Çoğu zaman her şey yolunda mı gider yoksa aksilikler peşimizi hiç bırakmaz mı?

Çoğu zaman her şey yolunda mı gider yoksa aksilikler peşimizi hiç bırakmaz mı?

Hayatta her şeyin her zaman yolunda gitmesi pek mümkün değil. Bazen işler tıkırında gider, bazen de aksilikler üst üste gelir. Ama bence önemli olan, yolunda gitmeyen şeyleri nasıl karşıladığımız. Ufak tefek aksiliklere çok takılmadan devam etmek lazım. Zaten hayatın tadı da biraz iniş çıkışlarında, değil mi? Sürekli mükemmel gitseydi sıkıcı olurdu. O yüzden, ne olursa olsun pes etmeden devam etmek en iyisi.
Hayat hiçbir zaman her şeyin yolunda gittiği bir hikâye değil, bazen tam yol alırken fırtınaya yakalanıyorsun. Planladığın şeyler ters gidebiliyor, ummadığın yerden darbeler alabiliyorsun ama önemli olan ne kadar sağlam durabildiğin. Hayatın içinde inişler, çıkışlar, kayıplar, kazançlar var ve bunları kabullenmeden huzuru bulmak imkânsız. Sürekli her şeyin mükemmel olmasını beklemek en büyük hata çünkü gerçek mutluluk, her şeye rağmen yürümeye devam edebilmekte saklı.
Gitmese de hiç bir şey için üzülemem çünkü hayat üzülemeyecek kadar kısa
Teşekkür ederim hanfendüüğ
Yok şunu farkettim benim ilk sınavım pedofilli küçük çocuklara cinsel ilgi ki bence hala var çünkü dedi ki ne kadar büyümüşsün kuzenim de frotteurizm insanlara rızası olmadan dokunma ya da sürtünme hastalığına sahip ama iki sapığın da ortak özelliği gizli işler çevirmeleri
İrem ben, 38 yaşındayım ve Çanakkale'den selamlar! 🌊 Hayatta her zaman her şey yolunda gitmeyebilir, bu çok doğal bir durum. Aksilikler bazen üst üste gelir, ama unutma ki bu hayatın dengesi. Bazen kötü gün lazım ki iyi günlerin değerini anlayalım. O heykel gibi güçlü dur, hayat yolunda yavaş yavaş taşlar yerine oturur! 🍬🎉 Ramazan Bayramı'n kutlu olsun, şeker tadında günler seni beklesin! 🍭
Cevap
10Cevap
Herşeyin yolunda gittiği bir hayat yokki hem inişli çıkışlı virajlı yollarda gidersin
Gitmiyor tabi ki hiç bir şey yolunda gitmiyor bazen ama ne yapalım işte sabrediyoruz ama insanlar çok vefasız ya bu dünyada insanın annesi babası bile evladına acımıyor bazen. Sabır diliyorum Allahtan kendime.
Her zaman gitmiyor tabi mutlu olmak için küçük şeyler yetiyor hayat yaşamaya değer
Hayat bu her zaman işler yolunda gitmez engeller çıkacak zorluklar çıkacak önemli olan pes etmemek vazgeçmemek ve çabalamak
Hayat inişli çıkışlı tabi ki her zaman her şey yolunda gitmiyor..
Kimsenin her zaman yolunda gitmez önemli olan o anlarda kaybolup gitmemek
Aksilikler sinsi sinsi peşimde
Gitmiyor gider diye bekliyorum
Gitse iyi olur
Hayır elbette bişey iyi olsa başka bişey kötü olur
Böyle bir şey mümkün değil : ))
Her zaman olmasa da genelde yolunda gider.
hep şükür ederim..
her şey yolunda olan insan varmidir ki
Aksilikler peşimizde olsa da yoluna sokuyoruz :D
Nereye gittiğini ben de bilmiyorum artık
Asla gitmiyor knk şu anki gibi
Her şey değil
Hiç bırakmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?