Kişilik & Karakter Pikachu’yla aranız iyi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Mitingden kaçıp bize gelmiş kaffaltı yapıcaz şimdi sjsjd Pikachu’yla aranız iyi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. evet iyidir tabi ki de.. 0 0 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Başka ülkede yaşayamam 🇹🇷🤩https://www.youtube.com/embed/GOas7nVWbRU 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aram iyii onla ama üzüldüm bak bu geldi aklıma https://youtube.com/shorts/5hgYyQMW0qE?si=WuhAJqA-WuuZ5Yxe 1 0 Yorumla
AzraaaAslan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kimsenin bilmeden izlediği ilk anime halamdan dolayı biliyorum yoksa benlik değil 1 0 Yorumla
Yslay Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Benim çok yakın arkadaşımdır , geçen beraber koşturduk. 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet severim bir pokemon hayranıyım çocukluğumdan beri 1 0 Yorumla
Darkfoto Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Pi Ka cu mutlu pi Ka cu şanslı. Tırnaklarında güzel görünüyo 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Yerim ben bunu pikaa pikaa 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yemeyelim lütfen mitinglerde boy göstermeye devam edecekmiş Yorumla birsuskuncicek 1 yıl İyi bakalm bol şans pika Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Pikachuyu o kadar pazarladik iyiyiz tabi 1 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet ya biz çocukken daha güzeldi Pokemon da vardı 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Severiz tabiki sevmeyen bizden değildir 😇 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. En sevdiğim Pokemon karakteri 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Son zamanlarda daha da severim keratayı. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. En iyi 0 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Fazla degil 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. çok severim 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok iyi 😅 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. İyidir 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır, değil. 😀😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
evet iyidir tabi ki de..
Başka ülkede yaşayamam 🇹🇷🤩
https://www.youtube.com/embed/GOas7nVWbRUAram iyii onla ama üzüldüm bak bu geldi aklıma
https://youtube.com/shorts/5hgYyQMW0qE?si=WuhAJqA-WuuZ5YxeKimsenin bilmeden izlediği ilk anime halamdan dolayı biliyorum yoksa benlik değil
Benim çok yakın arkadaşımdır , geçen beraber koşturduk.
Evet severim bir pokemon hayranıyım çocukluğumdan beri
Pi Ka cu mutlu pi Ka cu şanslı. Tırnaklarında güzel görünüyo
Yerim ben bunu pikaa pikaa
Yemeyelim lütfen mitinglerde boy göstermeye devam edecekmiş
İyi bakalm bol şans pika
Pikachuyu o kadar pazarladik iyiyiz tabi
Evet ya biz çocukken daha güzeldi Pokemon da vardı
Severiz tabiki sevmeyen bizden değildir 😇
En sevdiğim Pokemon karakteri
Evet severim kendisini
İyidir çok severim sjsjsjs
Severiz bikaçuyu 🐥 .))
Son zamanlarda daha da severim keratayı.
Gece lambam benim pikachu...
En iyi
Severim
Şöyle böyle
Severim kendisini
Fazla degil
İyidir xd
Hiç sevmem 😀
Afiyet olsun
çok severim
Bı bu eksikti 😂
Çok iyi 😅