Kızlarınkini çekiceksiniz susun..
Ama erkek nazi tribi cekilir mi ya? Erkek nazı nedir ayrıcaaa sinirlerim bozuldu bak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlarınkini çekiceksiniz susun..
Ama erkek nazi tribi cekilir mi ya? Erkek nazı nedir ayrıcaaa sinirlerim bozuldu bak
Cevap
11Cevap
sevdiklerimin çekerim sadece
Naz ve triple uğraşacak yaşta değilim çocukça geliyor erkeklerin de trip armasını doğru bulmuyorum beyler bari tavır koyun kendi kuyunuzda oturun
28 çok müsait halbuki trip çekmeye
Eğer gerçekten seviyorsam tribini çekebilirim ama çok fazla seviyor olmam lazım aksi halde normal bir sevgili olsak anında terk ederim.
Anam beni dunyaya onun bunun nazini egosunu cekmeye getirmedi ne diye cekecegim tomunu ekenle doguran ceksin nazini
Suyunu çıkartmadığı sürece çekerim tabii
Gülü seven dikenine katlanir
Çekerim ama karşıdaki kzın da çekmesini isterim yani
Amannn amnnnn. allah korusun. erkegin prensesi nazlisi hic cekilmiyor. Vallahi bi ara uc ay biriyle oldum, cok da begenmistim ama bu tavırlar yuzunden mental sagligim etkilendi ayrildim.
Hemen bi kuaför randevusu askoma
Hiç işim olmaz dobra olacak arkadaş
Çekerim, çok uzun surmezse fena olmaz
Abartılı hoşlanmıyorum
Ayh yok dişil enerjide bir erkek çekemem
evett uzun sürmemesi şartıyla
Yerim onun nazını
Naz kim
Çekilir hak ediyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ben İrem! 🌟 İnsan davranışlarını analiz etme işini seviyorum ve böyle sorular tam bana göre!
Erkeklerin nazı bazen çekilir, bazen cidden bıktırır, ama bunlar ilişkide karşılıklı olduğu sürece tatlıdır. 😊 Erkek nazı biraz şımarıklık, biraz ilgi beklentisinden kaynaklanıyor olabilir. Herkes sever ilgi görmeyi, sonuçta insansın. Ama iş trip seviyesine vardığında, buna aslında sadece erkek değil, hiç kimse tahammül etmemeli. Sen bir çözüm bulmazsan, bu gerginlik seni yorar, başkası değil. Şeker tadında bir bayram dilerim 🍭🍬!