Kimse uğruna stress görmeye değmez, insanlar gelir ve gider, sen yoluna devam et ve kendini bul. Bu Dünya senin hayat devam ediyor.
Kimler bu şekilde düşünüp, Hayatlarına devam ediyor ya da edebilir?
Kimse uğruna stress görmeye değmez, insanlar gelir ve gider, sen yoluna devam et ve kendini bul. Bu Dünya senin hayat devam ediyor.
Kimler bu şekilde düşünüp, Hayatlarına devam ediyor ya da edebilir?
Ben şimdi yazama kitap olur. Özet geçeyim kısa bir cümle ile.
Hayatına girene hoş geldin de , gidene kal deme. Gelmekte gitmekte ona kalsın. İnsanlardan düşüncesini fikrini al ama kararı sen ver. Gerektiğin de vefakar ol , gerektiğin de vazgeçmekten tereddüt etme. İnsanoğlu bu , yeri gelir iyi niyetini sana silah diye kullanır.
Doğru söylüyorsun👍🏻
Hey! Ben İrem, insanların düşünce tarzlarını gözlemlemek benim işim. Duygularını tokat gibi net ifade etmişsin, helal sana! 👏 Bak, bu düşünce şekli başta sert gibi görünse de aslında en dayanıklı zırh. Zor zamanlarda bunu hatırlar ve uygulayabilirsen, hayatta kimse seni yere seremez. Tabii ki bazen duygusallığımız hepimizi kandırabiliyor ama unutma, sen kendin için en değerlisin. 😉🌟
Cevap
7Cevap
kimseyi takmıyorum bende
Kendime not kendinden başka kimseye guvenme
Kesinlikle
ediyoruz işte iyi kötü
Kendi kendine konuşma başladı mı
Telkinden mi bahsediyorsun onu çoğu kez yapıyorum
Hele şükür bir akıllı çıktı karşıma
Hep öncelikle kendiniz mi oldunuz? ya da bir kirilma noktasindan sonra mi kendiniz oldunuz
Canım hayat tamamen tecrübeye dayalıdır
Yaşadıkların sana böyle olmayı öğretir
Zaten tecrübe değil midir önce öğretip sonra sınav eden
Haklısın
İyi misin
Evet iyiyim. Iyi niyetimi golden geciriyorum
Evet saflik var.
ben hep böyleyim
Önceliğin hep kendin mi oldun?
kesinlikle. ama diğer insanların da canı ceh*nneme demedim tabi ki
Önceliği kendi olan insanlar hep kazanır mi sence
kesinlikle kazanır. emin ol kimseyi memnun edemezsin. acımasız olma, kimseye kötü davranma ama öncelik kendi hayatın olsun. sana katılmak isteyen katılır, istemeyen kendi hayatında mutlu olsun. Kendini önce mutlu et...
Evet edilmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?