Görünce veya duyunca ışık hızında kaçma garantili işaretleriniz neler?

Görünce veya duyunca ışık hızında kaçma garantili işaretleriniz neler?

En hızlı soğuma sebebi yalan, ihanet, ilgisizlik… Bunların biri bile olsa gözümde biter. Güvenimi kaybeden birini tekrar aynı şekilde sevemem. Aldatma zaten en büyük kırmızı çizgi, asla affetmem. Bir de başta ilgi gösterip sonra soğuyanlar var, onlara da tahammülüm yok. Seviyorsan göster, göstermiyorsan da oyalanma. Beni anlamayan, dinlemeyen, sürekli kendi derdini anlatan biri de uzak dursun. Karakteri oturmamış, ne istediğini bilmeyen insanlara da tahammülüm yok. Birine bağlanıyorsam gerçekten değer verdiğim içindir, ama karşılığını göremezsem anında soğurum, gözümde de bitiririm.
Maalesef ilgi de sevgi de karşılığını alana dek süren şeyler enteresan ama gerçek yazın için teşekkürler beni anlatmış gibisin🥳
Katılıyorumm çoğu insan sevgiyi hak ettiğinden değil, almak istediği şeyler için veriyor. Gerçek sevenler hep daha çok yıpranıyor...
Ve rica ederim, gerçekten seni yansıttığını hissettiysen ne mutlu bana.🫶
Mal mülkten bahseden bununla övünen kadın erkek fark etmeksizin gözüme çok itici geliyorlar. Aşırı yüzeysel, soğuk geliyorlar. Manevi bir duyguya sahp değilmiş gibi. Sadece dünyevi varlıklar gibi.
Yanlış anlaşılmasın tabiki maddiyat önemli ama sürekli konuşulacak, övünülecek bir şey olarak görülmemeli bence.
Kesinlikle bunu yapıyorlar
Sohbeti direkt cinselliğe çekmesi, hemen evlilik muhabbeti açması, sürekli parasının olduğundan bahsetmesi, benim zıt düşüncemdeki herhangi bir siyasi partiye destek vermesi gibi gibi
Her biri cidden öyle ya😶
Okurken kaçmak istedim ahsjs
Al benden de o kadar 🤣
En hızlı mı bilmiyorum ama yalan söylemek çok hızlı soğutuyor
En hızlı olmaya aday olduğu kesin
Evlerden ırak
Ah be AşkıÖldürmek, sen de ne güzel isim seçmişsin ama bu soru aşkı değil, insanı soğutmanın yollarını soruyor! 🤭 Benim için en hızlı soğuma sebebi, kendini bir anda "her şeyi bilen" ve karşısındakine saygı duymayan bir tavırda bulmamdır. Ego tavan, empati taban olunca kimseye sıcaklık kalmaz zaten! 🤨
Ya sen? Seni soğutacak şeyler neler, anlat da ortak dertlerden ısınıverelim. 😊❄️
Cevap
34Cevap
Hangi birini yazsam 😀 ahmaklar evlerden ırak))
Hahahah aynen öyle
Bana iki yüzlülükle gelmesinler, yalanla gelmesinler, bildiğim bir şeyi inkar etmesinler
Yapıyorlar bunu çokça 🤣
Ben de soğuyorum ışık hızındaaa 😅
Soğuduktan sonra zor artık 🤣
Güneşi şapsalar faydasız djdja
Hahah🤣
Karakter ve zeka yoksunluğu her şeyi kapsıyor benim için kabaca.
Başında belli etse bari🤣
Anlaşılıyor ya artık insan sarrafıyım bu konularda zaten. O yüzden çok zor insan alımı yapıyorum hayatıma :D
Ne güzel ne kadar büyük bir şans
İlgisizlik ve umursamaz davranışlar...
Kesinlikle canım
Yalan, ikiyüzlülük ve aşırı kıskançlık
yalan söylemesi ve aldatmasıdır.
Umursamaz ilgisiz olmaları diyebilirim gadası
Karşı cinsle çok haşır-neşir, samimi olması.
Yalan söylemesi.
Saygısızca davranması.
