Karşıcins veya hemcinsleri sevmenizin nedenleri nedir , biraz orjinal olun lütfen :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmilyon tane neden yoktur bir kızı sevmek için. tek bir neden vardır. değişik davranmıştır sana ve seversin. o kadardır. gidip parasına puluna katına cüzdanına arabasına ayakkabısına bakıp da sevmezsin. ya seversin ya sevmezsin. başka ihtimal yoktur. kızlar gibi alengirli düşünmez kafan. adam gibi seversin köpek gibi sürünürsün arkasından. kaybettin mi deli divane olursun. hesap kitap sormadan ilerisini düşünmeden el ne der demeden konuşmadan anlatmadan dillendirmeden adam gibi seversin. çıkarın yoktur. saatlerce yolunu bekleyip hiçbir şey yokmuş gibi bakarsın yüzüne. kızmazsın bir kere seni çıldırtan şeyleri yapsa bile. adam gibi seversin. arkasına bakmadan gözlerini kapamadan. dokunurken her şeyini düşünerek dokunursun. acımadan yaklaşamazsın. adam gibi seversin adam. ardına bile bakmadan adam gibi seversin.
182 Yorumla- +1 yıl
www.uludagsozluk.com.tr/.../ buyro efem
- +1 yıl
eyvallah @canerimoo sen de olmasan :)
En İyi Cevaplar
sevgi acligi varsa, birinin ilgilenmesini dusluyorsa.. hayatin monotonlugundan sikiciligindan bunil kendine yasama sevinci bulma arzusundaysa.. ruhun iyi tutmak yenilenmek istiyorsa aski aramaya baslar insan..
dostane veya arkadas ortami sirf kendini yalniz hissrtmeme kendini degerli gorme isteginden olur herhalde veya asosyal olmamak icindjr.20 Yorumla
+1 yıl"En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa
bir de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi
Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan
Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir"
Cinsel dürtüler, hormonlar bir yana. İnsan her ne kadar kabul etmesede yalnızdır. Ve yalnızlığını gidermek için başka insanlara ihtiyaç duyar. İhtiyaçtır aslında bir yerde sevmek. Sevilmek gibi aynı. Bir de insan kendi benzerini sever. Kendi benzerine ilgi gösterir genelde. Bu yüzden yukarıdaki şarkı sözü çoğu şeyi açıklar bence.01 Yorumla
Onemli olan neden sevdigini bilmemek bilememek bence. Bunu bilmedigi surece daim olacaktir o sevgi. Her zaman gizemli cekici bir tarafi olucaktir ve en guzeli sevmek icin bir neden bulmadigin icin en basinda, sevmemek icin de bir nedenin yoktur. :) :*
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
83Cevap
Sevginin hiç bir nedene ihtiyacı yoktur onu bazen güldüğü için seversin bazen sarıldığı için bazen sesini seversin sevmek istiyorsan illa bir neden bulup seversin zaten sevmiyorsan ağzıyla kuş tutsa gene en ufak bir neden bulup gözünün üstünde kaşı var deyip sevmiyorsun.
50 Yorumla
+1 yılAllah yarattığı herşeye kendinden bir parça üflemiştir hikmet gözüyle bakabilen heryerde onu görür ve hepsini onun bir parçası olarak sever bu tezden yola çıkarak aslında insan sadece Allah ı sevmelidir çünkü onu seven herşeyi sever hemcins ve karşı cins de dahil :)
100 Yorumla
+1 yılbir çok nedenleri vardır bir akrabanıza benzemesi - bir gülüşü - veya kanınızın ısınması 40 yıldır tanıyo gibi olursunuz karsı cins ya da hemcins farketmez... sevdiğn insana gelince eğer gerçekten aruluosan seviosan ((gerçekten ama)) herşeyi bir başka görünür sana taparcasına seversin gözlerine perde iner...
00 YorumlaKarşı cinsle kaynaşmamız için bize sevgiyi hem cinslerimizi sevmemiz için ise duyguları verdi ALLAH. Aslında hepsi birbirine bağlı şeyler. Yaratılanı severim yaratandan ötürü sözü vardır sadece insan değil hayvanları da sevebiliriz onlarda bizi sevebilirler anne baba ayrı olan çocuklar genelde asabi ve hırçın olurlar gene aynı yere çıkıyor.
00 Yorumlacevabı sorusunda gizli olan bir sorudur ve cevabı yoktur. ben bu insanı neden seviyorum'un mantıklı bir açıklaması olmaması gerekir, eğer varsa mantıklı bir cevap ya da neden zaten sevmiyorsundur. sen o'nu o olduğu için seviyorsundur, gönlün o dediği için seviyorsundur. eğer cevabı parası, güzelliği, okulu, karizmatikliliği v. s ise geçeceksin o işi. bu iş mantık işi değil gönül işidir.
