Kişilik & Karakter Kendinizi asla affetmeyeceginiz birsey yaptinizmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl cinsel soru olmadigi icin bakan olmaz 🙄🙄 Kendinizi asla affetmeyeceginiz birsey yaptinizmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. hayır kendimi affederim ben 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ben kendimi sorguluyorum da kendimle gurur duyuyorum biri hariç oda düşmanlarımı bana tanıttı 1 0 Yorumla
Xalid15 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Çok büyük hatalar yapmadım , küçük hatalar her kes yapar. 1 0 Yorumla
hollywhiskeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Maalesef yaptım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ne peki ozel degilse dinlemek isterim Yorumla hollywhiskeyy 1 yıl Orası bende kalsın Yorumla
Zeitgeistf Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır yapmadım 1 0 Yorumla
sedat6464 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Evet yaptım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl ozel degilse nedir Yorumla sedat6464 1 yıl burada söyleyemem özel çünkü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır kendimi affederim ben
Ben kendimi sorguluyorum da kendimle gurur duyuyorum biri hariç oda düşmanlarımı bana tanıttı
Çok büyük hatalar yapmadım , küçük hatalar her kes yapar.
Hayır Allah'a şükür yapmadım.
Maalesef yaptım
ne peki ozel degilse dinlemek isterim
Orası bende kalsın
Evet yaptım
Hayır yapmadım
Evet yaptım
ozel degilse nedir
burada söyleyemem özel çünkü
Sünnet olmak.
Çok hemde
Evet