Birisi size olan bağlılığında ciddi değilse veya içtenlikle sevmeyi bilmiyorsa ne yaparsınız?

Birisi size olan bağlılığında ciddi değilse veya içtenlikle sevmeyi bilmiyorsa ne yaparsınız?

Günümüzde giderek yaygınlaşan bu tür ilişki biçimleri sevgi ve bağlılık ilkeleriyle bağdaşmamakta, kişinin geleceğini evlilik ve çift ilişkisinin saygı ve sevgi içerisinde şekillendiği bir imajla inşa ettiği bir yaşamda, çağdaş çağımızda biraz sağlıksız bir moda şekillenmiştir.
Değer ve duygudan uzak bu yeni tüketici davranışları karşısında bazen uzak durmak en iyi seçenek oluyor, sevmek kıymetli, duygusal ve sevgi dolu bir bağ olmadan daha da fazla bağlanmak boşuna, iki insan arasındaki ilişki gereksiz, bekarlık en iyi seçenek oluyor.
Bu konu hakkında güçlü ve farklı görüşler var ama asıl soru şu: İnsan sağlığı açısından hangisi daha sağlıklı?
kararlı ve somut olan nedir? ya da bir tür yanılsama ve başkalarını kullanma hali nedir: erkeklerin ve kadınların sadece birbirlerini nasıl kullanacaklarını bildikleri ve artık birbirlerini sevmedikleri bir dünyaya mı geldik?

Yüzeysel ve içeriksiz bir ilişkinin ne anlamı var? Kendi içinde gülünç bulduğum bu moda hakkında ne düşünüyorsunuz (bunu normal bulanlardan veya halihazırda deneyimleyenlerden şimdiden özür dilerim) Herkesin değerlerini ve ihtiyaçlarını farklı şekilde taşıdığını anlıyorum ancak yine de bir erkek veya kadın arasındaki ilişkide ne normal ne de arzu edilir bulduğum bir şey olduğunu söylemeliyim.

Güncellemeler
1 yıl
Şunu açıkça söylüyorum ki, bu günümüz modası, doğru ve sağlam olanı seven insanlar için yıkıcı ve sağlıksızdır.
İlişkilerini bu şekilde yaşamayı seçen diğerleri, lütfen bunu yapın ama başkalarına empoze etmeyin, çünkü sizin için normal ve sağlıklı olan şey, bu niyeti taşıdığınız karşınızdaki kişi için normal ve sağlıklı olmayacaktır.
Güncellemeler
1 yıl
Küçük bir güncelleme: Bunları yaşayan insanları kınamıyorum, toplumun şu anda çok fazla şey ortaya koyduğunu ve bu uygulamanın şu anda çok fazla vurgulandığını görüyorum. Ben sadece şunu söylüyorum, iki insan kendi yaşam tarzlarında ve karşılıklı iradelerinde bu çalışma biçimini arzuluyorsa, bu onların hayatıdır, ancak bu aynı vizyonu paylaşmayan iki insan arasında dengesiz bir şekilde dayatılmamalıdır. Ve ben bu f*ck denen düzene karşı olduğumu söylüyorum.