Senin burcun orucunu bozsaydı ne için bozardı?

Koç; Evliyim ya evliyim ötesi var mı bık bıkkk edip duruyor Allah'ına kadar sövdüm kalmamıştır oruç moruç offf
Boğa; Bu sene iyi ki kışa denk geldi valla aza denk gelseydi irmik helvasının dondurmasının akışına ben iptal 🤤
İkizler; İçimde Antep'in hamamları çiğ köfteleri baklavalarıııı
Aslan; Ölü gibi yorulmuşum sahuru hazırlamaya üşenip bir bardak suyla tuttuğum oruç ve mutfaktaki misss gibi pide kokusu 😒
Terazi; Kahve kokusuna dayanabildiğim gün inanıyorum ki atomu da parçalarım yapabilirim bunu 💪🏻
Başak; Profiterolün olduğu bir memleketi yeryüzünden silerseniz haber verin niyet ediyorum 😁
Yengeç; Ben oruç tutmuyorum oruç beni tutuyor zaten şurada kıvrılsam uyusam 6 saat sonra iftar bitti gitti.
Akrep; İradenin ağa babasıyım ama babalar da yanılır diye bağırıyor bu nar gibi kızarmış tavuk duyuyorum ben 🙄
Kova; Hristiyan biriyle tanıştım bugün konuştuk konuştuk bayağı bi ufkumu açtı hristiyanlar oruç da tutmuyor zaten Hristiyan mı olsam diye düşünüyorum.
Yay; Derya'nın görümcesi kardeşinin eltisinin teyzesinin süt annesiyle sennnn bir kapışmışlar ne ölüme ne dirime falanlar filanlar neler neler gerisini de anlatırdım da oruçken dedikodu ıııı ııhh olmaz.
Oğlak; Pilav mantı tavuk köfte çorba dürüm döner bunların hepsi ayrı ayrı bebeklerim benim birini diğerinden ayıramam ki gönlüm geniş 🥰
Balık; Oruçlu muydum ben unuttum ki beynimin düşünce merkezi açken gidik hem zaten su oruç bozmaz ki karnımı mı doyuruyor oruç bozsun ⁉⁉

Heralde antin kuntin şeylere oruç bozulmaz bu paylaşım sadece espri mahiyetlidir 🤔🤔
Güncellemeler
1 yıl
Allah'ına kadar sövmek kısmını Allah'a sövmek şeklinde anlayan ruhu bozuklar olmuş ben o manada asla yazmadım ağzına geldiği kadar sövmek manasında kullandım mecazen Allah'ına kadar dedim. Allah içimi de niyetimi de biliyor Allah'la benim aramda bu kimseyi ilgilendirmez. İçinin zehrini kusmak isteyen başka yeri mesken tutsun beni muhattap almasın rica ediyorum
Senin burcun orucunu bozsaydı ne için bozardı?