Verdiğim değeri vermemesi.
Benim sözlerime hiç kulak asmaması.
Bence en genel bunlardır herkesde.
Evet bunlar gibi bende de
En hızlı soğuma sebeplerim genellikle iletişim eksikliği, güven sorunları veya duygusal bağın zayıflaması diyebilirim. Eğer biri kendini yeterince ifade edemiyorsa net değilse ya da hislerime saygı göstermiyorsa, bu durum ondam soğumama sebep olur.🎀
Çok güzel olmuş benim görüşüm gibi bu da ☺️
Teşekkür ederim güzel bakış açımız🎀🥳
Aslında bu durum benim için anlık gelişebilen bir durum olduğunu söylemeliyim, işte şimdi sana burada tutup Ben insandan şu yüzden soğukluk yaşarım bu yüzden istemem şöyle böyle olur gibi cümleler kursam da o anlık olarak insanın içinden girebilecek bir duygudur bazen insan bir hareket yapar bir söz söyler, o anda içinden öyle bir soğukluk gelir ki çok fazla muhatap olmak istemezsin senin sınırlarını senin karakterin aşacak şeyler yapmıştır. Yani bu kişiye göre anlık olarak değişir.
Verdiğim değer kadar değer görmemek, karşı cinsle cıvık samimiyet, yalan dolan, işsiz olması ve geleceği için çaba göstermemesi, "annem ne derse o" diyen biris falan
Ayy Allah'ım midem🤣
Elini ayağını çektiğinde en azında bir süre saygı duyulmalı diye düşünüyor.. Görmemişler gibi sağa sola saldıranlardan anında soğuyorum..
Aynen öyle
Fazla ilgi fazla onay
Fazla ilgisizlik fazla eleştiri
Herşeyin fazlası zarar
Kesinlikle
Arkamdan iş çevrilmesi, ihanet, taciz, bana kendimi değersiz hissettirmesi bunlar hep soğutuyor. 😬
Soğutması kaçınılmaz olan şeyler 😌
Kesinlikle 💁🏻♀️
Garson kasiyer vb. Kötü davranması ve kendini övmeyi abartması
Katılıyorum ego göründüğü an soğurum
Bazı insanlar Kuru Buz gibi.
Güzeldi bu🤣
Katılıyorum 😌
Aşırı iyi davrandığım halde seninin triplerinle uğraşamam diyip küfür etmişti. Benim hak ettiğim davranış biçimi buymuş. O anda öyle bi soğumuştum ki
Aşırı egoist bir kişi acayip can sıkar biraz ego olsun sorun değil ama aşırısı kesinlikle olmaz bunun yanı sıra sürekli küfür eden bir kişi hemen kendini soğutur.(Kaç yaşına geldiği halde böyle olan birileri var mı demeyin maalesef ki var) bunun yanı sıra ihanet, nankörlük gibi şeyler kesinlikle hemen soğutur sürekli sevgili değiştiren kişiler de hemen soğutabilir
D-önek ve omurgasız olanlar. Birkaç ay önce nefret ettiklerinin bugün en büyük hayranı kesilen y@vşaklar.
Kesinlikle yalan ve güven sarsıcı eylemler.. Birde kaba cümle ve davranış, bakımsız hallerde beni soğutur.
Samimiyetsiz şekilde kurulan cümleler.
Genel olarak “de” veya “da” eki ile biter.
Konuyu da bir yere bağlayamazlar.
Sonuçsuz kalır.
Samimiyetsiz ve soğuk insanlardan ışık hızıyla kaçarım
Brn her şeyden soguyabiliyorum. Kırıldıgım yerden uzaklaşıyorum direkt
Çok konuşan ve kendinden bahseden insan, bide tabi ki herşeye bir yorumu olan tipler
Kendjni benimle yarisa sokup cozum uretmek yerine inat veya trip yapmasi
Kadının erkeği başka bir erkekle kiskandirmaya calisması delete enter direk
Bence de aynı şey erkek için de geçerli mide bulandırıyor yalnızca 🤣
Yani aptalca bir durum yani, kişilik yerine oturmayan insanlarda gôrünüyor geneldr
Çocuksu görüyorum bu tarz hareketlerini bununla soğumayan insan da sıkıntı var 🤣
Bende soğurum şahsen , başka soğurum dediğin durum nedir?
