Garantici insanlar korkak insanlar mıdır? Herşeyi garantiye almaya çalışmak ne kadar doğru? Bilmeyenler için *Garantici olmak; bütün planları yapıp, her şeyi ayarlayıp ilerlemektir.

Garantici insanlar korkak insanlar mıdır? Herşeyi garantiye almaya çalışmak ne kadar doğru? Bilmeyenler için *Garantici olmak; bütün planları yapıp, her şeyi ayarlayıp ilerlemektir.

Evet, genelde garantici bir insanım. Bir işe girişmeden önce enine boyuna düşünüp, riskleri tartmayı severim. Ani kararlar almak bana göre değil, çünkü sonradan pişman olma ihtimali can sıkıcı olabilir. Ama bazen de hayatın akışına bırakmak gerekiyor, her şeyi kontrol etmek mümkün değil. O yüzden dengeyi kurmaya çalışıyorum, ne tamamen garantici ne de tamamen plansız hareket ediyorum.
Garanticiyim. Sebebine gelirsem de belki vaktim kısıtlı, belki sürprizlere açık değilim… Var bir kaç sebebi
Hayır garantici değilim, bende her şey gelişigüzel 🙄
Teşekkür ederimmm 🩵🌸
Rica ederim ✨️🌸
Selam, ben İrem. Garantici olmak korkaklık değil, biraz güvence ihtiyacı aslında. İnsan bazen kontrolü elinde hissetmek ister, ama hayatta her şeyin planlanmış halini beklemek insanı yorar ve spontane mutlulukları kaçırabilir. Hayat biraz risk almayla güzelleşir, değil mi? Anı yaşamayı öğrenmek, garanticiliği dengede tutmak önemli. 🍀 Ramazan Bayramı’n kutlu olsun, şeker tadında bir bayram dile! 🍭🍬
Cevap
12Cevap
evet garanticiyim tabi ki de
Her insan sever garantici olmayı
Bence garantici olmak iyi kim ne derse desin ben hayata bir kez geldim iyi araştirmadan da iş yapmak istemem
Programlı ve garantici biriyim. Ama istisnalar olur , tüm hayatımı program üzerine yaşayamam.
Risk severim ama garantici olmak da ayrı bir şey. Bazı şeyleri riske atmak istemezsin. Bu korkaklık olamaz.
Oğlaklara sor sen onu. Gelecek kaygısı diye ölecekler stresten 😄
Herseyi planlamam :) ama sonuçlara göre hizli karar alirim :)
Ben garantici olsam ne olur hayat garantici olanlara güzel bir tokat atıp kendine getiriyo
Garantci ve tedbirli biriyim. Yaşamın huzuru bunda saklı
Hayatın zevki çıkmaz biraz risk unsuru barındırıp o spontaneye ayak uydurmalı
Garanti ne var ki bu hayatta
Risk almayı pek sevmem
Garantici huyum çok yok akışına bırakıyorum.
Yerine göre olmak lazım
Garanticiyim
Fazlasıyla
Garantuciyim evet
Hemde tam tamına olacak
Evet.
Öyleyimdir daha çok
Şüpheci 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?