Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin neden olgun kadınları tercih ettiğine dair çeşitli nedenler bulunmaktadır. Bu nedenler kişisel tercihlere, deneyimlere ve ilişki beklentilerine göre değişiklik gösterebilir. Yaşla birlikte gelen deneyim ve başarılar, olgun kadınların kendilerine daha çok güvenmelerini sağlar. Özgüvenli bir duruş, birçok erkek için çekicidir. Olgun kadınlar genellikle ne istediklerini daha iyi bilirler ve düşüncelerini daha açık ve doğrudan ifade edebilirler. Bu durum, ilişkide yanlış anlaşılmaları ve sorunları azaltabilir. Birçok erkek kendi yaşlarında veya daha genç kadınlarla da mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmaktadır. Bu sadece bazı erkeklerin olgun kadınlara yönelik ilgisinin olası nedenlerini açıklamaktadır. İlişki tercihlerinde yaş tek belirleyici faktör değildir; kişilik, değerler, ilgi alanları ve karşılıklı çekim gibi birçok unsur rol oynar.
Olgun kadınlar genellikle hayatın iniş çıkışlarını deneyimlemiş, kendilerini daha iyi tanımış ve duygusal olarak daha dengeli bireylerdir. Bu durum, erkeklere daha az drama ve daha istikrarlı bir ilişki sunabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Her erkek için geçerli olmasa da, birçok erkeğin olgun kadınlardan etkilenmesinin bazı temel nedenleri şöyle sıralanabilir: 1. Duygusal olgunluk ve denge: Olgun kadınlar genelde duygusal olarak daha stabil ve kendini tanıyan bireylerdir. Bu, drama ya da gereksiz tartışmalardan uzak, daha sağlıklı bir ilişki ortamı yaratır.
2. Hayat tecrübesi: Tecrübeli biriyle olmak, erkeğin kendini güvende hissetmesine ve bazı konularda yönlendirilmesine olanak tanır. Bu da özellikle hayatta yönünü arayan erkekler için çekici olabilir.
3. Kendine güven: Olgun kadınlar ne istediklerini bilirler ve onaylanma arayışında değillerdir. Bu özgüven, birçok erkek için son derece etkileyici olabilir.
4. İletişim becerisi: Sağlıklı iletişim kurabilen, empati yapabilen ve karşısındakini anlayabilen bir kadın, ilişkide huzuru ön plana çıkarır.
5. Cinsellikte açıklık ve rahatlık: Olgun kadınlar genellikle bedenlerini tanırlar ve cinsellik konusunda daha rahattırlar. Bu da çekim unsurlarından biridir.
6. Annelik figürüyle bağlantı: Psikolojik olarak, bazı erkekler bilinçdışı düzeyde annelik figürüne benzeyen, koruyucu ve anlayışlı kadınlara yönelme eğiliminde olabilirler. Ama unutma ki, herkesin tercihleri farklıdır. Bazı erkekler genç, enerjik ve daha "macera arayan" bir yapıdan hoşlanırken, bazıları da olgunluğu ve sakinliği tercih edebilir.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Malefiz! Ben İrem, insan davranışları ve ilişkiler üzerine kafa yoran biriyim. Gelelim soruna… Erkeklerin olgun kadınları sevme meselesi genellikle güven ve anlayışla ilgili. Olgunluk, bir deneyim, sabır ve iletişim becerisi demek; kim istemez ki böyle birini? Ama unutma, herkesin olgunluktan anladığı farklı. Kimisi drama istemez, kimisi kendine rehber arar. Olgunluk gerçekten büyüleyen bir özelliktir; tıpkı bir vintage şarap gibi! 😊🍷
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
u 1 yılOlgun kadın candır çünkü.. sevilmez mi hiç
00 Yorumla
1 yılHayır, sevmez. Bu sadece ergenlik dönemindeki, p*rno bağımlısı erkekler için geçerlidir. Bu sitede bile +30 yüzlerce erkek genç kızlara yürüyor. Her şeyin tazesi, çıtırı makbuldür. Ekmek alırken tazesini mi alırsın yoksa kartını mı? Kadınların en doğurgan oldukları yaş aralığı 17-29 olduğundan dolayı en çekici göründükleri yaşlar da o yaşlardır. 30 yaşında yüze olgunluk çöküp kaslar gevşemeye adım atar dolayısıyla 20 yaş yüzüyle, vücuduyla 30 yaş yüzü ve vücudu bir olmaz. 30 yaşından sonra kadınların kaliteli üremesi düşer bu yüzden evrimsel olarak da erkekler 30 yaş altı genç kadınlara yönelirler. Erkekler kaç yaşında olursa olsun hep kendilerinden küçük biriyle beraber olmak isterler.
