Kişilik & Karakter Niye uyumadınız derdiniz ne? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Hem çay hem kahve içersen böyle baykuş gibi oturursun Ayşemgül Güncellemeler1 yıl Size cevap yazayım derken yoruldum uykum geldi. Ben yatır olmaya gidiyorum innn gecceler🖐️ Niye uyumadınız derdiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Derdim yok çok şükür benimki keyiften... 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Şükür keyfimizden uykusuz kaldık 😂 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Koyunları sayarken eksik çıkgı çıktı ondan uyku girmiyor gözüme 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Uyudum 1 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum 0 36 Yorumla Soran 1 yıl O kötü olmuş işte Yorumla Sitemkarım 1 yıl Sen neden uyumadın? Yorumla Soran 1 yıl Çay ve kahveyi üst üste içince böyle oldu Yorumla Sitemkarım 1 yıl Sabah iş yoksa sorun değilde ben sabah 08:00 de kalkmam lazım Yorumla Soran 1 yıl Yok öğlene kadar uyurum fosur fosur Yorumla Sitemkarım 1 yıl Hayat sana güzel Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla Sitemkarım 1 yıl Yaş kaç çoluk çocuk var mı? Yorumla Soran 1 yıl Olmaz mı var tabi yaş 36 Yorumla Sitemkarım 1 yıl Sen uyanmamışsındır da yine de günaydın 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Günaydın sitemkar Yorumla Sitemkarım 1 yıl Aaaa günaydın hayırdır öğlene kadar yatarım diyordun Yorumla Soran 1 yıl Uykumu almışım Şimdi güzel bir kahvaltı Yorumla Sitemkarım 1 yıl Afiyet olsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler arkadaşım Yorumla Sitemkarım 1 yıl 🙏 Yorumla Sitemkarım 1 yıl ☕️ saati Yorumla Soran 1 yıl Evet ama daha işlerim bitmedi Yorumla Sitemkarım 1 yıl Kolay gelsin bitince ☕️ 🍫 benden 😉 Yorumla Sitemkarım 1 yıl İyi geceler ne yapıyorsun? Yorumla Soran 1 yıl İş güç koşturmaca akşama hazırlık Yorumla Sitemkarım 1 yıl Akşama hazırlık? Yemek felan mı? Yorumla Soran 1 yıl Evet maaile bizde toplanıcaz bu akşam Yorumla Sitemkarım 1 yıl Ooo ne güzel eğlenceli olur Yorumla Sitemkarım 1 yıl Menüde ne var? Yorumla Soran 1 yıl Dövme çorbası Patates köfte PilavOrtaya kaşarlı mantar Zeytinyağlı barbunya Havuç tarator Çoban salata Vişne hoşafı Yorumla Sitemkarım 1 yıl Afiyet olsun , ben sadece patates , çoban salata ve hoşaftan biraz alayım lütfen ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın Olur hepsinden kaldo Yorumla Sitemkarım 1 yıl Yorulmuşsundur sanırım Yorumla Sitemkarım 1 yıl İyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Yoruldum ama değdi güzel bir akşamdı Yorumla Sitemkarım 1 yıl Muhakkak güzeldir , eline emeğine sağlık Yorumla Soran 1 yıl Sağolasın 🖐️🌹 Yorumla Sitemkarım 1 yıl ☺️ rica , hep yorumda mı selamlaşacağız? 🤔 Yorumla Soran 1 yıl burada saygılı olup takipe alınca cıvıtmayacaksan? Yorumla Sitemkarım 1 yıl Neden cıvıtayım , sadece böyle yorumum altına gelmektense direkt yazmak kolay olur Yorumla
zargana34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Teyze bizi bırakta sen neden uyumadın dkfkjf 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Teyze senin nenendir Yorumla zargana34 1 yıl Doğru oda yaşlı haklısın 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Haklıyım tabi Yorumla zargana34 1 yıl Bi şaka yaptık abla neden bu kadar sinirlendin sakin ol Yorumla Soran 1 yıl Sakinim deliğanlı Yorumla zargana34 1 yıl Değilsin abla az önce fırça attın parmak kadar çocuğa 😂😂 Yorumla
Sapkın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kız arkadaşımın dün dediği aklıma takıldı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne dedi Yorumla Sapkın34 1 yıl Ben sana yetemem gibi bir şey soyledi Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Neden içtin ki ikisini 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Misafirlik ikramı Yorumla luizdavid 1 yıl Eee şimdi nasıl uyumayı düşünüyorsun Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum koyunları sayarım heralde Yorumla luizdavid 1 yıl O kadar koyunu saymak için geniş alan lazım Yorumla luizdavid 1 yıl Başladın mı Yorumla Soran 1 yıl 1054 1055 1056 ... Yorumla luizdavid 1 yıl Dur atladın sanki Yorumla luizdavid 1 yıl Dur daha bitmedi ki Yorumla
insafagel Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. Bende müzik dinleyip sigara içiyorum... derdim cok 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Nöbetteyim 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin tatlım Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Ayşem kim lan 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kendim Yorumla Oluştur 1 yıl Kendini tanımla diablo Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hep geç uyurum 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Sağlıklı değil Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Uyuyabilsem uyurdum Yorumla Soran 1 yıl Büyüyemezsin çüçük kalırsın Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Daha fazla büyümemeliyim zaten Yorumla Soran 1 yıl O da doğru Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Fazlasıyla büyük iriyim Yorumla Soran 1 yıl Ee napalm iri kıyım arkadaş Yorumla KinkyFurky7 1 yıl Bişi yapmayalım Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Komşu rahat durmuyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Komşuuuu sessiz ol Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Umarım 😅 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cokk 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Derdim yok, keyfi. 0 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı. Uykum yok 0 0 Yorumla
SalonBeyefendisii Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Yaramazlık isteği uyutmuyor ya 😔 0 1 Yorumla SalonBeyefendisii 1 yıl Bana yazmadın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İşteyim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin çabuk geçsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim 😊😊 Yorumla
Bisex_bay Takip Et Xper 4 Yaş: 41 1 yıl Derdimiz yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Şükür bacı Yorumla Bisex_bay 1 yıl Teşekür nedenbacı dedin bi tarafım bacı bi tarafım abi evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Derdim yok çok şükür benimki keyiften...
Şükür keyfimizden uykusuz kaldık 😂
Koyunları sayarken eksik çıkgı çıktı ondan uyku girmiyor gözüme
Uyudum
Uyumak istemediğim için
Uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum
O kötü olmuş işte
Sen neden uyumadın?
Çay ve kahveyi üst üste içince böyle oldu
Sabah iş yoksa sorun değilde ben sabah 08:00 de kalkmam lazım
Yok öğlene kadar uyurum fosur fosur
Hayat sana güzel
Öyle
Yaş kaç çoluk çocuk var mı?
Olmaz mı var tabi yaş 36
Sen uyanmamışsındır da yine de günaydın 🙈
Günaydın sitemkar
Aaaa günaydın hayırdır öğlene kadar yatarım diyordun
Uykumu almışım
Şimdi güzel bir kahvaltı
Afiyet olsun o zaman
Teşekkürler arkadaşım
🙏
☕️ saati
Evet ama daha işlerim bitmedi
Kolay gelsin bitince ☕️ 🍫 benden 😉
İyi geceler ne yapıyorsun?
İş güç koşturmaca akşama hazırlık
Akşama hazırlık? Yemek felan mı?
Evet maaile bizde toplanıcaz bu akşam
Ooo ne güzel eğlenceli olur
Menüde ne var?
Dövme çorbası
Patates köfte
Pilav
Ortaya kaşarlı mantar
Zeytinyağlı barbunya
Havuç tarator
Çoban salata
Vişne hoşafı
Afiyet olsun , ben sadece patates , çoban salata ve hoşaftan biraz alayım lütfen ☺️
Sağolasın
Olur hepsinden kaldo
Yorulmuşsundur sanırım
İyi geceler
Yoruldum ama değdi güzel bir akşamdı
Muhakkak güzeldir , eline emeğine sağlık
Sağolasın 🖐️🌹
☺️ rica , hep yorumda mı selamlaşacağız? 🤔
burada saygılı olup takipe alınca cıvıtmayacaksan?
Neden cıvıtayım , sadece böyle yorumum altına gelmektense direkt yazmak kolay olur
Teyze bizi bırakta sen neden uyumadın dkfkjf
Teyze senin nenendir
Doğru oda yaşlı haklısın 🙂
Haklıyım tabi
Bi şaka yaptık abla neden bu kadar sinirlendin sakin ol
Sakinim deliğanlı
Değilsin abla az önce fırça attın parmak kadar çocuğa 😂😂
Kız arkadaşımın dün dediği aklıma takıldı
Ne dedi
Ben sana yetemem gibi bir şey soyledi
Bi baktım saat 2 olmus bi derdim de yok
Neden içtin ki ikisini