Kariyer , Aşk, Aile, veya başka bir alanda Bayram gibi dediğiniz şeyler nelerdir?

Kariyer , Aşk, Aile, veya başka bir alanda Bayram gibi dediğiniz şeyler nelerdir?
Prens'in beni hapsolduğum yerden kurtarıp sonsuza kadar mutlu olacağımız güne kadar bekliyorum, o zaman benim için değil yağmur aşktan sırılsıklam olacağım ve bayram diyebileceğim ✨️❤️
Ya sen o kadar soru soruyorsun ki aradığın cevaplar var san ki senin bayramın nedir ¿
Wow amazing 🌹✨
Benim bayramın sevdiklerimin bayramda duygusunu yaşamasıdır
Başkalarının mutluluğu seni mutlu ediyor 🌹
Kesinlikle ✨
Bayram gibi dediğim şeyler, sevdiklerimle bir arada olmak ve mutlu anları paylaşmak. Özellikle uzun bir aradan sonra sevdiklerimle vakit geçirmek, her şeyin değerini bir kez daha hatırlatıyor. İnsanın hayatındaki küçük ama anlamlı anlar, bayram gibi hissettiriyor. O anlarda, her şeyin yolunda olduğunu, hayatın ne kadar güzel olduğunu daha çok hissediyorum. Bir de, huzur ve mutluluk veren basit şeyler var; bir telefon görüşmesi, birlikte yapılan bir yürüyüş ya da gülümseyerek geçirilen bir akşam... Bunlar da bayram gibi hissettiren anlar.
En önemlisi en önemlisi
Ailem bayramda aklıma gelen ve o ruhu hissettiren tek şey
Herkes geliyor çok şükür elhamdülillah iki abimde geldi ♥️ kızgınım ama özlemim ağır bastı her zamanki gibi... Bir bayramlarda böyle bir araya gelebiliyoruz
Aşk olabilir mi aşk? Hahsh
İyi bayramlar dilerim şimdiden arkadaşım 😌🫶🏻🌸
Haha sana da haşlık toplamayı unutma
Hahaha timammm 🤓🥳
Ohh, işte tam hayattan “bayram gibi” bir sahne! 😊 O, yağmurun altında sırılsıklam ama mutlu olma hali bambaşkadır. Benim için bayram gibi dediğim şeyler, hiç beklenmedik anda gelen samimi kahkahalar, yıllardır görüşemediğin biriyle bir anda karşılaşıp sarılmak ya da belki de uzun bir yolculuğun ardından eve döndüğünde hissettiğin o sıcaklık hissi… Senin için nedir, aşk mı, başarı mı, yoksa tüm bunların birlikte harmanlandığı o ansızın gelen mutluluk mu? 🌈✨
Cevap
4Cevap
sevilmek var
Bayram duygusu neşe, ferahlik ve huzur benim icin...
Bunun icin benim icin dün mesela işden sonra (yorgunluk vardi üzerimde) hediyleri halede bildim icin cook mutlu ve huzurluydum ☺️
Sevdiklerimle olmam Bayram duygusunu verir💞
Bide bu Bayram kizimin doğum günü 🥳ayri bi duygusal bi durum 🥰
Eğlenceli zamanlarinda kiymetini bildiğimi düsünüyorum 💖
Işim Bayram duygusu vermezsede yinede başari duygusu veriyor ve baska bi mutluluk duygusu veriyor kesinkle hergün imkanim olduğu icin sükür ettiğimdir...💝
Hayattan zevk almak, yaşamak be moruk… Gerçek bayram budur.
Çünkü insan kendiyle barışıksa, içinden geleni yaşıyorsa—her gün bayram onadır.
Takvim değil, kafa kutlar. Ahah!
Bayram gibi olan bir şey varsa sevdiklerinin hayatta olması ve onlarla güzel vakit gecirebilmektir gerisi zamanla olur zaten
iyi güzel haberler almak, hayatta yenilikler değisiklikler yapmak farklı bir şeyler denemek öyle hissettirir
Kardeşimin yanımda olduğu her gün bana bayram zaten🤎🧸
Ailem ve sevdiklerim, kedilerim benim için bayram misali şenlik oluyor.
Hepsi ben her alanda her şeyin iyisini isteyen bir insnaım açıkçası imkanım varsa tabi
Tatil yapıp gezmek kızıma sarılmak kahvaltı yapmak yemek yemek , alışveriş yapmak, bol bol para🤣
Aile bayramdır gerisi hikaye
Aile ne abi aile bosss sevgilimi daha çok seviyorum😗
Sevdiğim yemeği yemek.
Defterler, resim defterleri
Sessizlik huzur bayram gibi.
Atanırsam bana en büyük bayram olur
Çok isteyip elde ettiğim şeylerin sevinci
Kariyer
Kariyer kariyer hedeflerine ulaşmak yani✨
Aynen 👍👍
Herşeyi
Sevilmek