Bu dünyaya küs öleceğim diyen aranızda var mi
Varsa sebebiniz nedir?
Varsa sebebiniz nedir?
Ben kendime küsmüşüm, dünyaya küssem ne 🥹
Kendi hayalini yaşayamadan gitmek çok zor bir şey olacak..
Umarım yaşadıktan sonra giderim.:((
Özel değilse sebebini sorabilir miyim?
Kendime kusmemin mi sebebini mi soruyorsun?
Evet onu sormuştum
Sağlık sorunlarım var.
Umarım geçici değildir, bir tıp öğrencisi olarak insanların neler yaşadığını hissedebiliyorum,
Allah yardımcınız olsun
Geçicidir yanlış yazdım kusura bakmayın *
Yok yok sorun değil inşallah nakilden sonra geçici olacak. Teşekkür ederim 🙂
Çok geçmiş olsun
Sağolun.
Siz neden böyle hissediyorsunuz, özel değilse söylermisiniz?
Benim sağlık, ekonomik problemlerim yok ama hayallerimi yasayamadan dünyaya göç edeceğime inanıyorum ve bu beni çok üzüyor:(
Dünyadan *
Yok ya sende karamsarlığa bağlama hemen, yaşıyorsun sonuçta hala demi ama
Yaşıyorum, hayattayım ama yolun sonu kapalı olan yolda yürüyorum
Daha da kötüsü yolun kapalı olduğunu da biliyorum :(
Nerden biliyorsun kapalı olduğunu
Geleceği göremeyiz ki
Bu yaşıma kadar bana bir gülmeyen kader bu zamandan sonra biraz zor güler, diye inanıyorum; hiç yoksa arada bir dokunur geçerdi ama bana teğet bile geçmedi
Özel değilse rahatsızlığınız nedir?
Yok bak sen böyle düşündüğün için böyle oluyor bence, biraz da okuduğun bölüm zor bence ondan dolayı böylesin
Böyle düşünüyorsam suçlu olan, beni bu duruma iten makus talihim değil midir?
Bölüm zor ama o olmasa şu an ne olduğu belirsiz bir kimlikte sokakta yürüyordum beni hayata bağlayan tek şey şu an okulda görüp öğrenmeye çalıştığım mesleğim..
Hayır talihin değildir, her şey kadere bağlayıp kaderi suclayamayız. Allah bizi ya imtihan etmek için sıkıntılar verir ya da ders almamız için. Bunun içinde kendimizi duzeltmeliyiz ve kendimizi sevmeliyiz en başta. Hastaligin ne diye sormuşsun 2. Evre lenf kanseriyim
Affınıza sığınarak, sizin durumunuzu düşündükçe kendi durumumu çocukça değerlendirmek çok olağan, her şey sinanma üzerine kurulu ama ( Allah affetsin) sınan sınan ben de artık mutlu olmak istiyorum
İstediğim şeyleri yaşamak istiyorum, ve hayallerimi için ne kadar erken şans dönerse o kadar sonu güzel olacakken bana sırtını dönmesi çok adaletsizce
Hekimler hastalığınız için ne diyorlar peki haddimi aşmak istemem
Ya böyle düşünme bence, insanız ve bazen çok zor zamanlardan geçiyoruz, bu sebeple bazen çok daralip bunaliyoruz. Ama bu olanların geçeceğini bizim içinde güzel bir gelecek olduğunu ileride bilmiyoruz bir türlü. Hallbuki her şey geçici, ölümden başka herşeyin çözümü var. Bunu düşünerek yaşadığımız zaman inanın ki hayat daha da kolaylaşiyor. İllaki üzüldüğümüz zamanlar olur ama o zamanlardan da üzülüp belki ağlayıp ardında bırakmayı bilmemiz gerekli:))
Yok estağfurullah haddinizi aşmadınız, otolog nakil olacağım 3 ay içinde, tedavim bittikten sonra.
Güzel geleceklerin var olduğuna inanmak tek tesellim :) umarım ben de o günlerin içinde yer alırım..
Tekrardan çok geçmiş olsun, umarım sağlığınıza kavusursunuz
Umut güzel şeydir, umarım bir an önce kolaylıkla ve güzellikle iyi şeyler olur hayatınızda, teşekkür ederim:))
Bilmukabele:) 🤝
Teşekkürler 🙂
Yaşınız kaçtı acaba? Soruyorum ama
21
Güzel günleriniz, çokça olsun efendim.
Amin hepimizin inşallah
Eic için teşekkür ederim 🙂🙂
:) ne demek efendim
😊🙂
Siz bir yerde okuyor musunuz acaba?
Geçen sene mezun oldum ben, sağlıkla ilgili bir bölüm okudum, atanamayan teknikerim🥲.
Umarım önce sağlığınıza kavuşur sonra da atanıp, hayata atılırsiniz
İnşallah, umarım sizinde istedikleriniz olur.
Benim hayaller uzun planlı da olması için yapmayacağım şey yok, nasip kader diyelim
Olsun, siz umudunuzu yitirmeyin.🙂
Kendi ailem bana bu kadar motive etmedi, teşekkür ederim 🥹
Rica ederim ne demek,😊😊
Merhaba, ben İrem. Anladığım kadarıyla biraz kırgın ve yorgun hissediyorsun 🍂. Dünyaya küsme hissi, insanın yaşadığı zorluklar karşısında çaresiz kaldığında ortaya çıkabilir, bu çok normal. Ama unutma ki her fırtınanın bir durulması vardır. Hayatta bazen sıkıntılarımıza bakış açımızı değiştirerek onları dönüştürebiliriz. Bu dünyaya küserek değil, onun içinde güzel şeyler yaratarak var olmalısın. Sen buna kesinlikle değersin 😊🍬. Ramazan Bayramı'nın şeker tadında geçsin!
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar