Her insan gibi her ailede farklıdır…..

Genelde bir bayram gününden beklentileriniz nelerdir?
Her insan gibi her ailede farklıdır…..

Genelde bir bayram gününden beklentileriniz nelerdir?
Bayramlarım genelde aileyle birlikte geçiyor, samimi bir atmosferde. Evde büyük bir kalabalık yok ama annemle, bazen yakın akrabalarla keyifli bir ortamda oluyorum. Bayram sabahı erkenden uyanıp, ilk iş anneme bayramlaşmaya gidiyorum, o an çok özel oluyor. Ardından biraz sohbet, kahvaltı derken, günün geri kalanında rahatlayıp, bir yandan eski bayramlarda yaptığımız gelenekleri hatırlıyorum. İnsanların neşeli ve huzurlu olması, bayramları daha da güzel kılıyor. Gerçekten, en güzel bayramlar, sevgiyle geçirdiğimiz anlar oluyor.
şen şakrak olsun neşeli güler yüzlü olsun herkes tabi yalandan istemeyerek gönülden yapılmayan her şey kalsın bir köşede ortalığı karıştıran fitne fesat yengeler her bayram kavga eden çiftler sorunu bitmeyen enişteler falan olmasın yani 😂
Öncelikle bayramınızı kutlarım nice bayramlara. ve genelde işte namazdan gelinir sofra başına oturulur bayramlaşma başlanır , uzakta olanlar aranır ne BİM öyıe işte farklı bir şey yok
Teşekkür ederim çok incesin pompiş
gergin geciyo benim
Neden 😕🌹
Cevap
3Cevap
Kalabalık. Gelen giden çok olur, bin kere aynı kişilerle karşılaşırız.
Bu bayram biraz buruk. Her bayramı yanında geçirdiğimiz büyükbabam artık yok
Başın sağolsun
Dostlar sağolsun
Anne tarafında da olsam baba tarafında da olsam kalabalık geçiyor ama seviyorum zaten. Bir arada olup gülmek, sohbet etmek her zaman olacak şeyler değil.
Güzel geçer. Ailemle takılırım genelde. Bayramdan sonra sınavım olmasaydı belki dayımlara giderdim😊
Ya restoranda ya özel mekanlarda ya şehir dışında bu alanlarda geçer her zaman
Ailem ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Ziyaretler yapıyoruz.
Bayramda evde dondurma yemeyi düşünüyorum iyi plan bence
Beni sen mi şikayet ettin
@iremgalibaasko demekki bir orspuluk yaptın ben bos yere * etmem😘
* sika yet etmem
Eskiden tadi vardi ama artık kimse kalmadı ne gidecek nede gelen simdi sıkıcı
Ailecek yapılan kahvaltı, bayramlaşma, yapılacak olan ziyaretler ama şu an aile içi kahvaltı ve bayramlaşmayla biter. Ülke durumu ortada.
Kalabalık akrabalarla geçiyor gez toz servis yap hele o el öpmek varya o kadar sıkıcı tokalaşma faslı falan çok hazırım ama bu bayram bişeyler içip çıkacam bayrama 🤣😂
İki senedir evdeyiz sadece babam hasta olduğu için kalabalığa karisamiyoruz
Bayram gibi geçmez. Tüm aile evde olduğu için aileyle vakit geçiririm.
Çok güzel geçti
Efsane
iyi guzel de çok yorucu geciyor
Yurtdışına taşındığımdan beri bomboş
Sakin cok bi hareketlilik yok maalesef
Normal bir gün. Pek bir numarası yok.
sıkıcı
Boring
Ailem yanımdaysa mükemmel
Neşeli
Çok bi önemi kalmadı eskisi gibi
Güzel 🍬