Mutluluk güldürmeli ve ağlatmamalı, mutluluktan ağlamakta bir nevi üzülmek değil mi?
Ben hiç mutluluktan ağlamadım, belkide bu yüzden anlamıyorum.

Mutluluk güldürmeli ve ağlatmamalı, mutluluktan ağlamakta bir nevi üzülmek değil mi?
Ben hiç mutluluktan ağlamadım, belkide bu yüzden anlamıyorum.

Mutluyken ağlamak, beynin duygusal bir “denge kurma” çabasıdır. Yoğun bir sevinç yaşandığında, parasempatik sinir sistemi devreye girer; bu sistem bizi rahatlatır. Ağlamak da aslında bu rahatlamanın bir parçası. Bir nevi vücudun "şoktan çıkışı" gibi.
Cevap
7Cevap
Ben hep güzel şeylere ağlarım. Kavuşmalar mesela beni bitirir. Çaresiz bi hayvanın mutluluğunu görmek, iyi hallerini görmek ağla ağla ölürüm.
Çünkü o şey herneyse onu çok beklemiştir. Bedel ödemiştir bu uzun bir süreçtir. Ve çok istemiştir. Bu yüzden ağlaması şükür gibi de.
Evet ağlanır. Ümit etmediğin bir şeyin ansizin karşında belirivermesi Insani mutluluktan hüngür hüngür ağlatabiliyor. Üzüntüden değil sevinçten aglaniyor aslinda. Bambaşka bir his umarim herkes bir kere de olsa mutluluktan ağlar.😊🥰🌿
Hiç beklenmedik bir anda gelince duygu karmaşası olur..
Herseye aglayabilme potansiyelim var evet ağlamıştım poncik kalbime engel olamıyorum 🤭😂
Onu aslında boşalma anı gibi düşün, stres gerginlik vs sonra beklediğin istediğin şey oldu, o an ki rahatlama tam duygu boşalması
Çok agladım ama hiç biri mutluluk tan degildi
Her şey zıttına dönüşür. Çok ağlamak gülmeye çok gülmek ağlamaya...
Hayır ağlamadım bir duyguya fazla yaşayınca ters teper çok mutlu olunca ağlamak gibi
Bir kez mutluluktan ağladım sonra hiç gülemedim fdfkfrfmm
Yaşanan duygu yoğunluğundan
Mutluluktan gülerim
Evet bir kez yaşadım bunu
Hatırlamıyorum
Evet ağladım
Olmazmı🤭
Evet olmuştu
ağladım evet
Mutsuzluktan ağladım da mutluluk nedir yeniyor mu
Hiç mutluluktan aglmadm
Ağladım bir kerecik