Hislerim yüzünden kötü hissediyorum?

arkadaşlar lütfen bunları his tarzı şeylerle ilgilenen kişiler okusun bilgisiz kişilerle uğraşmak istemiyorum

Arkadaşlar benim bugüne kadar olan tüm ilişkilerimde hep içime bir his dolardı ayrılıcaz diye ve bu bir anda olurdu mesela ben o kişi hakkında iyi bir şey düşünüyorsam içimden üzülecegimi söyleyen bir ses var ve bu beni birakmiyordu bende ayrılmayı çözüm bulmuştum hep hislerim beni uyarıyordu ben çok iyi birini bulmuş bile olsam hislerim beni kaygıya götürüyordu evde durup ağladığım zamanlarda oluyodu benim yüzümden kaç kere ayrılmışlığım bile oldu ben hislerime kulak asmayınca bir anda olur olmadık yerde aklıma gelıp ağlamaya başlıyorum sevgilim var şu an ve onu seviyorum ama içimdeki ses onu sevmediğimi hissettiriyor adamla buluştuğumuzda beni birakacak gibi bir his doluyor kafam çok karışık tam anlatamadım ne düşündüğümü ama umarim anlarsiniz ben adamı çok seviyorum ama ya bırakırsa diye korkuyorum 6 7 ay sonra başka okula gidecek ve ordan biriyle olup beni aldatirsa diye korkuyorum adam istedi diye instagram hesabımı bile kapattım sadece ikimizin olduğu bir hesap açtım ailem onu seviyor onun aileside beni ama ben bu hisler yüzünden adama sürekli beni birakmamasından bahsediyorum bu sefer de içimdeki ses neyden korkarsan o başına gelir diyor benim ilk kez bu kadar yakın bir ilişkim oldu alışamıyorum normalde hep uzak mesafeydi onlardada ayniydi güven problemlerim hislerim yüzünden bıktım artık eskiden bundan dolayı psikolojim bozulmuştu intihara sürüklenmiştim ne yapmam gerekiyor tek bir cümle beni kendime getirir saniyorum ama o cümlenin ne olduğunu bilmiyorum adam beni gerçekten seviyorsa birakmaz ama ne biliyim işte bu da ya birakirsa diyede düşünmeden edemiyorum 6 7 ay sonra ayrilacaksak şu an beslediğim duygular ya boşaysa diyede düşünüyorum içimdeki ses beni böyle yapti ben napicam nolur yardim edin
Hislerim yüzünden kötü hissediyorum?