi kabul edemeyeceğini öğrenmesi de o kadar değerli ki...🌸

Yorumla
    • magaramdamutluyum
      magaramdamutluyum
      1 yıl

Nokta atışı yorum tebrik ederim seni 🙏

Yorumla
  • i27362927
    i27362927 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

kizlarda olgun seviyo mesela ben 19 yasindayim ama +30 hosuma gidiyo hoş daha hic öyle biriyle tanisip konusmadim genelde o gözle bakmiyolar sanirsam

9
    20 Yorumla
    • Alicanbeyyy
      Alicanbeyyy
      1 yıl

Neden olgun mesela neyi ilgini çekiyor

Yorumla
    • Bilgisizbilgin07
      Bilgisizbilgin07
      1 yıl

Neden sen gibi yok cevrem de

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@Alicanbeyyy cok cekici geliyolar bilmiyorum

Yorumla
    • Alicanbeyyy
      Alicanbeyyy
      1 yıl

19 yaşında bir kadın erkek için çekicidir

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@Alicanbeyyy ama ne düsündüklerini harbiden merak ederim genc biriyle ilişki yaşarlar mi hic kimseyi hic biseyi düsünmeden ciddi bi ilişki

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Olgunlar, genç erkeklerle seks yaşıyorlar.
      Yaşamış biri olarak harika bir duygu

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@xUmoo erkek büyük olur kız kücük olur tamam sa kiz büyük erkek kücük baya kötü bi görüntü ya o ne öyle

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Niye kötü ki

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@xUmoo yani sence hoş bi görüntü mü annesi gibi o ne ya kız 1 dakika büyük olsa bile sıkıntı

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Ama bunu onlar da istiyor ki.

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@xUmoo yanlış bence

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Kızın küçük erkeğin büyük olduğu da yanlış o zaman babası gibi oluyor

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@xUmoo bence erkekle kız arasinda yaş farkı olabilir

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Kendin diyon fark olabilir.
      Olgun kadında zevkine bakıyor, orgazm olmasına bakıyor sadece.

Yorumla
    • Deneyimsizerkek007
      Deneyimsizerkek007
      1 yıl

Hiç seks deneyimin oldu mu

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@Deneyimsizerkek007 hayır tabiki

Yorumla
    • Deneyimsizerkek007
      Deneyimsizerkek007
      1 yıl

Olgun bulsan yatacak mısın ki

Yorumla
    • i27362927
      i27362927
      1 yıl

@Deneyimsizerkek007 hayır niye cinselliğe gidiyo hemen ben orada öyle mi yazmisim

Yorumla
    • Deneyimsizerkek007
      Deneyimsizerkek007
      1 yıl

Hee anladım kusura bakma

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Ergen işte ne bekliyon ki. Herkesi seks yaptı zannediyor

Yorumla
  • Fatih_6363
    Fatih_6363 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı.

Olgunluktan kastin yas ise buna katilmiyorum benden daha kucuk sevgililerimden de cok olgun olanlar vardi ve gayet iyi anlasiyordum madem oyle neden ayrildin diyenler cikmadan cevaplim universite bitti.. karakteri olgun bir kadin bana birseyler katabilir yoksa surekli elinde tel askoom askoom diye gezen birinden ne ogrenicem

0
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 34%
    1 yıl

Olgun kadın bir erkeğin ondan ne istediğini bilir, kendisi de erkekten ne istediğini bilir.

Beni vücudum için mi seviyorsun gibi abuk subuk sorular sormaz. Kendisi de aynı sebepten seninle beraberdir.

Tabi bir de vücudunun erişmiş olduğu o eşsiz kıvam var.

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.

olgun kadın her anlamda tecrübesi var ve aklı başında olgun bakımlı güzel kadın ne istediğini biliyor, ve heleki bazı 45-50 yaşlarındaki kadınlar var fizik o biçim ve bu benim tercihlerim arasındadır, ha genç bayanlarda olur tabi onların da yeri ayrı bende

0
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    1 yıl

Sen neden
    sürekli sırıtan boş boş gülüp duran , abuk sabuk espriler yapan , çok konuşan,
    ukala , ÇİĞ ! , karakteri oturmamış , sağı solu belirsiz güvenilmez bir erkekten hoşlanmıyorsan aynı nedenden dolayı erkeklerde kadınlarda aynı şeylerden hoşlanmazlar !.

0
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Olgun kadın neyi ister neyi istemez bilir ve nettir.. saçma sapan haller çocuksu tripler yoktur bu etkiliyor galiba

7
    3 Yorumla
    • benhatıra
      benhatıra
      1 yıl

Bir siz olumlu doğru cevabı vermişiniz

Yorumla
    • Ebru2777
      Ebru2777
      1 yıl

@benhatıra en kısa yorumu da ben yapmışım sanırım :) tşkr

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Kesinlikle öyle yaşadığımdan biliyorum

Yorumla
  • flowless5
    flowless5 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Bu ben olgun seviyorum diye takılan erkekler için şöyle söyleyim bunlar çıtır kızlarla birlikte olmayan genç güzel kızlar bunlara bakmıyor onları elde edemediği için iki olgun escye gidiyor sonra ortamlarda “aga ben olgun seviyorum ya” diye ortamlarda popo kesiyorlar

4
    4 Yorumla
    • Papagandukkani
      Papagandukkani
      1 yıl

Hahah süper tespit 😅 bende dalga geçiyorum öyle diyen arkadaşlarla😅

Yorumla
    • four4
      four4
      1 yıl

Alakası yok senin gibi saçma sapan düşünceleri olmadıkları için, sizin gibi yormadiklari için, yemek yapmayı bildikleri, oturup kalkmasını bildikleri, çocuk ruhlu olabikleri, sevginin ve sadakatin aynı zamanda saygının değerini bildikleri için vs. Vs. Bunlar için olgun kadın seviyoruz.

Yorumla
    • flowless5
      flowless5
      1 yıl

Tamam kanka en olgun lover sensin

Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      1 yıl

Bunları yazacak kafadaki birisiyle kim beraber olmak ister ki? Benim her zaman genç kadın seçeneğim vardı. Genç sevgililerim de oldu. Ama aklım hep olgunlardaydı. Onlarla olmak her zaman daha keyifliydi. Bu, daha genç yaşlarım için geçerli tabiki. Büyüdükçe genç kadınlar daha çekici gelmeye başladı.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Ergendir onlar, pek akıllı değillerdir. Zira bir zerre aklı olan erkek olgun değil, tazecik kızlara ilgi duyar. Ben bu yaşa geldim, açık söylüyorum, şu dünyadaki tüm güzel olgun kadınları bana verseler, 18-20 lik bir kızın tırnağıyla bile değişmem. Yemin ederim ki bu böyle

0
    0 Yorumla
  • NakiAydoğan
    NakiAydoğan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 57 , eic 100%
    1 yıl

Çocuklar kız olsun erkek olsun çocukturlar. Gençler cinsiyet ayrımına yani ergenliğe düşerler ve ergenlik sonrası cinslerine ayrılırlar. Kadın erkek olgunlukta yine buluşurlar. Genç erkek ve dişi bu olgun birliğe erişmek için heyecan duyarlar.

0
    0 Yorumla
  • Delibeco
    Delibeco Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Ağaçtan meyvenin hamını mı koparırsın yoksa en olgunununmu? Birde hamın olmasını çok beklersin ama olgunlaşan kendi düşer. Deneyim desen var, kendini tanımış ne istediğini biliyor, off ağzım sulandı olsada yesek 😋

0
    0 Yorumla
  • Zsez_S
    Zsez_S Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı.

