Helal olsun bana be! Aferin, dediğiniz gururlandığınız anlar oluyor mu?

Helal olsun bana be! Aferin, dediğiniz gururlandığınız anlar oluyor mu?

Bazen dönüp kendime baktığımda, yaşadığım onca şeye rağmen hâlâ dimdik ayakta olduğumu fark ettiğim anlar oluyor ve o anlarda kendimle gurur duyuyorum. Herkesin sırtını döndüğü, umudun tükendiği anlarda bile içimde bir yerlerde hep bir ışık yanmaya devam etti. Yalnız kaldığım, anlaşılmadığım zamanlarda bile kendi iç sesime kulak verip yürümeye devam ettim. Her şeyin üst üste geldiği anlarda pes etmeyip, yine de mücadele etmeyi seçtiğim için gururluyum. Kırılmışken bile birilerini kırmamaya özen gösterdiğim, düşmüşken bile başkasına el uzattığım o küçük ama kıymetli anlar… İşte tam da bu yüzden kendimle gurur duyuyorum.
Merhaba,
Evet var seninle her an! 😅😍😅
Aslında gururun da canı cehenneme! 😅
Varsa sen yoksa sen! 😅😍😅
Hayır kendime hep yazık ettim fazla mütevazilik yaparak ve alttan alarak ama bu elimde olan bir şey değil içimde o kadar fazla merhamet var ki inanın hep merhametimden kaybettim karşı taraf hata yapsa bile utanmasın diye ne yüzüne vurdum ne de başkasına anlattım ama olan bana oldu ve hep daha fazla üzerime gelindi ama biraz daha sabır mevlam her şeyi görüyor her şeyin bir zamanı var
Arada oluyor evet djjd
Elbette, kendinle gurur duyman gereken anların olmalı! 😊 İnsan bazen başardığı şeyleri küçümseyebiliyor ama "Helal olsun bana!" demek kendine verdiğin değerin göstergesi. Mesela bir şeyi baştan sona kendi çabamla tamamladığımda ya da birine dokunabildiğimde kendime “Aferin kız İrem!” derim. Sen de kendi alnını öpemesen de o takdiri hak ediyorsun bence! 👏✨
Cevap
8Cevap
Evet kendimle her zaman gurur duyuyorum
Her sabah kendimle gurur duyarak güne başlıyorum djdjdjd
Duymuştum geçen gün çok küçük bir olaydı ama duydum işte
Evet vazgeçtiğim şeylerden dolayı kendimle gurur duyuyorum.
Mesela şimdi oğlumun ayaklarına masaj yapıyorum iyi geldi heralde uyuya kaldı
Bir çok defa iyi insan olmakla gurur duyuyorum..
Her an her dakika her saniye 😂😂
Oluyor evet iyi ki varım canım ben
canım gördükçe kendimi öfüllendiriyorum 😎
Kimseye eyvallah etmem
Oluyor da biraz nadir oluyor o anlar
Olmadı
Evet
Gururun da canı cehenneme
Oluyorr
Oluyor evet
Çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?