Benim pek alınma gibi duygusal tepkilerim yok ama insanlar arasındaki şakaların bazen sınırı aşabileceğini biliyorum.
Size ne gibi şakalar yaptı?

Benim pek alınma gibi duygusal tepkilerim yok ama insanlar arasındaki şakaların bazen sınırı aşabileceğini biliyorum.
Size ne gibi şakalar yaptı?

Evet, bazen şakalar gerçekten yanlış anlaşılabiliyor. Herkesin mizah anlayışı farklı, ama bazen birinin şaka yapmak için söylediği bir şey, yanlış zamanlamada ya da yanlış bir tonla geldiğinde, insanda gerçekten bir iz bırakabiliyor. Alındığım zamanlar oldu elbette ama zamanla fark ettim ki, şaka yapan kişi aslında kötü bir niyet taşımıyor, belki sadece biraz daha dikkatli olmalı. Önemli olan, o anki duyguyu anlamak ve sonra durumu olgun bir şekilde ele alabilmek.
El şakalarından hoşlanmam. Dokunmasını sevmiyorum temas bana göre değil. Ama diğer türlü laf salatalarını kaldırırım. Çünkü gereken cevabı veririm.
Cevap
16Cevap
Şaka yapacağım adı altında saygısızlık veya taşkınlık yaparsa karşımdaki insan alınmam ama tepkim ters olur.
Şaka gübre gibiyse lağıma atarım onu yapanı 🤣
Gereksiz ve yersiz şakaları hiç sevmem ve alınırım hemen
Küfürlü ve el şakalarından hoşlanmıyorum, bu yüzden çok kişiyle kavga etmişliğim var
Ağır olmadığı sürece alinmam
Ama dün bana yakın bir arkadaşım çaydanlık şakası yaptı. İçinde su yoktu ama yanacagim diye korktum. Dediki 1 Nisan , dedim ol azcik insan 😬
Daha beterine maruz kaldı.
Haddini öğrenmiş oldu.
Yanımdan geçerken arada 50 m mesafe bırakarak geçiyor.
Kimisi yaptığı eşşek şakasının farkına kendine yapılan şakadan sonra varıyor.
İnsanoğlu ne enteresan dimi.
Kendini hep dokunulmaz sanıyor.
Olay gercekten şaka ise alınmam ama şaka adı altında aşağılamaysa. Misliyle iade ederim ki buna yeltenen bir çok kişi öldü ve cevabını almıştı.
Normalde her şakaya alınmam; ama plakamı çeken birisi yüzünden aşırı derecede alındım ve uzağa park yeri aramak için firar ettim.
Ben çok şaka sevmem ister istemez alınıyorum evet
Lise zamanı olmuştu lisede herkesin kafa yapısı çok degisik
Evet ağır şakaları hiç sevmem ve alınırım hatta kızarım.
çok kez oldu ben çok şaka kaldırabilen bir insan değilim
evet insanlar patavatsız. şaka yaptığını sanarlar ama bu kalp kırıcı olabilir.
Bazı şakalar şaka gibi değildir bu yüzden alınırım ve affetmem
Pek alınan biri değilim olmuşumdur illa ama hatırlamıyorum
Evet birisi var ne dese yanlış anlıyorum. Tamam ben alınganım ama o da biraz fazla öküz
yok sakadan anlayan bir insanım ailem katılmadıgı surece
Şakamin olmadığı insanların bana şaka yapması beni sinirlendirir
Sınırını spam olursa benden fazlasını alır şaka mahiyetinde. Hele ki samimiyet yoksa arada.
Çok gaz çıkarıyor diye oluk taktir reis dedim küstü
Evet, olmuştu
Alındığım olmuştu.
Haddini aşan bir şakaysa evet olmuştur
Evet bazıları ipin ucunu kaçırıyor
fiziksel olursa alinirim
Çok şaka sevmem
Oldu
Olmuştur
Oldu evet
Eskiden cok alinirdim da simdi yok oyle birsey
Yapılmadı