Kızlarda olgun seviyor. Kimse bişeyleri öğretmekle uğraşmak, elin ergeniyle uğraşmak istemiyor. Ama olgun insan nerde ne yapacağını bilen görmüş geçirmiş insandır. Mis gibi

1
    1 Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      1 yıl

olmamışları var ama arada çıkıyor kadında da erkekde de ama olmuşu buldunmu kaçırmamak lazım

Yorumla
  • Arwenxx
    Arwenxx Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Yani bence her şey kararında olmalı. Ne tamamen olgun ve bir duvar kadar donuk. Ne de tamamen çocuk ve sürekli mızmız. Ruhumda olgun ve zeki yanım mevcut. Ama aynı zamanda çocuksu tarafımı koruyorum. Ve erkeğin yanında çocuksu olmayı seviyorum, bundan yana hiç şikayet duymadım

1
    3 Yorumla
    • benimyahu
      benimyahu
      1 yıl

Olgun kadınların donuk olacağı fikrine nasıl kapıldın ya da olgunluğun donuklukla ilişkili olduğuna nasıl kanaat getirdin?

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Zeka 😊👏🏻👏🏻😎

Yorumla
    • Arwenxx
      Arwenxx
      1 yıl

@benimyahu olgunluk mantık ve zeka düzleminde gitmektir. Çocuksu olmak ise hayallerle dans etmektir. Mantık her zaman eğlenceli değil.

Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yalanla dolanla işi olmaz olgun kadının, tek derdi sevdiği adamdır , ne istediğini bilen bir erkeği çeker bu durum günümüz ilişkilerinde çoluk çocukla zaman kaybetmek saçma

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

sonuç olarak, bir çok farklı senaryo ve feleğin çemberinden geçmiş insanlar olarak aynı dilden konuşuyor oluyosun. makul olan da bu, ergenleri ergenlere bırakıyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Asyegsulsisb
    Asyegsulsisb Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Hepsi sevmez eski sevgilimden 3 yaş büyüktüm Her gün yaşımı yüzüme vuruyordu ben 19 sen 21 yaşındasin diyordu ailesi kendisinden beter yaşimi yüzüme vuruyordu çok yaşlıymışım muamelesi yapiyorlardi (senin yaşıtların söyle yapar böyle yapar gibi) 21 yaşinda kendimi 40 gibi hissediyordum çok abartmiştilar sonunda ayrildim kurtuldum

0
    1 Yorumla
    • Cielos-M
      Cielos-M
      1 yıl

Sen olgunu yaş bağladığına göre hala ergensin.

Yorumla
  • euyp34
    euyp34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

İçgüdüsel bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Çocukken anneye olan sevgi bağı, güvenden olma hissi ve sonsuz huzurun bir yansıması olsa gerek. Haa bir de biz erkekler asla büyümeyiz :) Şahsen sanırım bu sebepten dolayı D/s bir ilişkiyi tercih ediyorum. Kendimden daha olgun güvenebileceğim bir Dominantın hükmü altında olmak bana huzurlu ve güvende hissettiriyor.

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 88%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Olgun seven kadın erkek cinsellik olarak değilde ne istediğini bilen biridir gözüyle bakılıyor bir şeyler yaşamış karakteri oturmuştur düşüncesi oluşuyor

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Anne arayışında oldukları için ve sekste tecrübeli istiyorlar ondan

3
    2 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      1 yıl

Tecrübe mi…

Yorumla
    • sesizlerinsesi
      sesizlerinsesi
      1 yıl

18 yaşında bu konu ile ilgili bir tecrübem olmadı ama gördüğüm kadarıyla böyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hakhsjhaha 18, 20 yaşındaki kızlar soruya çıldırmış hayır çıtır daha iyiymiş diye. Kızlar hatırlatmak isterim ki yarın sizde 30 40 yaşına geleceksiniz. Hep 19 yaşında kalmayacaksınız.

2
    2 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Olguncu musun sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Hassas_Dokunuşlar hayır ben kendi yaşıtlarımla mutluyum. Büyük veya küçük insanlarla romantik bağ kuramam. Kafa dengim kendi yaşıtlarım maalesef.

Yorumla
  • MatureMan
    MatureMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 95%
    1 yıl

Herkes değil. Ben aksini severim ancak en önemlisi uyuşmak. Eğer karakterler uyuşuyorsa en iyisi.

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    1 yıl

olgunluk yaşla ilgili değil. aşk çok başka bir olay. bazen öyle birini tanıyorsun ki vay be deyip kalıyorsun. :)

0
    0 Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

çünkü ergence hareketlerden ve tavırlardan hoşlanmayız daha bilinçli ve karşı tarafı anlayışlı karşılayan kadınlar daha iyi oluyor

0
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bence yormamaları cazip. Yataktan ziyade kafa olarak oturmuş olmaları olgun kadınları ya da erkekleri de keza, tercih sebebi yapıyor.

0
    0 Yorumla
  • Loverfeet
    Loverfeet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Cilveliyse olgun severim ayak fetish erkekten hoslaniyorsa mükemmel ilişkimiz olur💋💋💋👣👣👣

0
    0 Yorumla
  • SertlikKanımdaVarr
    SertlikKanımdaVarr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk gibi davranan kadınlar gerçekten hiç çekilmiyor. Olgun akıllı ve zeki olucak. Biz çocuk büyütmek istemiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Bazı şeyleri istemiyecek kişi istiyolar uğraşmak işlerine gelmez ki gayet mantıklı

1
    3 Yorumla
    • Kr_al
      Kr_al
      1 yıl

Ne isteyebilirki mesela

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • AzraaaAslan
      AzraaaAslan
      1 yıl

@Kr_al yani ben etrafımdan örnek vereyim arkadaşlarım 3 , 5 sene önce takılar, çiçekler vs vs isterdi artık sadece konuşabileceği mutlu olacağı birini istiyo çünkü belirli yasa gelince kendine herşeyi almış oluyorsun demek istediğim bu

Yorumla
  • MrDominantKarakter
    MrDominantKarakter Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Kim diyor olgun sevdiğimizi? Ergenler olgun sever, olgunlar ise çıtır 🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Ahmet12345621
    Ahmet12345621 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 96%
    1 yıl

Karşı tarafın çocukça olması hiç hoş değil çünkü

0
    0 Yorumla
  • persuszero
    persuszero Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin çoğu sadece seks odaklı oldukları için normal

0
    0 Yorumla
  • tell-me-more
    tell-me-more Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

o genc deneyimsiz erkeklerdir. olgun erkekler çıtır seviyor

0
    0 Yorumla
  • bronze231
    bronze231 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

Açık kapı olduğu için. Ayrıca şımarık ve belalı olmaz

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.

Daha iyi anlaşılacağını sandığı için olabilir 🙄

0
    0 Yorumla
  • Hardhsn
    Hardhsn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 96%
    1 yıl

Ham ağızda mayhoş bir tat bırakıyor. Olgun olması lazım ki tatlı olsun

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Genc ve tecrubesizlere göre hayat konusunda daha tecrubeli oldukları için :)

0
    0 Yorumla
  • Sansımolsaa55
    Sansımolsaa55 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ergenlerin tavırlarıyla uğraşmak istemez çünkü 18-26 arası ergenler yani

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Çocuk bakıcılığı mı yapalım?

Çoluk çocukla uğraşamam.

0
    0 Yorumla
  • HardBDSM06
    HardBDSM06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Nazlı olmadıkları için vücutları tenleri daha seksi geldiği için

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.

Olgunluk yaşta değil bilgi tecrübe ve kişinin bakış açısına göre değişir derim

0
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Kafa olarak olgun severim ben. Çoluk çocukla uğraşamam.

0
    0 Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.

Triplerler acemilerle uğraşmak istemedikleri için, deneyimli uzamn olması lazım

0
    0 Yorumla
  • KerpetenRamiz
    KerpetenRamiz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    1 yıl

Cevap Aslında sorduğun sorunun içerisinde saklı

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Sorun etmez, mıy mıy, ayy ayy, olmaz olmaz, çünkü her iki tarafta ne istediğini biliyor.

0
    0 Yorumla
  • Elite_joys
    Elite_joys Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.