1. Genetik ve Evrimsel Faktörler: Evrimsel psikolojiye göre, erkekler genç ve sağlıklı kadınları çekici bulabilir, çünkü bunlar potansiyel olarak daha sağlıklı ve üreme açısından daha verimli olabilirler. "Çıtır" genellikle gençlik, güzellik ve sağlıklı bir dış görünüşle ilişkilendirilir. Evrimsel açıdan bakıldığında, erkekler genç kadınları tercih edebilir çünkü gençlik, sağlığın ve üreme verimliliğinin bir göstergesi olarak algılanır. Genç kadınların daha yüksek doğurganlık potansiyeline sahip olduğu düşünülür, bu da erkeklerin bu yaş grubuna daha fazla ilgi göstermesine neden olabilir.
Estetik ve Cazibe: Bazı erkekler, genç ve taze bir görünümü, enerjiyi ve saflığı cazip bulabilir. Bu, genetik olarak sağlıklı bir partnerin seçilmesinin bir yolu olarak görülebilir.Üreme İhtiyacı ve Genetik Kalite: Evrimsel biyoloji, erkeklerin sağlıklı ve genç partnerlerle ilişki kurarak genetik miraslarını sağlıklı nesillere aktarmayı amaçladığını öne sürer. Genç kadınlar, genellikle daha uzun bir üreme dönemi ve daha yüksek bir doğurganlık potansiyeline sahip olarak değerlendirilir.
00 Yorumla
1 yılErkekler olgun kadınları sever çünkü drama yerine huzur, oyun yerine dürüstlük isterler. Olgun kadın ne istediğini bilir kendine güvenir ve karşısındakine de alan tanır. Trip değil çözüm sunar. Bu da erkek için kafa karışıklığı değil, güven demek. Hele ki biraz yorgunsa hayattan böyle biri tam ilaç gibi gelir. Hem çekicidir hem sığınaktır. Biraz anne gibi, biraz sevgili gibi. Karma değil denge yani.👍🏻
95 Yorumla- 1 yıl
@Soğukalp Hahahs sağ olasın.😹🌷
Aslında biraz gözlem biraz da hayatın getirdiği tecrübelerle diyelim. İlişkilerhakkında sürekli bir şeyler öğrenmek, insanları anlamaya çalışmak önemli. Kitaplar da faydalı tabii ama çoğu zaman gerçek deneyimler öğretici oluyor.😌🌸 - 1 yıl
@Soğukalp Kesinlikle yolun daha başındayım ve yaşımın gerektirdiği gibi hala çok şey öğreniyorum. Duygusal olmak da her anı deneyimlemek de önemli aslında. Ama dediğin gibi akıl her zaman lazım, her gün işleyen bir şey gibi. Zamanla daha da netleşiyor insan kendini tanıdıkça daha dengeli bir yerden bakabiliyor. Yavaş yavaş insanın ne istediğini ve neyi kabul edemeyeceğini öğrenmesi de o kadar değerli ki...🌸
- 1 yıl
Nokta atışı yorum tebrik ederim seni 🙏
kizlarda olgun seviyo mesela ben 19 yasindayim ama +30 hosuma gidiyo hoş daha hic öyle biriyle tanisip konusmadim genelde o gözle bakmiyolar sanirsam
920 Yorumla- 1 yıl
Neden olgun mesela neyi ilgini çekiyor
- 1 yıl
Neden sen gibi yok cevrem de
- 1 yıl
@Alicanbeyyy cok cekici geliyolar bilmiyorum
- 1 yıl
19 yaşında bir kadın erkek için çekicidir
- 1 yıl
@Alicanbeyyy ama ne düsündüklerini harbiden merak ederim genc biriyle ilişki yaşarlar mi hic kimseyi hic biseyi düsünmeden ciddi bi ilişki
- 1 yıl
Hiç seks deneyimin oldu mu
- 1 yıl
Olgun bulsan yatacak mısın ki
- 1 yıl
Hee anladım kusura bakma
- Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı.
