Benim gibi tembellik yapıp uyandıktan sonra saatlerce internette surf yapmak : ) Bugün ayılamıyoruuuuMmmmmmm 🛏

Benim gibi tembellik yapıp uyandıktan sonra saatlerce internette surf yapmak : ) Bugün ayılamıyoruuuuMmmmmmm 🛏
Tatilde ben de senin gibiyim ama iş zamanı hafta içi. Alarm çalar çalmaz kalkıp Direk üstümü giyinip arabaya binip işe gitmek orada da kahvaltı yapıp işe başlamak. Öğlen spor salonu ve yemek öğleden sonra nette takılmak , çince çalışmak. Sonra eve gidip yemek yapmak, keman ve org çalmak. Sonra da zaten yatma saati geliyor ve yine yatak.
Dolu dolu birgün diyorsun. Bende iş yerine gidecegim zaman senin gibi tempolu birgün yasiyorum. Ama bugün evdeyim ve birazcikkk tembellik yapmak istedim
Yap tabi en doğal hakkın. Sürekli rutinle yaşamak bir yerde sıkmaya başlıyor insanı. Ara sıra böyle kaçamaklar olmasa sürdürülebilir bir durum değil benimkisi gibi yoğun rutinler.
Teşekkürler.
Cevap
13Cevap
sigara içmek tabi ki de
El yüz yıkayıp kahvaltı yaptım şimdi de kahve içiyorum sonra da yeğenimi diğer yeğenimin yanına götüreceğim
Az banada enerji yollar misin :)
Hahaha güne sırtında mi devam edicem
Tamammm bende bir yeğenin olurum napalım icimde bir cocuk var zTen sorun olmaz🤭
Hahaha : ) tşkler
Yok hemen kalkarım bir an önce evden kaçmak istiyorum 😉😉😄
Yataktan bir süre kalkmam, kalkınca el yüz diş yakama sonra takılırım keyfime gör e
Yüz temizliği cilt bakımı kahvaltı diş fırçalama işe gidiş serüveni. Araba ve bisikletle gitme durumuna göre kıyafetlerimi hazır bekletiyorum
Duş almak ve dış fırçalamak
Çok seksi ve tatlı görünüyorsun 😍
İki tokat atıp indirmek duş kahve
Böyle bir hayat istiyorum
egzersiz
Hava alip etrafa bakinmak
Ben de öyleyim
Iyi yanliz değilmişim sevindim:)
Evet ama. Uzun süre durma ister istemez istek oluyor yatakta kalınca🙂
Ben seviyorum yatak da vakit gecirmeyi :)
O zaman bir şey diyemem ben de severim ama işte sıkıntı bir yandan🙂
Himmmm bilemicem :)
Neden bu yaşına kadar bekar kaldın güzel birine benziyorsun🙂
Sertleşmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar