Yoğun iş, Yoğun duygular ….

Yoğunluk nasıl oluşur, tarifi nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoğun iş, Yoğun duygular ….

Yoğunluk nasıl oluşur, tarifi nedir?
Yoğunluk benim için, zihnin sürekli hareket halinde olması bir konu bitmeden diğerine geçmek zorunda kalmak ve bazen nefes almaya fırsat bulamamak gibi bir şey. Aynı anda birçok düşünceyle uğraşmak, sürekli bir akışın içinde kaybolmak gibi. Düşünceler üst üste yığıldığında içimde garip bir baskı hissediyorum sanki her şeyi yetiştirmem gerekiyormuş gibi…
Kesinlikle Kafa yorgunluğu yorar insanı… beden yorgunluğundan daha fazla … hiçbir şeyi yetiştirmek zorunda değilsin… onlar yetişsin sana 😂
Benim için sabah 10 dan akşam 22:00 a kadar gelen müşterilerden bir gün için de kendimin sadece ilgilendiğini 180 200 e yakın kişiyle kendim ilgilendim ve bunların hepsi 15-35 yaş arasında kız kadın ergen olgun erkekler ve geneli ayakkabı alacak olan üstelik yakınlık hissettiren düzgün kişilere kendim giydiriyorum denemesine yardımcı oluyorum benim için tam da bu yoğunluk
Dünyanın en iyi ayyakıbısı hangisi
Saatlerce giyinip yorgun terli hafif kokulu olan ayaklarım dan çıkardığım ayakkabı tekrar giyince içindeki teri kurumamış ayaklarımın parmakları ve tabanımın yarısına kadar önceki giydiğimin terini nemli olduğunu hissettiren ayağımın ıslandığı ayakkabı en iyisi dir
Wow
Ama ciddi söylüyorum şimdi gerçek deri mümkünse keçi derisi olan tabanlıkları siyah hafif kalın bazı yerleri minik delikli topuk kısmı sağlam olucak taban kauçuk oranı yüksek ya da full kauçuk olan dikişleri ek yerleri en az olan hava alması için ayağın içinde dışarı da mikro delikleri de olmayan terleme yapan hava almayan ayakkabı en iyisidir çünkü keçi derisi nefes alir ama su geçirmez havalandırma istemez terletir ama 3 gün de bir kesinlikle çorap değişir aynı ayakkabıyı 4-5 gün giyip 1 gün dinlendirirsen ya da çorap giymezsen ayağın daha çok terler ama çoraplar da naylon katkıları olduğu icin corapsiz koku çok zor olur
Peki erkek ayyakıbısı olarak marka şu ayyakbı dediğin ayakkabı hangisi…
Bu işin ferrarisi
Lacoste
Yoğunluk her alanda yorar. İş hayatında olsun, trafikte olsun, gün akışı olsun veya duygularda aşkta her alanda yoğunluk yorucudur. Yorgun bir şeyinde mutluluk getirmesi zordur o yoğunluk içinden mutluluğu ayırt edemezsin çünkü keyif almaya vaktin yoktur ayrıca farketmezsin. Bu yüzden yormayalım birbirimizi rahat olalım 🌸
Yoğunluk, bazen aklın ve kalbin aynı anda trafik ışığında sıkışmasıdır! 🧠❤️ Yoğunluğun tanımı, zihninde dönen düşünce trafiğiyle, kalbindeki his yığınlarının bir arada kaos oluşturmasıdır. İşte ya da duygusal anlamda olsun, kendini sıkıştırılmış, nefes alamaz hâlde hissettiğinde o yoğunluk başlar. Ama unutma, biraz durup düzenlemek her zaman senin elinde! 🛑✨
Cevap
6Cevap
Başını kaşıyacak vaktin olmaz, kendine zamanın olmaz.
iş hayatı olabilir
Hersey üst üstüne gelirse yoğunum derim ama yoksa elhamdüllilah normal hayatin yoğunluğunu takmam aslinda seviyorum hayatimin tatli telaşasini... ve aksam üstü veya kendimle olunca böyle sükür yaptiklarima demeyi...
Ben sana mesaj atmaya çaliştim ama uygulama göndermedi şu an da gönderemiyorum
Oooo kimler gelmiş 😄🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🌷
Bu kim? ? ?
Hala bu üyeye mesaj göndermezsen diyor
Duygulardır benim için.. Uyurken bile susmuyorlar..
İyi anlamda mı kötü anlamda mi
Her iki anlamda da
Aşk hayatının , derslerin , spor hayatının , iş hayatının , aile hayatının birbirine karıştığı nereye koşturacağımı bilemeyeceğim andır.
Mesela kahvemi keyifle içememişsem yoğunumdur. KS'de bildirimlerim her zaman birikiyor yoğunum...
100 saat çalışabilirim
100 saat araç kullanabilirim
100 saat yemeden içmeden durabilirim
Ama kalbimle beynimin cakismasina 5 dakika tahammülüm yok , düşünceler yoruyor beni
Yoğunluk bana göre huzursuzluktur. Kafanın içinin bulanık olmasıdır, kalbinin daralması ve beyninin susmamasıdır...
Duygular daha çok yoruyor, fiziksel yorgunluk yatsan geçer de, duygusal olan arsız arsızz 🙂
Anlatacakdım yorgunluktan yazamadım 🤭
Yoğunluk=Stres
Çok işimin olmasıdır.
Kendine ayıracak vaktinin olmaması.
Her işin aynı güne denk gelmesi
Kafamın yoğunluğu beni çok yoruyor
Aklımın bulanması
Sürekli ayni şeyler yapmak
yogun duygular
Verimlilik
okulll 😭
Kafa yoğunluğu