10 Yorumla
+1 yılSevmek sevilmek bunlar birer ihtiyaç. Sevdiğimiz kişiler genelde hayatimizi daha da anlamlandiran, nese Katan güven veren insanlardir ki insan boylelerininbulunca ayrilmak istemiyor, mezara kadar seviyor
00 YorumlaOrtak yanlarımız cana yakınlığınve beni anlaması sorunum olduğunda konuyu ona danışıp çözüm bulamasa bile yaptığı konuşmada kafa olarak rahatlatması yeter ama ben fuckbuddy istiyom yaa banane anlamasın beni filan
10 YorumlaBir insani davranışından güzelliğinden iyi niyetli oluşundan yardım sever olmasından ve ahlaklı olmasından dolayı severim ve bunlar içinde kişiyi tartarım ve zamana bırakırım herşeyi çünkü bir insanı tanımak öyle pat diye olmuyor yargısız insafa girebilir anlık karar verirsek...""""""
00 YorumlaBana veya başkalarına karşı davranışları hoşuma gittiği için sevebilirim ;-) aha bir tane daha Xiumin var burada ㅋㅋㅋ
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sosyal yaşamın gerekliliğinden dolayı. İnsanların tek başlarına baş edemiyecekleri, çözemeyecekleri veya tamamlayamıyacakları sosyal yaşantının zorladığı ihtiyaçlardan dolayı.
00 Yorumla
+1 yılkafa yapımız , dünya görüşlerimiz , yaşam tarzlarımız uyumluysa ve anlaşabiliyorsam hepsinden öte bir araya gelince hoşca vakit geçirebiliyorsak severim.
00 Yorumla
+1 yılfikirlerini düşüncelerini hayallerini kendi düşüncelerime yakın gördüğüm için
tipini boyunu posunu beğendiğim ya da bana çekici geldiği için
güven verdiği için
gülüşünde konuşmasında sarılmasında huzur bulduğum için
iyi bir eş iyi bir partner baba hayat arkadaşı olacağını düşündüğüm için00 Yorumlaçünkü sevgi, kainatın yaratılış sebebidir. sevmek bir meziyet, artı bir özellik değildir. sevmek zaten vardır. ben sevmeyenlere şaşırıyorum :)
12 Yorumla
+1 yılkarşı cinsi sevmemin sebebi, beni bana hitap ettiği içindir.
hemcinsimi dost olarak benimsemenin sebebi de, muhabbet sarabildiğim ortak noktamızın olduğu içindir.10 YorumlaArkadaslarımın davranısları, esprileri etkiliyor beni, Genellikle cevremdeki kisiler kafa dengimdir, Ahlaklı mantıklı (kesinlikle) gereksiz olmayan ciddi oldukları icin
00 YorumlaBunu yazın bir köşeye.
Bir lifi düşün hep vucutu temizlemek için kullanırız, koşulsuz hep kirimizi temizler!
Sevgiyi düşünün Ruhumuzu temizler şikayetsiz kkutlanmaktır aşk.018 Yorumla
+1 yılDostum bak ben kendimce söylüyorum. Karşımdaki kişi çok güzel veya çok yakışıklı olmasın. Karşımdaki kişi benim gibi doğru dürüst olsun adam olsun yeterli tipin bir önemi yok kız erkek fark etmez Kalbi temiz olsun değilse bile Adam gibi adam olsun.
00 Yorumla
+1 yılBir adamın gözlerinde kendimi görürsem bende sevicem bir gün..
20 Yorumla
+1 yılİnsanın sana saygısı varsa güveni varsa yaptığı davranışlardan seversin beğenirsin adam gibi adam dersin kadın içinde geçerli aşk yönünden sevmek gönül işidir ona gönül kararı verir
00 YorumlaÇılkın olmaları 😁😁😁😂😂nası yeterince orijinal mi?
04 Yorumla
+1 yılİhtiyaçtan olabilir yanlış anlaşılmasın cinsel ihtiyaçtan bahsetmiyorum :D cidden sevme ihtiyacından bahsediyorum
00 YorumlaÖncelik normal birşwtdir.. Hemcinsine bunları hisseden biri var ise sıkıntılıdır.. Sonrasında ise dışarıda aranan şevkat ile karşık sevgi duygusu.. Akabinde detayında cinsel dürtüler.. Kafimi :)
02 Yorumlaçok bilinmeyenli bir denklem bu bir nedeni olması gerekmiyor sadece etkenler olabilir kokusu görüntüsü karakteri mimikleri gülümseyişi zekası duruşu yürüyüşü ses tonu hayata bakış açısı vs vs
10 YorumlaSevmek yaratmaktır bir bakıma. Sevilmekse yaratılmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden seviyorum ben bunu derim derim de bir sürü eksisini bulurum ama yine de garip bir şekilde sebepsizce seviyorumdur sebebini bulamam bir türlü onlar işte en sevdiklerim hep olsun =))
00 YorumlaYalnizliktan korktugumuz baskalarina ihtiyac duydugumuz icin
10 YorumlaBana karşi tavirlari hosuma giderse, kafa dengiyse, deli dolu uçuk fikirleri ve max. enerjisi varsa, her türlü severim. d
00 Yorumla
+1 yılen güzeli kalben sevmek deyer vermek güven kazanmak işte ozaman korkmazsın bu arada beyinle sevme derim ben beyin unutur ama kalp asla unutmaz