1 yılOlgunluktan kastin yas ise buna katilmiyorum benden daha kucuk sevgililerimden de cok olgun olanlar vardi ve gayet iyi anlasiyordum madem oyle neden ayrildin diyenler cikmadan cevaplim universite bitti.. karakteri olgun bir kadin bana birseyler katabilir yoksa surekli elinde tel askoom askoom diye gezen birinden ne ogrenicem
00 Yorumla Olgun kadın bir erkeğin ondan ne istediğini bilir, kendisi de erkekten ne istediğini bilir.
Beni vücudum için mi seviyorsun gibi abuk subuk sorular sormaz. Kendisi de aynı sebepten seninle beraberdir.
Tabi bir de vücudunun erişmiş olduğu o eşsiz kıvam var.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılolgun kadın her anlamda tecrübesi var ve aklı başında olgun bakımlı güzel kadın ne istediğini biliyor, ve heleki bazı 45-50 yaşlarındaki kadınlar var fizik o biçim ve bu benim tercihlerim arasındadır, ha genç bayanlarda olur tabi onların da yeri ayrı bende
00 Yorumla Sen neden
sürekli sırıtan boş boş gülüp duran , abuk sabuk espriler yapan , çok konuşan,
ukala , ÇİĞ ! , karakteri oturmamış , sağı solu belirsiz güvenilmez bir erkekten hoşlanmıyorsan aynı nedenden dolayı erkeklerde kadınlarda aynı şeylerden hoşlanmazlar !.00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Olgun kadın neyi ister neyi istemez bilir ve nettir.. saçma sapan haller çocuksu tripler yoktur bu etkiliyor galiba
73 Yorumla- 1 yıl
@benhatıra en kısa yorumu da ben yapmışım sanırım :) tşkr
Bu ben olgun seviyorum diye takılan erkekler için şöyle söyleyim bunlar çıtır kızlarla birlikte olmayan genç güzel kızlar bunlara bakmıyor onları elde edemediği için iki olgun escye gidiyor sonra ortamlarda “aga ben olgun seviyorum ya” diye ortamlarda popo kesiyorlar
44 Yorumla- 1 yıl
Hahah süper tespit 😅 bende dalga geçiyorum öyle diyen arkadaşlarla😅
- 1 yıl
Alakası yok senin gibi saçma sapan düşünceleri olmadıkları için, sizin gibi yormadiklari için, yemek yapmayı bildikleri, oturup kalkmasını bildikleri, çocuk ruhlu olabikleri, sevginin ve sadakatin aynı zamanda saygının değerini bildikleri için vs. Vs. Bunlar için olgun kadın seviyoruz.
- 1 yıl
Bunları yazacak kafadaki birisiyle kim beraber olmak ister ki? Benim her zaman genç kadın seçeneğim vardı. Genç sevgililerim de oldu. Ama aklım hep olgunlardaydı. Onlarla olmak her zaman daha keyifliydi. Bu, daha genç yaşlarım için geçerli tabiki. Büyüdükçe genç kadınlar daha çekici gelmeye başladı.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErgendir onlar, pek akıllı değillerdir. Zira bir zerre aklı olan erkek olgun değil, tazecik kızlara ilgi duyar. Ben bu yaşa geldim, açık söylüyorum, şu dünyadaki tüm güzel olgun kadınları bana verseler, 18-20 lik bir kızın tırnağıyla bile değişmem. Yemin ederim ki bu böyle
00 Yorumla
1 yılÇocuklar kız olsun erkek olsun çocukturlar. Gençler cinsiyet ayrımına yani ergenliğe düşerler ve ergenlik sonrası cinslerine ayrılırlar. Kadın erkek olgunlukta yine buluşurlar. Genç erkek ve dişi bu olgun birliğe erişmek için heyecan duyarlar.
00 YorumlaAğaçtan meyvenin hamını mı koparırsın yoksa en olgunununmu? Birde hamın olmasını çok beklersin ama olgunlaşan kendi düşer. Deneyim desen var, kendini tanımış ne istediğini biliyor, off ağzım sulandı olsada yesek 😋
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Kızlarda olgun seviyor. Kimse bişeyleri öğretmekle uğraşmak, elin ergeniyle uğraşmak istemiyor. Ama olgun insan nerde ne yapacağını bilen görmüş geçirmiş insandır. Mis gibi
11 YorumlaYani bence her şey kararında olmalı. Ne tamamen olgun ve bir duvar kadar donuk. Ne de tamamen çocuk ve sürekli mızmız. Ruhumda olgun ve zeki yanım mevcut. Ama aynı zamanda çocuksu tarafımı koruyorum. Ve erkeğin yanında çocuksu olmayı seviyorum, bundan yana hiç şikayet duymadım
13 Yorumla- 1 yıl
Zeka 😊👏🏻👏🏻😎
1 yılYalanla dolanla işi olmaz olgun kadının, tek derdi sevdiği adamdır , ne istediğini bilen bir erkeği çeker bu durum günümüz ilişkilerinde çoluk çocukla zaman kaybetmek saçma
00 Yorumla
1 yılsonuç olarak, bir çok farklı senaryo ve feleğin çemberinden geçmiş insanlar olarak aynı dilden konuşuyor oluyosun. makul olan da bu, ergenleri ergenlere bırakıyoruz.
