Kişilik & Karakter Erkekler iri yarı güçlü kızlar hakkında ne düşünürsünz? Bigandchunky Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 1 72 82 kilo olan bir kızı rakip olarak mı görürsünüz Güncellemeler1 yıl Çirkin ve çirkef erkekleri kudurtmakk Erkekler iri yarı güçlü kızlar hakkında ne düşünürsünz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. tanımadan bir şey düşünmem 0 0 Yorumla
Mehmet_2 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Neden rakip olsun ticaretim yapıcazki herkes yerını bılıcek yaşanıp gidilıcek 0 0 Yorumla
Xboysxdxx Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Yok Allah herkesi özene bözene yaratmıştır ve bence çekici de olabilirler 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu özellikler yağ tulumu 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Şişkosun 0 13 Yorumla Bigandchunky 1 yıl Sen de öyle + çirkinsinnn Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Sus lan dombalak Yorumla Bigandchunky 1 yıl Dayıcım senden daha şişman değilim yağlı değilim tipine soxtumun dayısı 😅😅😅 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Aynen kudurdun yine Yorumla Bigandchunky 1 yıl Çirkin ezik bi hayatsız bana laf söyleme cesaretinde bulunursa sinirlenirim tabi hem komik hem sinir bozucu 🤣🤣🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ok Yorumla Bigandchunky 1 yıl Anca burada master olup millete atarsın tipine kilona bakmadan yazık ya bu çirkin erkeklerdeki özgüvene her seferinde yarılıyorum az daha konuşta neşemizi bulalım🤣🤣🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Оk Yorumla Bigandchunky 1 yıl Neyse dayı az da olsa eğlendirdin by 🤣🤣🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Bir şey demedim kendi mаllığınla döndün durdun Yorumla Bigandchunky 1 yıl Mal senin gibi kendinden haberi olmayan eziklere denir komik olan da bu 🤣🤣🤣 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Kudurduğun her cümlenin sonuna gülme emojisi atmandan belli Yorumla Bigandchunky 1 yıl Evet hoşuma gidiyor çünkü kendini rezil etmen senin gibi tipler anca dalga geçilir🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
tanımadan bir şey düşünmem
Neden rakip olsun ticaretim yapıcazki herkes yerını bılıcek yaşanıp gidilıcek
Yok Allah herkesi özene bözene yaratmıştır ve bence çekici de olabilirler
O kız mükemmeldir göbüş candır
bu özellikler yağ tulumu
Şişkosun
Sen de öyle + çirkinsinnn
Sus lan dombalak
Dayıcım senden daha şişman değilim yağlı değilim tipine soxtumun dayısı 😅😅😅
Aynen kudurdun yine
Çirkin ezik bi hayatsız bana laf söyleme cesaretinde bulunursa sinirlenirim tabi hem komik hem sinir bozucu 🤣🤣🤣
Ok
Anca burada master olup millete atarsın tipine kilona bakmadan yazık ya bu çirkin erkeklerdeki özgüvene her seferinde yarılıyorum az daha konuşta neşemizi bulalım🤣🤣🤣
Оk
Neyse dayı az da olsa eğlendirdin by 🤣🤣🤣
Bir şey demedim kendi mаllığınla döndün durdun
Mal senin gibi kendinden haberi olmayan eziklere denir komik olan da bu 🤣🤣🤣
Kudurduğun her cümlenin sonuna gülme emojisi atmandan belli
Evet hoşuma gidiyor çünkü kendini rezil etmen senin gibi tipler anca dalga geçilir🤣🤣
Ürkğtür
Götü büyük mü götü?
Onemli
Kızlara yakışmıyor
Hayır yağ oranı fazla anlaşılan
Güreşelim mi 😂
Fiziğin nasıl