Allah herkese reelslarını tek tek izleyip tepki veren arkadaş nasip etsin amin

Allah herkese reelslarını tek tek izleyip tepki veren arkadaş nasip etsin amin

Benim attığım reelsler izlenir, komiklik barındırıyor çünkü, tatlılık barındırıyor, eğlence barındırıyor, romantizm barındırıyor, aşk ve ilham verici oluyor, ezber bozan oluyor bazen de, nostaljik oluyor, buram buram nostaljik🖤🤍İçimden geldiği iki tane reels video bırakacağım şuraya.
https://www.instagram.com/reel/DD4Cwg8sD8T/?igsh=MTMycDZveGhoZmszNA==
Şimdi de Türkan Şoray ve İzzet Günay'ın videosunu bırakayım, ay Hüsnü ve Suat'tan sonra hemen nasıl da geçebildim Türkan Şoray ve İzzet Günay'a😂
https://www.instagram.com/reel/DHgDTaRozYN/?igsh=MXVmbnB5eXpxN2Nlbg==
Cevap
7Cevap
Bir kişiye atıyorum sadece jshs o da hep izler sağolsun 😂
Yeterli ya sjd hayırlı arkadaşmış
evet genelde izleniyor tabi ki de
Reels atmıyorum, çok nadir atarim atarsam izlenmezse daha atmam. Jajsjs izleniyor genelde.
O sırada 36373 tane reels atıp izlemesi için baskı uygulayan ben ajsjs
Hahaha ben son 2 aydır Instagram'a hiç girmedim. Reels izlemeyi sevmiyorum ya birde sürekli bikinili kızlar çıkıyor günaha giriyoruz istemsizce diye kapattim jsjdjdj😂
Ben de çok fazla izlemiyorum ya ayda yılda bir izleme komasına giriyorum ondanda canım arkadaşlarım nasiplensin istiyorum ben gülüyorum onlar da gülsün.
Bende hep cicikuşlar çıkıyor no günahh
Aynen çok izlemek sıkıyor ya. Benim arkadaşım sağ olsun sürekli kız videosu attığı için algirotmam kafayi yedi, kendisini engelledim o yüzden. jsjdjdj
Öyle arkadaşlar edinmiyoruz çok yanlış sjsj
Aynen ya jsjsjsjs algoritmam artik sadece sporla ilgili şeylere yöneldi jsjsjdjd
Çok atarsam izlemiyor bazılarını sonradan izlemiyor diye kızıyorum falan
Valla ben izlemiyorum 😏
İzlenmiyor diye trip atan prenses arkadaşlar var. Zaten sen atmadan önce izlemiş oluyoruz kardeşim.
Evet kesinlikle izleniyor.
Kimseye o tarz şeyler atmıyorum...
Sıkıyorsa izlemesinleeer.
izlemeyen bizden değildirr
Arkadaşım yok reels atanda yok
İzlemiyorum
İzlenmiyor kanka
Evet izleniyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?