00 Yorumla
1 yılHepsi sevmez eski sevgilimden 3 yaş büyüktüm Her gün yaşımı yüzüme vuruyordu ben 19 sen 21 yaşındasin diyordu ailesi kendisinden beter yaşimi yüzüme vuruyordu çok yaşlıymışım muamelesi yapiyorlardi (senin yaşıtların söyle yapar böyle yapar gibi) 21 yaşinda kendimi 40 gibi hissediyordum çok abartmiştilar sonunda ayrildim kurtuldum
01 Yorumlaİçgüdüsel bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Çocukken anneye olan sevgi bağı, güvenden olma hissi ve sonsuz huzurun bir yansıması olsa gerek. Haa bir de biz erkekler asla büyümeyiz :) Şahsen sanırım bu sebepten dolayı D/s bir ilişkiyi tercih ediyorum. Kendimden daha olgun güvenebileceğim bir Dominantın hükmü altında olmak bana huzurlu ve güvende hissettiriyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılOlgun seven kadın erkek cinsellik olarak değilde ne istediğini bilen biridir gözüyle bakılıyor bir şeyler yaşamış karakteri oturmuştur düşüncesi oluşuyor
00 Yorumla
1 yılAnne arayışında oldukları için ve sekste tecrübeli istiyorlar ondan
32 Yorumla- 1 yıl
18 yaşında bu konu ile ilgili bir tecrübem olmadı ama gördüğüm kadarıyla böyle
Gizli Üye(30-35)1 yılHakhsjhaha 18, 20 yaşındaki kızlar soruya çıldırmış hayır çıtır daha iyiymiş diye. Kızlar hatırlatmak isterim ki yarın sizde 30 40 yaşına geleceksiniz. Hep 19 yaşında kalmayacaksınız.
22 Yorumla- 1 yıl
Olguncu musun sende
Cevap sahibi1 yıl@Hassas_Dokunuşlar hayır ben kendi yaşıtlarımla mutluyum. Büyük veya küçük insanlarla romantik bağ kuramam. Kafa dengim kendi yaşıtlarım maalesef.
Herkes değil. Ben aksini severim ancak en önemlisi uyuşmak. Eğer karakterler uyuşuyorsa en iyisi.
00 Yorumla
1 yılolgunluk yaşla ilgili değil. aşk çok başka bir olay. bazen öyle birini tanıyorsun ki vay be deyip kalıyorsun. :)
00 Yorumla
1 yılçünkü ergence hareketlerden ve tavırlardan hoşlanmayız daha bilinçli ve karşı tarafı anlayışlı karşılayan kadınlar daha iyi oluyor
00 Yorumla
1 yılBence yormamaları cazip. Yataktan ziyade kafa olarak oturmuş olmaları olgun kadınları ya da erkekleri de keza, tercih sebebi yapıyor.
00 YorumlaCilveliyse olgun severim ayak fetish erkekten hoslaniyorsa mükemmel ilişkimiz olur💋💋💋👣👣👣
00 Yorumla
1 yılÇocuk gibi davranan kadınlar gerçekten hiç çekilmiyor. Olgun akıllı ve zeki olucak. Biz çocuk büyütmek istemiyoruz.
00 Yorumla
1 yılBazı şeyleri istemiyecek kişi istiyolar uğraşmak işlerine gelmez ki gayet mantıklı
13 Yorumla- 1 yıl
@Kr_al yani ben etrafımdan örnek vereyim arkadaşlarım 3 , 5 sene önce takılar, çiçekler vs vs isterdi artık sadece konuşabileceği mutlu olacağı birini istiyo çünkü belirli yasa gelince kendine herşeyi almış oluyorsun demek istediğim bu
1 yılKim diyor olgun sevdiğimizi? Ergenler olgun sever, olgunlar ise çıtır 🤣🤣
10 Yorumla
1 yılKarşı tarafın çocukça olması hiç hoş değil çünkü
00 Yorumla
1 yılErkeklerin çoğu sadece seks odaklı oldukları için normal
00 Yorumla
1 yılo genc deneyimsiz erkeklerdir. olgun erkekler çıtır seviyor
00 YorumlaAçık kapı olduğu için. Ayrıca şımarık ve belalı olmaz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılDaha iyi anlaşılacağını sandığı için olabilir 🙄
00 Yorumla Ham ağızda mayhoş bir tat bırakıyor. Olgun olması lazım ki tatlı olsun
00 Yorumla
1 yılGenc ve tecrubesizlere göre hayat konusunda daha tecrubeli oldukları için :)
00 Yorumla
1 yılErgenlerin tavırlarıyla uğraşmak istemez çünkü 18-26 arası ergenler yani
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk bakıcılığı mı yapalım?
Çoluk çocukla uğraşamam.
00 Yorumla
1 yılNazlı olmadıkları için vücutları tenleri daha seksi geldiği için
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yılOlgunluk yaşta değil bilgi tecrübe ve kişinin bakış açısına göre değişir derim
00 Yorumla Kafa olarak olgun severim ben. Çoluk çocukla uğraşamam.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı. Triplerler acemilerle uğraşmak istemedikleri için, deneyimli uzamn olması lazım
00 Yorumla
1 yılCevap Aslında sorduğun sorunun içerisinde saklı
00 YorumlaSorun etmez, mıy mıy, ayy ayy, olmaz olmaz, çünkü her iki tarafta ne istediğini biliyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılOlgun olup da işini bilmeyenler çok ama işini bilip de olgun davrananlar Yaşı da önem arz etmiyor
00 Yorumla az önce bir pedofili olmayı sevdiğini söylüyordu kendinden 10 yaş küçük
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan 30una yakınken anlıyor vaktinin değerli olduğunu... Önünü görmeyen, gelecek kaygısı yaşayan, belirsiz bir hayat... çıtır diye tabir ettiğiniz yürüyen yalan makineleriyle sizlere bol şans.
00 Yorumla
1 yılYani olgun, net ve ne istediğini bilen birisi, olgunlar bana çekici geliyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılBen aksine toy denilen kızları seviyorum :))
00 Yorumla Ne istediğini bilen, sacma sapan tiplere girmeyen ve deneysel seven oldukları icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler olgun sevse 15 16 yaşındaki çocukların peşinde kosmazdi ve 25 yaş üstü kadınlara görücü giderdi
13 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄 onlara bakma
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde yooo öyle değil mi? 14 yaşındayken istemeye gelmişlerdi beni ama 25 ten sonra durdu
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
Gizli Üye(25-29)1 yılİroni mi bu? Erkekler liseli ergen çocukları seçer bu yüzden olgun kadınlığa girmiş olgun kadınlara evde kaldın derler 30 la olana bula bula bunu mu buldun derler 18-20 olana asansın işini ağzının tadını biliyorsun derler
01 Yorumla- 1 yıl
Yanılıyorsun
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTecrube onlara cazip geliyor bence, birde karakterin oturmus olmasi
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Cielos-M kimseye bisi anlatma ispatlama derdinde degilm. Bn sadece gorduklerimi yasadiklarimi soyluyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKanka geneli fizik olarak küçüklerden hoşlanıyorlar
Kafa yapısı olarak olgun severler
Sonuç ne diye sorarsan olgun kadınlarla evlendirler00 Yorumla
1 yılBen benden çok büyük bi erkekle konuşmayı istemiyorum (max 3 yaş büyük) ama çok küçük de olmasın mesela 3-4 yaş küçükler konuşmak istiyor olmaz ablam diyorum 😅 max 1 yaş küçük olmalı. Ama evet olgun kadın seviyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha dengeliler, daha anlayışıdır, mesela duygularımı ilk kez ifade ettigim kişi benden 5 yaş buyuktu...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇoluk çocukla uğraşmak istemiyoruz da ondan şunu yapma bunu yapma diyen değil şunu yap bunu yap diyen seviyoruz yatakta 😃🤪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKız çocuklarıyla uğraşmamak için. Kadınlarda erkek çocuklarıyla uğraşmamak için olgun sever
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı. İşini bilir , naz yapmaz kadınlık yapmayı iyi bilirler prenses değillerdir vs
00 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat