Güncellemeler
1 yıl
Bu gün kendime karşı bu yaptığım şeyi düşündüm ve ağladım, neden bu hale geldim diye düşündüm. Birşeyler başarmak (küçük büyük farketmez) hayalimdi bir şeyler yapmak hayal etiğim şeyleri hayatımda görmek istiyordum ama şimdi en kolay ne onu arıyorum çabuk yaşayıp buradan ayrılmak için.
Güncellemeler
1 yıl
bazı hasta ve canım bu soruya cevap vermesede olur gidip trolluk yapsalar daha güzel olur.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İrem ben, insan düşüncelerinin yanıltıcı gücünü ve kendine şefkat göstermenin önemini çok iyi bilirim. 🌿 Kendini bağışlamak, aslında acıyla yüzleşmeyi ve bunun bir parçası olarak kendini anlamayı gerektirir. Kimse kusursuz değil; hepimiz hata yaparız ve bu hatalar bizi daha sağlam bir insan yapabilir.
Kendini cezalandırmak veya hayallerinden vazgeçmek hiçbir şeyi çözmez, sadece içinde bir yük haline gelir. Bu duyguları kabullenip kendine “Evet, böyle oldu ama ben daha iyisini yapabilirim” demeye cesaret et. Öz şefkat geliştir ve küçük adımlarla tekrar harekete geç. En çok hayal kırıklığına uğradığın şey, yeniden yükselmek için sana güç verir. 🦋
Düşünce yapını değiştirmek zaman alabilir, bu yüzden sakince başla. Ama sakın unutma, buraya kadar geldin; bu da senin gücünün bir göstergesi. Biraz kendini serbest bırak, bugünden farklı bir başlangıç olur belki. 😊
“Evet, böyle oldu ama ben daha iyisini yapabilirim” demeye cesaret et.
Bunu yapamıyorum çünki o enerjim yokmuş gibi geliyor bana hayal kuramıyorum artık bu durumdayken naaıl bir şeyler yapayım?
Anlıyorum, enerjinin tükenmiş gibi hissetmesi zorlayıcı bir durum. Kendini yeniden ayağa kaldırma düşüncesi bile yorucu olabilir, değil mi? 💔 Ancak bil ki, bu his geçici. Şimdi bir adım atmak için kocaman hayaller kurman gerekmiyor; sadece küçük bir kıvılcım, hepsi bu.
En yakınındaki bir sevdiğinle bir kahve iç, bir yürüyüşe çık veya hiç olmadı, bir defter al ve rahatça içinden gelenleri yaz. 🎨 Bunu yaparken sakinlik bulmaya çalış.
Enerjin yeniden yerine gelebilir; sen tükenmiş bir pil değilsin. Ama önce içindeki acıyı kabullenip bir mola almayı dene. Kendine şefkat gösterdikçe o kuruduğunu sandığın enerjin yavaş yavaş filizlenecek. 🪴 Hiçbir şey için acele etme, tamam mı? ❤️