Ama sevmiyosan olmuyo işte. Ama benim bi iddaa vardır, tadını alırsa herkes bayılır. Sevmeyenler genelde zoraki izliyor. Bitsin diye bekliyor ofaklanmıyor. İzlerken başka şeylerle ugrasıyor. Halbuki o an sadece filme odaklansak modunu değiştirir kafanı dağıtır ilaç gibi gelir. Ayrıca çok şeyde katar film kültürü gelişirse insana. İzledikçe film zevklerin değişir gelişir. Hem film izlerken çayını kahveni meyvenin cinsini ne istersen artık alıp tam bi keyfe dönüştürmelisin. En zor zamanlarımda filmlere tutundum benim için bambaşka bi zevktir ve her an elinin altında istediğinde yapabiliyosun.
O nedir ya Türk dizisi 😆 Hiç izlemem dizi bile yabancı izliceksiniz Türk dizileri aptallaştırıryor insanı çok boşlar. Sana vaşlangıca göre romantik ve hafif filmler lazım. Bikaç yazıcam şimdi listemden bakım
Kadınlar ne ister Hız tuzağı Bugün aslında dündü Benden bu kadar. Hachiko Stajyer Özel bir kadın Aile babası Terminal Radio Yeşil rehber Mesajınız var Benim adım sam Benim adım Khan Pk Vay anam vay
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendimi mutlu etmek istiyorum yani günlük bir rutin planı hazırlamak istiyorum evde nasıl bir plan yapabilirim fikri olan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzel bi yemek söyle, sonra bi film patlat bşr iki bi şey iç
Teşekkür ederim fikirleriniz çok değerli benim için 🙏🏻
Ben teşekkür ederim. Umarım her şey istediğin gibi olur.
🙏🏻🙏🏻
Film izlemek harikadır tadını çıkarmasını bilene
Hiç sevmiyorum ya
Önerin var ise izleyebilirm belki
Ama sevmiyosan olmuyo işte. Ama benim bi iddaa vardır, tadını alırsa herkes bayılır. Sevmeyenler genelde zoraki izliyor. Bitsin diye bekliyor ofaklanmıyor. İzlerken başka şeylerle ugrasıyor. Halbuki o an sadece filme odaklansak modunu değiştirir kafanı dağıtır ilaç gibi gelir. Ayrıca çok şeyde katar film kültürü gelişirse insana. İzledikçe film zevklerin değişir gelişir. Hem film izlerken çayını kahveni meyvenin cinsini ne istersen artık alıp tam bi keyfe dönüştürmelisin. En zor zamanlarımda filmlere tutundum benim için bambaşka bi zevktir ve her an elinin altında istediğinde yapabiliyosun.
Yaa bilmiyorum bende bir deniyicem şu sınav sürecim bir bitsin de kendimi toparlayayım yaa
Aslında sınav sürecinde de iyi olur. Hep ders olmaz kafanı boşaltmak daha verimli calısmana yardımcı olur. Molalarda film izleyebilirsiniz bazen.
Olabilir evet haklısın
İzliycm ya bende
Tamam bana sevdiğin bi film söyle ona göre bikaç önerim olur. Birde mesela şu an hep ders mi calısıyosun? Bi günün kısaca nasıl geçiyo yani
Evet hep ders full
Yani kiralik aşk seviyodm
O nedir ya Türk dizisi 😆
Hiç izlemem dizi bile yabancı izliceksiniz Türk dizileri aptallaştırıryor insanı çok boşlar. Sana vaşlangıca göre romantik ve hafif filmler lazım. Bikaç yazıcam şimdi listemden bakım
Timammm bekliyorum
Kadınlar ne ister
Hız tuzağı
Bugün aslında dündü
Benden bu kadar.
Hachiko
Stajyer
Özel bir kadın
Aile babası
Terminal
Radio
Yeşil rehber
Mesajınız var
Benim adım sam
Benim adım Khan
Pk
Vay anam vay
Bunları not al. Sıkmayan zorlamayın filmler. Devam edersen tarzın zamanla değildir zaten. Aynı kitap gibi düşün
Tamamm çok teşekkür ederimm
Bunu sabah akşam aksatmadan al bişeyciğin kalmaz 😅
Hadi bakalım
Tamam 😂😂
Mumlar güller demetler ile evet