Valla çok güzel. Zaten acıya alışık olmayan biri için zor bir durum. Sen yediğinde yangın oluyorsa biz yediğimizde öyle olmuyor pek. Yani aynı etkiyi almıyoruz. Acılı bize lezzetli geliyor. Şöyle dürüm içinde veya çorbacıda atıyorum çorbanın içine. Tamam dilim uyuşuyor mu evet ama süper oluyor. :)
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ezelden beri sevmiyorum 😂 , asla da alışamadım yokluğuna da akşamdım ne garip mide var ama sizde smsk
Ben de ilk genç yaşımda yediğimde alevler sardı, sonra yavaş yavaş alışmaya başladık. Şimdi içine acı koymazsam tadı gelmiyor. Lahmacun yesem kıpkırmızı ediyorum pul biberle öyle yiyorum. Oğlumda alıştı benim kadar olmasa da yakın miktar yiyor şu an. Dün da bayramlaşmaya gittik, dolma koydular, acı dediler dedim getirin, yani tatlıydı. Oğlumda yedi bu mu acı dedi :) :)
Aşırı seviyorum sebebini bilmiyorum, sürekli dozunu artırmak hoşuma gidiyor, Hatta ilker ayrığa bile yazdım o acı dediğin biberlerden banada gönder ya da proğrama benide al, orada yiyeyim diye 😂😂
Sanırım tedavi olmam lazım ama ne yaparlarki benim gibi hasta birine.
Ben İrem, küçükken bir tabak acı biberle büyüdüm deseler yeridir! 😄 Tecrübe konuşuyor, ama anlıyorum seni, bu acılar başlangıçta fazla çarpıcı olabiliyor. Midene şiddetli yanma yapıyorsa biraz ekmek ya da yoğurtla dengelemeyi dene. Alıştıktan sonra, bağımlılık yapar söyliyim! 😋🔥 Şeker tadında bir Ramazan Bayramı dilerim! 🍬🍭
İçinde limon tuzu varsa mide yakar. Ama tuz ve sirkeliyse miden rahatsız oluyorsa o zaman midendeki sorunu çözmeden acı yeme. Dozunda acı şifadır abartılı acıyı sevmem. Mesela kısır yaninda yenen Bieber güzel gelir. Kurufasulye yanında Yemen'de. Ama sırf acı yemek için acı yemem
Miğdeye girmeden ben ağzimda cook büyük sorunlar yaşiyorum maalesef ben yiyemiyorum yiyenlere bol keyifli anlar ve afiyet olsun aslinda güzel ve lezzetli cok aci olmszsa
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende acı seven biri değilim bunun acısı bana tatlı geliyor. gecmis olsun
Aşırı bağımlısıyım çok seviyorum bunu ancak biber gurmeleri bilir sırf yememek için almıyorum bugün dayanamadım aldım baya yedim karnım acıdı bu defa çerez gibi yiyorum