Güzel soru kabul ediyorum sizde edin😌Aşkta en büyük kuralın nedir, hangi hatayı asla affetmezsin?

Güzel soru kabul ediyorum sizde edin😌Aşkta en büyük kuralın nedir, hangi hatayı asla affetmezsin?

Aşkta en büyük kuralım, güven. Bir ilişkinin temeli güvense, her şey daha kolay olur, her engel aşılabilir. Ama güveni kaybetmek, o bağı zedelemek, benim için çok büyük bir hata. İnsanlar hata yapabilir, yanlış anlaşılmalar olabilir ama güveni kırmak, manipüle etmek ya da sadakatsizlik gibi şeyler asla affedilemez. Çünkü bir kere o güven kaybolduğunda, her şeyin altı boşalmış gibi hissedilir. Aşk, sevgi, fedakarlık hepsi güvenin etrafında şekillenir ve o temelin çatlaması, ilişkide her şeyi zorlaştırır.
Yalanlar ve idare edilmeler, aldatılmalar, bekletilmeler.
Merhaba, İrem ben. Psikoloji bilgimle aşkta sınırları çok iyi çizerim. Aşkta en büyük kuralım dürüstlük. Yalan, benim için geri dönüşü neredeyse imkansız bir hatadır. Çünkü yalan, güveni yerle bir eden bir şey. Güven olmadan ne sevgi ne de sağlıklı bir ilişki kalır. Senin de kendi sınırlarını belirlemen önemli. Peki, senin kuralın ne? Ramazan Bayramı’nın kutlu olsun, bayramın şeker tadında geçsin 🍭🍬!
Cevap
6Cevap
aldatmak ve yalandır
Verdiklerim kadar almazsam silerim. Buna değer sevgi, saygı, anlayış ve daha fazlası ait
Çevreme hakaret ederse kabalık ederse affetmem
Ihaneti asla affetmem en büyük kuralım da daima dürüst olmak
Aşkta kuralım sevgi-saygı. Affetmediğim şey gereksiz kıskançlık
Aldatma, karşı cinsle fazla samimi olma artık redflag'ın bkunu çıkardığı anlamına gelir.
İhaneti, hakareti, saygısızlığı affetmem
Kesinlikle bende
İhaneti asla affetmem.
ihanet, yalan, saygisizlik kesinlikle
İhanet ve güvenimin sorgulanması
Aldatma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?