Olgun olup da işini bilmeyenler çok ama işini bilip de olgun davrananlar Yaşı da önem arz etmiyor

0
    0 Yorumla
  • buglem56
    buglem56 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

az önce bir pedofili olmayı sevdiğini söylüyordu kendinden 10 yaş küçük

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İnsan 30una yakınken anlıyor vaktinin değerli olduğunu... Önünü görmeyen, gelecek kaygısı yaşayan, belirsiz bir hayat... çıtır diye tabir ettiğiniz yürüyen yalan makineleriyle sizlere bol şans.

0
    0 Yorumla
  • Pilotöğrencisi
    Pilotöğrencisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Yani olgun, net ve ne istediğini bilen birisi, olgunlar bana çekici geliyor.

0
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.

Ben aksine toy denilen kızları seviyorum :))

0
    0 Yorumla
  • Sitsili
    Sitsili Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 97%
    1 yıl

Ne istediğini bilen, sacma sapan tiplere girmeyen ve deneysel seven oldukları icin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkekler olgun sevse 15 16 yaşındaki çocukların peşinde kosmazdi ve 25 yaş üstü kadınlara görücü giderdi

1
    3 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

😄😄😄 onlara bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Zamanın_izinde yooo öyle değil mi? 14 yaşındayken istemeye gelmişlerdi beni ama 25 ten sonra durdu

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Ne iş yapıyorsun?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İroni mi bu? Erkekler liseli ergen çocukları seçer bu yüzden olgun kadınlığa girmiş olgun kadınlara evde kaldın derler 30 la olana bula bula bunu mu buldun derler 18-20 olana asansın işini ağzının tadını biliyorsun derler

0
    1 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Yanılıyorsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Tecrube onlara cazip geliyor bence, birde karakterin oturmus olmasi

2
    3 Yorumla
    • Cielos-M
      Cielos-M
      1 yıl

İşte gerçeği bu şu yorumda ki ergen kızlara da anlat anlasınlar bilmedikleri çok şey var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Cielos-M kimseye bisi anlatma ispatlama derdinde degilm. Bn sadece gorduklerimi yasadiklarimi soyluyorum

Yorumla
    • xUmoo
      xUmoo
      1 yıl

Çok haklısın olgun kadın çok başka

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kanka geneli fizik olarak küçüklerden hoşlanıyorlar
    Kafa yapısı olarak olgun severler
    Sonuç ne diye sorarsan olgun kadınlarla evlendirler

0
    0 Yorumla
  • Kafamkarısıkbnmmm
    Kafamkarısıkbnmmm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Ben benden çok büyük bi erkekle konuşmayı istemiyorum (max 3 yaş büyük) ama çok küçük de olmasın mesela 3-4 yaş küçükler konuşmak istiyor olmaz ablam diyorum 😅 max 1 yaş küçük olmalı. Ama evet olgun kadın seviyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Daha dengeliler, daha anlayışıdır, mesela duygularımı ilk kez ifade ettigim kişi benden 5 yaş buyuktu...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çoluk çocukla uğraşmak istemiyoruz da ondan şunu yapma bunu yapma diyen değil şunu yap bunu yap diyen seviyoruz yatakta 😃🤪

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kız çocuklarıyla uğraşmamak için. Kadınlarda erkek çocuklarıyla uğraşmamak için olgun sever

1
    1 Yorumla
    • Metehn01
      Metehn01
      1 yıl

Güzel evet

Yorumla
  • emre643
    emre643 Takip Et
    Guru Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.

İşini bilir , naz yapmaz kadınlık yapmayı iyi bilirler prenses değillerdir vs

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (142)
Devamını Gör(187)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden olgun sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden olgun sever? 18 cevap verildi
Erkekler neden olgun seviyor? 27 cevap verildi
Erkekler, neden olgun sever? 16 cevap verildi
Bazı erkekler neden olgun seviyor? 11 cevap verildi
Bir erkek neden olgun sever? 31 cevap verildi
Erkekler, KKucuk kizlar neden olgun sever? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