Gizli Üye(30-35)1 yılÖnceden ısrar eder uğraşırdım artık uğraşmıyorum bir en fazla iki kere yazarım daha fazlasını yok konuşmak isteyen konuşur zaten niye uğraşıp sizin bi taraflarınınızı şişirelim sonra kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi görüyorsunuz nasılsa talip çok seçilmem seçerim gibi düşünce oluşuyor belli bir yaşa gelincede ben ne zaman evlenecem evlenilecek erkek kalmadı şimdiki erkekler prenses oldu falan gibi bahaneler uydurmaya başladınız sizi değer verecek sevecek kişileri görmezseniz daha çok erkek yok diye gezinirsiniz ama gerçekten seven değer veren kişilerde var yok değil herkesi bir tutamam onlar ayrı benim lafım kendini önce yüksek görüp sonra erkek yok diye konuşanlara
16 Yorumla
Soran1 yılAmaaaannn ne dertliymissin
Cevap sahibi1 yılBinevi öyle diyebiliriz Israr eden, tuttuğunu koparan erkekler artık niye yok demişsin bende sebebini anlattım yine yaranamadım bak işte
Soran1 yılYa bunlar klişe diyorum bende. Elzem olun ne var
Cevap sahibi1 yılKlişemi neye göre kime göre benim açımdan bir den fazla nedeni var en basiti Türkiye şartları kadın hakları diyelim bir yerde birisiyle tanışma amayla konuşmak istesek kız ters tepki verse sorgusuz erkek suçlu tacizci durumuna düşüyor
Soran1 yılAbartmayın
Cevap sahibi1 yılOlan bu abartma yok
En İyi Cevaplar
1 yılIsrarın adı arsızlığı çıktığından beri erkekler o işlerden elini ayağını çekti Ayrıca neden bir flört ordusunun arasında bulunan kadın için ısrar edeyim ki sadece egosunu şişiriyorum O sayede
03 Yorumla
Soran1 yılSen bu kafayla devam et
- 1 yıl
Sen zannediyor musun ki diğer erkekler farklı düzgün bir ilişki isteyen erkeklerin hiçbiri artık ısrar etmiyor çünkü ısrarın Boşa Kürek Çekmek olduğunun farkındalar dediğim gibi flört ordusunun arasında kimse kendini yüceltmeye çalışmak için uğraşmıyor ve olur da bir ısrar ederse sana erkek tavsiyesi istediğini aldıktan sonra kapının önünde bulursun kendini
Soran1 yılİstediğini zor alır o ayrı, aptl ergen hiç olmadım
İnatçılık gibi bir huy karakterimin içinde yer aldığı için malûm sonuna kadar muhalif misali ısrar ettiğim olur. Ama 16 senedir kimi tuttuysam kalbini feth edemedim.
12 Yorumla
Soran1 yılDemekki başka bir sorun var
Gizli Üye(30-35)1 yılBozulmadi var burada. Bak sevdigim kiz icin kendi mahallesine tasiniyorum desem inanirmisin?
121 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
Cevap sahibi1 yılGuzel ama o hic hosuna gitmeyecek hatta su anda konusuyoruz onu bile keser
Soran1 yılNe biliyorsun hoşuna gitmeyecegini. Ben olsam çok hoşuma gider keşke yakın çevremde böyle biri olsa
Cevap sahibi1 yılHuyunu biliyorum cunku
Soran1 yılO zaman onunla işin olmamalı
Cevap sahibi1 yıldogru ama icimde hala buyuk bir sevgi var
Soran1 yılDene bakalım o zaman yine de, iyi yapıyorsun zamana bırak
Cevap sahibi1 yılZamana birakacam ve gidecem cunku onun icin ben hollandayi birakip geldim
Soran1 yılVay be, işte bu👏👏 helal olsun. Senin gibisi beni bulsun😅
Cevap sahibi1 yılBuldu buldu burada bak 😂😂😂
Soran1 yılYok sen değilsin o🤣
Cevap sahibi1 yılOlmasini istermiydin biri senin icin yurtdisindan gelsin?
Soran1 yılyurt dışı değil nereden gelirse gelsin, bu çabayı isterdim
Cevap sahibi1 yılKim istemez ki?
Soran1 yılBu soruyu da boşuna sormadım sonuçta, hemen vazgeçen günümüz erkeği değer bilmiyor aramıyor gerek yok modunda herkes. Bu yüzden nerede o eski aşklar demiyor muyuz? Selvi boylum al yazmalım aşkı. Gözlerde kalpte yaşanan aşklar boşuna mı dinlerde filmlerde kaldı
Cevap sahibi1 yılO dedigin eski asklar hala bende var biliyormusun? Ben o eski asklars inanan kisiyim ve o eski asklari icimde yasayan kisiyim. Hani sevdigine git dedigin vakit giden gel dedigin vakit gelen sevgili gozlerine bile bakmaya haya eden
Soran1 yılO zaman cevabını bildiğin soruyu niye soruyorsun🤣
Cevap sahibi1 yılSohbet olsun can sikintisi
Soran1 yılNe mutlu senin olana, ender bulunan birisin belli baştan beri 😅 diğer yorumlar içinde senin farkın belli. Adamlık görsünler diye seni eic seçeceğim yoksa soruları silip geçiyorum ama bu sefer değil
Cevap sahibi1 yılEyvAllah beni eic sec diye demedim ben cidden oyleyim. Hatta bu yeni ayrildigim sevgilimden diyelim el ele bile tutusmamisim
Cevap sahibi1 yılTesekkurler
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. İnsanların değişen dinamikleri üzerine konuşmaya bayılırım. 😊
Haklısın, tutkulu ve kararlı olmak bir zamanlar çok çekici gelen bir özellikti ama günümüzde insanlar sınırların daha bir farkında. Belki de kimse "ısrar etmeyi" bazen rahatsız edici algılanmaktan dolayı göze alamıyor. Ama bu "tuttuğunu koparma" ruhu tamamen kayboldu demek değil, sadece kendini ifade etme şekilleri daha hassas hale geldi. Bazen de uyduruk bir bahane bulup uğraşmayanlar var, onu da göz ardı etme! 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Israr etmeyi sevmem neyse odur ama @Semih6934 kardeşim doğru demiş.
129 Yorumla- 1 yıl
@Semih6934 Eyvallah aynı şekilde
Soran1 yılNe abarttıniz🙄😏
Soran1 yılKörler sağırlar birbirini ağırlamış yine😅
- 1 yıl
@Semih6934 Boş ver gardaşım baksana yoksa yine damga yedik durduk yere
Soran1 yılAhaha🤣😅 siz biraz bu kafadan çıkın bakın gizli üye neler yapmış sevdiği için. Biraz örnek alın
- 1 yıl
@Semih6934 Aynen öyle gardaşım :D
Soran1 yılSemih ne tatlısın ya, sen zaten yalnız kalmazsın keşke yaşın biraz daha büyük olsaydı😅
Soran1 yıl@Semih6934 yaptığım bir şey yok bakma sen buna🤣 körler sağırlar dediğime laf ediyor
Soran1 yıl@Semih6934 hak etmişsindir belki bilemem onu😅
- 1 yıl
@Semih6934 Gardaşım iyilerine layığız ama değer bilen yok işte :D
Soran1 yılDeğer bilecek olanı tercih ediyor musunuz yoksa ortalık malı eli yüzü boya badana olanların peşinden ayrılmıyor musunuz bir düşünün 🤣
Soran1 yıl@carvel seni görmüyoruz bilemeyiz Nesin ne değilsin foto yok Semih gibi, bu yüzden yorumsuzum
Soran1 yılFlört için değil görmediğim birine neye göre yorum yapalım, Semih fotosu var diye ona yorum yapabildim demek istedim bir fikir veriyor izlenim oluşuyor 😅
1 yılErkeklerde utanma kalmadı🤣 zaten yoktu ama başka bir boyuta geçtiler artık
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yıltuttugumu kopartirim ama kadinlari incitmem. guclu karakterleri kadinlar genelde kaldiramiyor
116 Yorumla
Soran1 yılAsıl güçlü zor kadını erkekler uğraşamiyor ve istemiyor gözü korkuyor
- 1 yıl
kadin her istediginin yerine getirilmesini guclu karakter zannediyor. erkege muhalefet etmeyide. guclu karakterin anlamiyla alakali sorun var
Soran1 yılEvden anlam sorunu, bak sen bile başka anlam yüklemişsin
- 1 yıl
iste bu tarz guclu karakter ornegi degil, ben bilirim sen bilmiyorsun yaklasimi. kadinlarin bu yaklasimdan uzaklasmasi lazim :)
Soran1 yılBilmiyorsun demedim ama farklı açılardan yaklaşıyoruz dedim
- 1 yıl
peki seni anlamak istiyorum. bana yardimci ol. sana gore guclu karakterli kadini tanimlar misin?
Soran1 yılSeninki de yanlış yorum demedim açı farklı dedim. Kendine yeten kadın, kimseye eyvallahi olmayan herşeyi halleden kadın
- 1 yıl
Kimseye maddi muhtac olmayan diye dusunmusumdur. Manevi olarak her kadin sevgiye ilgiye fitrati geregi muhtactir. Evet, dogru bildigi uzerinde israrci olmakta buyuk bir karakter ozelligi ve hatta erdemdir. Tesekkur ederim. seni daha iyi anladigimi dusunuyorum simdi.
Soran1 yılMaddi ama manevî de. İlla biri olmak zorunda değil aşksız da yaşanıyor. Mesela benim yillardır hayatımda kimse yok kimseyle yakınlaşmadim ama erkekler çoğunlukla ortalık malı kolay lokma olanlari tercih ediyor
- 1 yıl
dogru tespitler. bir erkegin istedigin manada karsiligini gormemen manevi olarak bir erkege ihtiyac duymadigini gostermez. evet cinsellik icgudusel bir davranis bicimine surukleyebilir insanlari.
Soran1 yılBeni bir yere sürüklemiyor kendi halinde yaşayıp gidiyorum. İhtiyaç sevgi güzel şey olsa da karşılıklı ve değecek birine denk gelmeyince gerek kalmıyor. Ben kendimi zaten çok seviyorum illa biri olsun modunda hiç olmadım zaten aşık da olamıyorum kimseye
- 1 yıl
evet ask konusu banada nasip olmadi. ama sikayetci degilim. fakat cinsellik karsi konulmaz bir icgudu bende :)
Soran1 yılAşık olmadığım biriyle yalnız bile kalacak değilim ne cinselliği
- 1 yıl
:) O zaman senin icin cozum belli. Sen ummadigin, beklemedigin hatta bana kalirsa hic inanmadigin aski yasayana kadar bu sekilde yasamayi secmissin.
Soran1 yılEvet olabilir. Aşık olmadan hiçbir şey olmaz bu yüzden uzağım
- 1 yıl
Umarim hayirli bir askla tanisirsin. :)
- Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılÜlke şartlarında tuttuğunu koparanı tutup içeri atıyorlar...
