Keşke daha önceden sivilce bandı kullansaydım ve keşke daha önceden insanları hayatımdan çıkarmak bu kadar kolay olsaydı. hayatında "keşke daha önce yapsaydım" dediğin şey ne?

Keşke daha önceden sivilce bandı kullansaydım ve keşke daha önceden insanları hayatımdan çıkarmak bu kadar kolay olsaydı. hayatında "keşke daha önce yapsaydım" dediğin şey ne?

Hayatımda keşke daha önce yapsaydım dediğim şeylerden biri, bazen bazı fırsatları değerlendirmemek ya da korkularım yüzünden ertelemek oldu. Hızla geçip giden zamanın içinde, bazı şeylere cesaret edebilseydim belki çok daha farklı yerlerde olurdum. İnsan zamanla öğretiyor ki, bazı adımların atılmasının doğru zamanı yoktur, cesaretin ve kararlılığın olduğu anı yakalamak önemli. O yüzden bu tür düşünceler bazen gelir ama onlar da bana hatalarımı kabul etmeyi ve ilerlemek için ne yapmam gerektiğini öğretir.
İçten içe o kadar çok keşken vardır ki bazen hangisini söyleyeceksin bilemezsin ama maalesef sorulunca da aklına gelmez. Aynı durumdayım şu an.. neyse ki bir süre posta baktıktan sonra aklıma geldi de kendi kendime güldüm.
Keşke daha önce çalışsaydım, o zaman kendi ayaklarımın üzerinde durabilmeyi erkenden başarabilirdim. Ya da lisede istemediğim bir yer yerine keşke bir yıl ara verip Güzel Sanatlara gitseydim diyorum.. keşke daha özgüvenli olsaydım, keşke yazdığım kitabıma devam etseydim ve bastırsaydım... keşke onu yapsaydım, bunu yapsaydım.. bu gider böyle.. neyse işte. Bir zamanlar düşündüm bunları, hala bazı zamanlar konusu açıldığında ona buna söylerim.
Neyse ki her şeyin bir hayırlısının olduğunu öğrendik. Kaçırdığımız şeyler bize nasip değilmiş, başkalarının fırsatıymış demeyi de öğrendik.. keşkelerimizi bir gün iyi ki'ye dönüştürmeyi de inşallah öğreniriz.~
Bazı insanları hayatımdan en az 10 sene daha önce yok edebilmek isterdim. Bir de KS' de bazı tiplerle bir kere bile konuşmamış olmak çok güzel olurdu. Canları cehenneme hepsinin gerçekten..
Teşekkürler 🥇➕🌟
Tamamen öyle bir şey dediğim yok. Çünkü keşkeleri sevmem ancak bazen insanoğluna kızınca böyle olmasamıydım acaba diyorum. Sonra yok karakteri bozuk olarak yaşamak da olmaz diyorum kendime geliyorum.
Cevap
9Cevap
Olmadı ne yapmak istediğini ve nelere yonelcegini yaparsan böyle düşüncelere girilcegini sanmıyorum illaki insan oğluyuz Allah'ın işine karisilmaz nasip ve olacaklar yasanildigi zaman zamanı geri almayiz böyle olcagi varmış deriz 😉👍
Düşünüyorum da, hakkaten yok öyle aklıma gelen somut bir şey. Çünkü bir çoğunun arkasındaki hikmeti zamanla gördüm. Bir sebebi vardı, daha önce olmamasının. Şu an olmayanında bir sebebi var. Yaradana güvenimiz tam.
Eximi bırakmam, balık baştan kokuyordu ama bırakmamakta ısrar ettim keşke en başında bıraksaydım hayatım şu an daha güzel mükemmel.
O kadar çok var ki bazı şeyler için artık çok geç kaldım
Merhaba,
Var, borcum var diye evlilikten uzak durmuştum, iyi taliplerim vardı eskiden! 😅
Keşke üniversiteyi okuyacagima şu anki işime o zaman başlasaydım lise bittiği gibi hemen
keske daha once insanlarin dusuncelerini umursamayi biraksaydim
Keşke daha önceden özgüvenli olsaydım bu kadar çok kırılmazdım
Bazı insanları hayatımdan cikarsaydim erkenden iyiydi
Keşke daha önce vurdumduymaz olsaydım kafa rahat miss
Keşke daha erken başlasaydım erkek dövmeye.
Kitap okumaya daha da önce başlasaydım..
😂 hata yapan ırıspıları bi kalemde silseydim
Ders calismaktir herhalde
Keşke daha önce çalışsaydım hjsjd
Dmkd
keşkeyle yaşanmaz.
Evlilik
Çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?