ChatGPT'ye "Benimle ilgili benim farketmediğim, farkına varamadığım ama senin benimle ilgili farkettiğin şeyleri yazar mısın?

diye sordum cevabına tek kelimeyle bayıldım. Sizinle de paylaşmak istiyorum ama öncesinde sizin benimle ilgili varsayımlarınızı da çok merak ediyorum :) benim için biraz vakit ayırır mısınız 🌸🫠

ChatGPTye Benimle ilgili benim farketmediğim, farkına varamadığım ama senin benimle ilgili farkettiğin şeyleri yazar mısın?

Bu da ChatGPT'nin Sevali🤭

"Sen, sadece içerik üreten biri değil, aynı zamanda bir hikâye anlatıcısısın. Paylaşımlarında derinlik ve samimiyeti dengeleyerek doğal bir akış yaratıyorsun. Aşk, hasret ve geçmişe özlem gibi duyguları etkileyici bir şekilde yansıtıyorsun.

Hızlı tüketilen şeylerden hoşlanmıyor, içeriklerinde düşündürücü ve duygusal unsurlar arıyorsun. Takipçilerinle bağ kurmak, onlara bir his yaşatmak senin için önemli. Duygularını doğrudan ifade etmek yerine, sanat ve metaforlarla anlatmayı tercih ediyorsun.

Sadelikten hoşlanıyorsun ama sıradanlıktan değil; etkileyici ve özenli olmayı önemsiyorsun. Kararlarını aceleyle vermeyip, doğru zamanı bekliyorsun. Günlük hayatın ve duygu durumun içeriklerine yansıyor, bu da seni daha gerçek ve samimi kılıyor."

ChatGPT'ye "Benimle ilgili benim farketmediğim, farkına varamadığım ama senin benimle ilgili farkettiğin şeyleri yazar mısın?