Kişilik & Karakter Nasıl hissediyorsunuz kendinizi? ecinaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Nabeeer nasılsınız gerçekten nasılsınız ama dürüst cevap verin Nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kötü hissediyorum midem bulanıyor 0 3 Yorumla ecinaaa 1 yıl Neden bulanıyor hasta mısın (hamile misin😱) u Barış_LonelyForever 1 yıl bildiğim kadarıyla hamile değilim. dün bira içtim ondan ecinaaa 1 yıl Günahhhhh
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Başım ağrıyor onun dışında orta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İyi değilim kötü hissediyorum dün geceden beri 4 yanlış yaptım 1 2 Yorumla ecinaaa 1 yıl Yanlışlarını düzeltmeye calıs hiçbir şey için geç değil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler Yorumla
DorothyFoster Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İyi gibi ya. Elhamdülillah bazı şeyleri değiştiriyorum hayatımda. Yeni insanlar, yeni bir hikayenin heyecanı var üzerimde 0 0 Yorumla
magaramdamutluyum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 10 numara 5 yıldız ım 1 7 Yorumla ecinaaa 1 yıl Süper Yorumla magaramdamutluyum 1 yıl Sen nasılsın Yorumla ecinaaa 1 yıl İyi olmaya çalışıyorum Yorumla magaramdamutluyum 1 yıl Umarım daha iyi olursun kendine dikkat et Yorumla ecinaaa 1 yıl Teşekkürler sende dikkat et Yorumla magaramdamutluyum 1 yıl Teşekkür ederim ben her zaman arkamı kollarım 💪 Yorumla ecinaaa 1 yıl En iyisii Yorumla
Cheryyb Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Elimdeki hersey alınmış gibi geleceğim umudum gençliğim çabalarım 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İyi gibi sen 1 2 Yorumla ecinaaa 1 yıl Gibi gibi Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Buna şükür Yorumla
Barlas006 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Rahat 1 1 Yorumla ecinaaa 1 yıl Oh ne güzel Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. İdare ediyorum 1 2 Yorumla ecinaaa 1 yıl Daha iyi ol inşallah Yorumla CT_____ 1 yıl Amin Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sürekli aç hissediyorum. Ve sürekli uykum var. 0 2 Yorumla ecinaaa 1 yıl Bende aç hissediyorum uykum yok Yorumla Psikolojisigidik 1 yıl Niye böyle acaba Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Efsaneyim 0 0 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İyi olmaya gayret eden hüzünlü bir yüreğim var.. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pek nasıl hissettiğime odaklanmamaya çalışıyorum.. 0 0 Yorumla
GüneşveAy863 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Berbat 2 5 Yorumla ecinaaa 1 yıl Nedenn Yorumla GüneşveAy863 1 yıl Dün amcamla tartıştım nefret ediyorum kendisinden ayrımcılık yapıyor yiğenleri arasında Yorumla ecinaaa 1 yıl Görmezden gel o seni düşünmüyorsa sende onu düşünme bi insanın bize değer vermesiyle hayatta kalacak değiliz Yorumla GüneşveAy863 1 yıl Aynen doğru söylüyorsun da annem babam laftan anlamıyorlar zorla beni halamgile götürdüler dün bi de üstüne üstlük kızdılar benim haklarıma kararıma hiç saygı duymuyorlar Yorumla ecinaaa 1 yıl Gitme kavga edeceğime evde oturum daha iyi de benim huyumu bilirler götürmezler sende huyunu belli et Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kötü 1 2 Yorumla ecinaaa 1 yıl Mutlu olmaya calıs kendini mutlu et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmayınca olmuyor zor o iş Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. iyiym 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötüü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kötü hissediyorum midem bulanıyor
Neden bulanıyor hasta mısın (hamile misin😱)
bildiğim kadarıyla hamile değilim. dün bira içtim ondan
Günahhhhh
Başım ağrıyor onun dışında orta
İyi değilim kötü hissediyorum dün geceden beri 4 yanlış yaptım
Yanlışlarını düzeltmeye calıs hiçbir şey için geç değil
Teşekkürler
İyi gibi ya. Elhamdülillah bazı şeyleri değiştiriyorum hayatımda. Yeni insanlar, yeni bir hikayenin heyecanı var üzerimde
10 numara 5 yıldız ım
Süper
Sen nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum
Umarım daha iyi olursun kendine dikkat et
Teşekkürler sende dikkat et
Teşekkür ederim ben her zaman arkamı kollarım 💪
En iyisii
Elimdeki hersey alınmış gibi geleceğim umudum gençliğim çabalarım
İyi gibi sen
Gibi gibi
Buna şükür
Rahat
Oh ne güzel
İdare ediyorum
Daha iyi ol inşallah
Amin
Sürekli aç hissediyorum. Ve sürekli uykum var.
Bende aç hissediyorum uykum yok
Niye böyle acaba
Efsaneyim
İyi olmaya gayret eden hüzünlü bir yüreğim var..
İdare eder keyfim yok
Pek nasıl hissettiğime odaklanmamaya çalışıyorum..
Süperrrrr vallaaa😎😎
İyi gibi keyfim yok gibi
Berbat
Nedenn
Dün amcamla tartıştım nefret ediyorum kendisinden ayrımcılık yapıyor yiğenleri arasında
Görmezden gel o seni düşünmüyorsa sende onu düşünme bi insanın bize değer vermesiyle hayatta kalacak değiliz
Aynen doğru söylüyorsun da annem babam laftan anlamıyorlar zorla beni halamgile götürdüler dün bi de üstüne üstlük kızdılar benim haklarıma kararıma hiç saygı duymuyorlar
Gitme kavga edeceğime evde oturum daha iyi de benim huyumu bilirler götürmezler sende huyunu belli et
Kötü
Mutlu olmaya calıs kendini mutlu et
Olmayınca olmuyor zor o iş
Yani orta
Bk gibi
iyiym
Kötüü
Berbat bile yetmiyor
Huzurlu
🥹🥹🤲🤲
Normal
fena değil