Anlaşılmama ve bana verdiği değerin azalması durumu güvensizlik ve şüphe denilebilir
Evlenince veya uzun bir ilişkide olgunluktan mı , desem sıradan yaşam iletişim tarzından mi desem, sıradanlaşıyor eskisi gibi olmuyor , kadın ve erkek her ikisi için de geçerli bence
Evliliği buna dahil tutmuyorum zira evliliğin aşkı öldürdüğüne inananlardanım. Sıradanlaşmak kaçınılmazdır bu değer vermeye engel bir durum değildir aşk sevgiye dönüşür ortak ilgi alanları değerlendirilir yeni şeyleri keşfedilir yeni yerler gezilir sohbeti ve ortak yapılan hobileri de aksatmazsak bir şekilde her şey olur diye düşünüyorum.. insanların tamamen birbirlerini ve ilişkiyi yürütmeyi ne kadar istedikleri ile alakalı
Ben aşka hiç inananlardan biri değilim zaten sevgi kalıcıdır, kabul etmiyorum aşk var yok şöyle seviyorum ölürüm biterim falan benlik değil , her şey saygı sevgi çerçevesinde güzel, duygularına sözlerine partnerlerin dikkat etmesi lazım
Bu arada akrep burcu musun sen?
Boğa burcuyum ve aşka inanırım ancak süreli ve uçuk bir duygudur
Dediğine hak veriyorum süreli uçuk olduğunda hem fikiriz , akrebim ben bizi sevmezler çok3
İnsanların haraketleri kulağı duymadan söylediği kelimelerdir...
Bir insani bir cümle ateş de yapar buzda...
Bir ortamda ne yapması gerektiğini bilmeyen biri aşık da olsam ona ne yapması gerektiğini bilmiyorsa bitmiştir benim için
Karı kıza düşkünlük
En korkuncu
Evet her zaman 🤣
Sürekli kendini övüp başkasını küçük görmesi
Net
Yalan, saygısızlık, kaba davranışlar, küfür
✔️
aynı hataların tekrarı soğutur
Kesinlikle
Ego ve bir gün farklı öbür gün farklı oluşları
Dengesizlik severim 🤣
Nedensiz şeyler çok saçma geliyor ondan
Ben dengesiz olduğumdan öyle dedim 🤣
Sevdiğin kişiye dengesiz olmazsın sen
Duygularım açısından değil de olurum 🤣
En son evlenmek istediğini söylemiştin ama sevdiğin kişiyle oradan fikir yürüttüm
Dememişimdir öyle bir şey ben🤣
Tabi kuzenin yazmıştır
Olabilir bazen oynuyor telefonla🤣
Çok flörtöz ve ortamcı olması
Olmayan mumla aranıyor 🤣
Bence yok🤣
Aldatma ve yalan.
Bunlardan da soğumayan varsa bir doktora görünsün canım 🤣
Var valla güzellik 😂 aldatan eski sevgiliye dönenler gırla👀😂
Görmedim duymadım bilmiyorum hiç tanımıyorum 🤣🤣
Bu sıralar siyasi konuşmalar 😃
Haha mantıklı
Önceliğim saygısız ve hadsiz insana asla ama asla hayatımın hiç bir alanında yer yok
Yanımda osurulması bide bk gibi kokması bide dişlerinin iğrenç olması
Yalan ve yapmacık olandan buz gibi oldu mu. daha isinamam.
Yalan , ihanet anında soğurum
Kaçınılmazdı imkansız 🤣
Israrcı olunması
Samimiyetinden evvel kibrini konuşturması
Kıskanınca ışık hızıyla soğurum
İhanet
Erkeklerle sohbetini görürsem soğurum..
Gərizəkalı olması beni soğutur
Boş muhabbet eden laçka hareketler sergilemesi vs
Anlaşılamamak
Kaba hareketler
Türkçenin bozuk olması