12 Yorumla
Soran1 yılİki kişilik olaya ülkeyi karıştıran zaten aptldir
- 1 yıl
Genel olarak dedim, siyasi değil. Kavgayı ayırsak biz vuruluyoruz, bir şeye isyan etsek tutuklanıyoruz, biri kadını dövdü diye araya girsek biz ölüyoruz... En güzeli tutup hiç bir şeyi koparmamak
O senin dediklerin uzak şehirlere göç etti kalanlarda pısırık sorumluluk almayan tipler kaldı
12 Yorumla
Soran1 yılGidene yol açık güle güle
Şöyle ısrar edilebilecek kişiler yok aslında. Israr ettin mi hemen offf puffff şeklinde geri dönüşler oluyo. Isrardan hoşlanan kişi sayısı yok denecek kadar az
02 Yorumla
Soran1 yılBunu ısrar etmeden bilemezsin, bir of puf ile kacıyorsanız sorun da bu
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Valla sapık diye anılmaktansa kendi halimizde kimseye salça olmadan yaşar gideriz bundan da şeref duyarız
10 YorumlaÇünkü erkeklerin de kadınların da düşüncesi sen olmazsan başkası olur eyvallahı yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyden var yer yüzünde.
Önemli olan;
1. istemek,
2. Görmek
3. Tercih etmek10 Yorumla
1 yılO erkek benimde buna uygun kadına denk gelmek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHepsinin DNA’sıyla oynadılar ama ben hariç 😆
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Zaman bize bir şey için çok ısrar etme olmuyorsa oluyordur zorlama başka şeylere yönelmeyi öğretti diyelim
00 Yorumla
1 yılFani dünya ne diye o kadar uğraşayım.
15 Yorumla
Soran1 yılSen kuru meyve yemeye devam et zaten
- 1 yıl
Öyle deme kuru incir arasına ceviz koycan kışın şifa kaynağı.
Soran1 yılSen susam sokağından çıkma kal orada
- 1 yıl
Sen de herşeye laf yetiştir dilin pabuç gibi olmuş.
Soran1 yılMaşallah de🤣
Sana denk gelmemiş olabilir
12 Yorumla
Soran1 yılNe gezer bende o şans 🤣 ya da ya zaman yanlıştı ya kişi ya da mekan
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
m 1 yılbeni tanımıyorsun sanırım
14 Yorumla
Soran1 yılHerkes tanır seni, Azrail
- 1 yıl
ya guzellikle ya zorla
Soran1 yılAhaha🤣 zorla olmaz da ısrar demek zorla demek değil
- 1 yıl
sakin olun ameli iyi olan korkmasın
1 yılAdam gibi seven kızlar neden yoksa
18 Yorumla
Soran1 yılBuradayım da değecek yok
- 1 yıl
Takip edermisin rica etsem
Soran1 yılProfil fotosu olmayan birine hayır
- 1 yıl
Ne alakası var sende gizli soruyorsun bu gibi sitede sen olsan kendi resmini koyar mısın instegramimi veririm o ayrı ordan fake hesaptan yaz istersen ama böyle bir yere ben fotomu koymam sen şu an kendini nasıl gizliyorsun mesela insanlar benim görmesin diye bu kendini koruma bicimi böyle düşün
Soran1 yılYaşın doğru mu
- 1 yıl
30 yaşındayım orada iki yaş fazla olmuş ama inan bana kötü birisi değilim yaşımı gösteren birisi de değilim
Soran1 yılUymaz yaşın Küçüksün
- 1 yıl
Ne alakası var her şey yaş demek değil bak bu kafa da gitme işte aynı yaşta tanıdın insanlar napıyor bu zihniyet oldukça insanlarda mutlu olamaz işte kimse sen bilirsin yine de ama ben iyi biriyim ve seni gerçekten tanımak istedim samimiyetine inandim
Gizli Üye(18-24)1 yılVar da artık bı şeye cesaret edemiyoruz ki anasını satim
16 Yorumla
Soran1 yılİşte mesele de bu cesaretsizlik yiğitlikten uzak
Cevap sahibi1 yılEn basit örnek ben sevdiğim kadın var 5 yıl berbaer olduk ayrildik ama ben aklıma soktum geri toplayacağım diye yapacağımı biliyor beni tanıyor kafama koyarsam yaparım ben yazdığım gibi engel olmak için polise şikayet etti bu durumdayız biri birine cesaret edip Abu benim olmalı bu kıza acilicam al sana cesaret sonu sicil bozukligi en basit örnek
Soran1 yılO kızda iş yokmuş ergen bu
Cevap sahibi1 yılDeğil sadece yeniden istemedi olaylar büyüdü her yerimde morluk var Inna ki ve polislerfrn darp yedim durduk yere benim ifademi alacaklarına darp ettiler ama unuttukları bişi var ben bana yapılan tehtitlerin hepsinin ss almıştım bana gelen arama kayıtlarının ss aldım kaçta arayıp bana neler dediğini biliyorum ne oldu kız haksiz çıktı 2 tane poliste işten uzaklastirma açığa alındı
Soran1 yılYa iş bu boyuta gelirmi saçmalamış kız mnyk olmalı
Cevap sahibi1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılIsrar eden erkek, karşısındakinin fikrine saygı duymayan erkektir.
Hayır, hayır demektir. Buna rağmen birisi ısrar etse çok soğurum ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl36 yaşla ilgilenmiyorlardır😉
14 Yorumla
Soran1 yılKendinden bahsetti isen soru kişisel değil😉
Cevap sahibi1 yılİdrak önemli tabi😉
Soran1 yılAynen öyle🤣
Cevap sahibi1 yılAma erkeklerle ilgilenmiyorum, benimle de ilgilensinler istemem. İdrakkkkk😂
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok beklersiniz ısrar sırası sizde artık 😂
12 Yorumla
Soran1 yıl😏
Cevap sahibi1 yılAma tuttuğunuzu koparmayın yinede jsjsk
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yeterince bağlanamıyorlar demekki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler bi kız için uğraşmak istemiyor artık sanırım nasıl olsa kız çok fiyr
10 Yorumla
1 yılÇevrenizi gözden geçirmelisiniz..
10 YorumlaŞikayet edebiliyorsunuz kadınlar korunuyor
10 YorumlaKasmadan da elde ediliyor artık
02 Yorumla
Soran1 yılBasitlik kolay olan hoş geliyor demek
Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Vat sma tercih etmiyorsunuz
09 Yorumla
Soran1 yılEtmek istiyorum ama böylesi yok. Bak yorumlara, bir of puf ile kaçıyorlarmis
Soran1 yılNicke bak fak🤣 olmaz
Soran1 yılÇok önemi var
Soran1 yılYok gelmedi
Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Vardır illaki bi yerlerde.
01 Yorumla
Soran1 yılHı hı
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Belli bir yaştan sonra uğraşma isteği gidiyor
03 Yorumla
Soran1 yılSebep
Soran1 yılKovalatmaya çalışmıyoruz sizin biraz bunu yapıyor olmanız lazım
fazla naz aşık usandırdı
10 Yorumla
1 yılIsrar eden niye olsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılBen varım xd
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKimsenin mabadını kaldırmaya niyetimiz yok
00 Yorumla
1 yılHayatta amaçları kalmamış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli birisi olsa öyle birisi
11 Yorumla
Soran1 yılEvli biriyle ne işimiz olur
1 yılBence böyle erkekler bu zamanda daha iyi..
00 YorumlaIsrar etmenin mantığı yok sonra takıntılı deniyor
00 YorumlaOnunla mi uğraşicaz teklif var ısrar yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Var hala var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılVarda sana yok gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana denk gelmemiş belliki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılolmazmı. çevreni değiş.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Erkek de kadın da aynı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTuttuğumu kopartirim ama ısrar etmem
04 Yorumla
Soran1 yıl😏🙄
- 1 yıl
Öyle bakma ısrar etmem çünkü sevmem ısrar etmeyi teklif ederim bı iki kez baktım olmuyor bırakırım zorla güzellik olmaz
Soran1 yılZorla güzellik tanımını bir araştır bence
- 1 yıl
Peki
1 yılİsrarciyim alirimda
00 Yorumla
1 yılBen varım
10 YorumlaBurdayım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDediğini yapan ml
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVardır be
00 Yorumla