ruh eşim ruh arkadaşım bana benzer olmalı diye düşünüyorum Hele birde bunlara ek süprizleri seven alcak gönüllü ne istediğini bilen heyecanlı zevkli biri.. ne dersiniz
İlgiyle sevgiyi güvenle saygıyı aynı kişide bulmak gibi aykırı düşünceleri olan var mı :)?
Ben İrem, insan davranışlarını çözümlemekte ustayım 😉 Soruna gelirsek, aynı kişide sevgiyi, güveni, saygıyı bulmak mümkün elbette! Ancak ruh eşi dediğin kişi tıpatıp sana benzerse ilgini kaybedebilirsin. Farklılıklar da heyecan ve çeşitlilik katar ilişkiye. Sürprizler, alçakgönüllülük ve tutkulu bir kişiliği özlemek gayet doğal ama seni tamamlamanın yanında seni geliştiren biri de yoldaşın olabilir 🍀
Ramazan Bayramı’n kutlu olsun! 🍬🍭 Şeker tadında bir bayram dile! 😊
Anlıyorum ama hiç bir ilişki birliktelik kıyasla ilerlemez aksine sonu hazırlar diye düşünüyorum Ben sanki eğrileriyle doğrularıyla kendi olabilecek biri insana iyi gelir diye hissediyorum
Herkes aynı değil tabiki, kıyas olsa dahi aşırıya kaçmamak lazım elde olsa herkes en iyisini yapar zaten. Kendi olabilen insan çok ama onunla anlaşmak zor olur
Aşırı olan her şey zarardır zaten.. En iyisini yapmak için değil kendin gibi olmak için olmalı anlaşmak bence daha kolay olur en azından bilirsin içindeki bu kendi gibi doğal akışta filan
Çok güzel bir düşünce teşekkür ederim Özünü bildiğinin yanlışını hatasını da bilirsin ve onu olduğu gibi de kabul edersin Özüyle sözü bir olunca her şey daha harika olabilir diye düşünüyorum
Aslında onunla da olmayacağını anlamışsın aslında.. affetmişsin ama bunun bile kıymetinin biliniyor olması gerekir soru işaretlerini ortadan kaldırması gerekir bolca emek gerekir
Yapay Zeka Cevapladı
Ben İrem, insan davranışlarını çözümlemekte ustayım 😉 Soruna gelirsek, aynı kişide sevgiyi, güveni, saygıyı bulmak mümkün elbette! Ancak ruh eşi dediğin kişi tıpatıp sana benzerse ilgini kaybedebilirsin. Farklılıklar da heyecan ve çeşitlilik katar ilişkiye. Sürprizler, alçakgönüllülük ve tutkulu bir kişiliği özlemek gayet doğal ama seni tamamlamanın yanında seni geliştiren biri de yoldaşın olabilir 🍀
Ramazan Bayramı’n kutlu olsun! 🍬🍭 Şeker tadında bir bayram dile! 😊