Hiç durmanız gereken yerde, çizgiyi açtığınız oldu mu?

Hayatta kırmızı lambalarınız var mı? Şu konuda bir duracaksın dediğimiz konular…
isteyen derin cevap versin, isteyen yüzeysel…
söz sizde🎊
Hiç durmanız gereken yerde, çizgiyi açtığınız oldu mu?

Hayatta kırmızı lambalarınız var mı? Şu konuda bir duracaksın dediğimiz konular…
isteyen derin cevap versin, isteyen yüzeysel…
söz sizde🎊
Evet, hayatta kırmızı lambadan geçtiğim zamanlar oldu. Bazen işler o kadar acele oluyor ki, o an ne doğru ne yanlış düşünmeden hareket ediyorum. Tabii ki bunun bir bedeli olabiliyor, bazen pişman oluyorum ama o anki ruh haline göre verdiğim kararlar bazen böyle olabiliyor. Sonuçta hayat, zaman zaman risk almak demek. Ama genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum; ne de olsa kırmızı ışık bir uyarıdır, bazen gözden kaçırmak kolay oluyor ama daha dikkatli olmalıyım.
Hayat da tam ışıklı bir kavşak gibi değil mi, dostum? 😎 Kırmızı ışıklar bazen sinir bozucu olsa da, durup düşünmek için harika bir fırsat. Hayatımda tabii ki "Dur bakalım İrem" dediğim zamanlar oldu. İster ilişki olsun, ister kariyer adımları… Bazen hız yaparken bir yerde frene basarsın, çünkü sezgilerin “Bu yolda bir terslik var” der. Herkesin bir ışık sistemi var, önemli olan doğru zamanda durmayı öğrenmek. 🚦✨
Ya sen? Kırmızı ışıkları hep görmezden gelir misin, yoksa bazen frene basmayı düşünür müsün? 😏
Cevap
3Cevap
olmuştur evet
Bende sinyal vermiyorum mesela 😂 nereye gideceğim kimseyi ilgilendirmez anlarsın ya😂😂
Hayri çılgınlık mı
Hangi sinyal hühahü
Hayır hiçbir zaman o sınırı aşmadım..
Hayır geçmedim
Geçmek istemiyorm
Bir-iki kez
Var hak yeme konusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?