00 Yorumlavocaroo. com/i/s1O6eH3ahPOj bu yeterli olur belki..
00 Yorumlabir insanı neden sevdiğimi araştırmıyorsam seviyorumdur nedeni yok
00 YorumlaÇünkü doğanın gereği bu Allah sevelim diye yaratmis
00 Yorumla
+1 yılSevmeye ihtiyacım olduğu için sebepsiz sevebilirim..
00 YorumlaOrjinal olan herseyi sewerim. kasmiyosa rahatsam baska bir kritere gerek yok zaten
00 Yorumlabirden anlamlandıramadığım bir çekim oluveriyor işte arada :)
00 Yorumla
+1 yılSamimiyet yüzdeki tebessüm. Biraz geçmişteki temizlik birazda canıma can katmaya başladığını gördüğüm vakit :))
00 YorumlaNeden yerine nasıl yazmış olsan daha iyi olurdu. Çünkü sevmenin nedeni olmaz bir bakmışsın seviyorsun...
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. Ben sorunlu problemli sürekli hiç durmadan dert anlatan insanı sevmiyorum
00 YorumlaProfil resmindeki tatlılık abidesine bakınca ne diyeceğimi unuttum :)) beni mutlu edeni severim diyeyim
00 Yorumla
+1 yıl1. sevgiye ihtiyacımız oldugu için..
2 neşeli biri olduğu için
3 herşeye rağmen küsmeyen bir dost olduğu için :D00 Yorumlakarakterinden dolayı sıcak kanlılığında dolayı arka çıktığında dolayı verdiği güvenden dolayı severim
00 YorumlaHiç beğenmediğim bir kızı sırf bana sadık diye g*tümden ayrılmıyor diye sevebilirim Kısacası sadakati zedeli biri ağzıyla kuş tutsa ancak benden bir alkış alır. Gözümde hiç bir değeri olmaz.
00 YorumlaYapacak pek fazla seçenek kalmadığında insan acı çekmeyi sever.
00 YorumlaDüşünce ve yürek meselesi... Düşünürüm, yüreğim imkan verirse severim.
00 Yorumla
+1 yılSevginin samimi olmasının nedenide zaten bu
Birini sevmenin nedeni yok seviyorsun işte00 Yorumla
+1 yılİnsanın ruhu yarımdir , birini arar tamamlaması için.
00 YorumlaYaratilis gayemizin altinda yatan icgudusel sebeblerden mutevellit. Her sey olur da sevgisiz olmaz.
10 Yorumla
+1 yılİyi bir insan olduğuna inanırsam severim. İçinde fesatlık olmayan, saf, kimseye karşı bir kötülük düşünmeyen.
10 Yorumla
+1 yılBir insan ayak tırnaklarını yemiyorsa be onu severim arkadaş :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bu insanlar pislik ahpap :)
Hayvanları daha çok severim hiç olmazsa sevgime laik ve nankörlük yapma olasılığı insanlara göre daha az.
00 Yorumla
+1 yılarabamın için benimle manzaraya kadar sabaha kadar bira içip sohbet edeceğini bildiklerim için severim
00 YorumlaBir insanı neden severiz çünküm seviyoruzdur, böylem içimiz kıpır kıpır olur meselam herkesin sevdiğine kimse karışamaz.
03 YorumlaSorunun içinde cevap da var,, bir insani sevmek için nedenler vardır,,, mahalledeki bakkalıda seçebilirsiniz, seni doğuran annenizde seve bilirsin ama ikisi aynı şey değildir !!!
00 Yorumla
+1 yılDuyguları, hareketleri yani yaklaşım mı önemli önemseyişi. Önemsemeyen insanla niye olsun ki.
00 Yorumla
+1 yılBazısının bir hareketi yetio işte. kimiside ağrı dağını delse boş benim için
00 YorumlaSoruyorsan ya da sorguluyorsan zaten sevmiyorsundur
00 YorumlaBizimle aynı görüşte ve bakış açısında ise sevilir.
00 Yorumla
+1 yılHuylarini dusunce tarzi bana benzemesini fiziksel ozelliklerinden sonra tabikide
00 Yorumlasevgi ve saygı çerçevesi içinde kusurda bulunmadığı vakit severim.
00 Yorumlaİnsanın ekemk gibi su gibi sevgiye de açlığı vardır. onu gidermek için sever.
10 Yorumla
+1 yılsempati duyarsan seversin yani demek istedğim kendini onun yerine koyduğunda mutlu oluyosan seversin
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem