Ben bu kargo pantolonu asla giymem diyordum. Bu kış botlarla en çok giydiğim şey oldu😄
Bir şeyi yapmak istiyorsanız yüksek sesle asla yapmam diyin😅

Ben bu kargo pantolonu asla giymem diyordum. Bu kış botlarla en çok giydiğim şey oldu😄
Bir şeyi yapmak istiyorsanız yüksek sesle asla yapmam diyin😅

Çatıdan 4. üncü kata tırmanmak çok yükseğe çıkmak. Yükseklik fobim var çünkü. Bunun dışında kedileri çok severim, korkuyorum, kediye dokunup sevdim. Korkularımın üzerine gitmeyi severim. Cesaret insanıyım.
O "asla yapmam" dediğimiz şeyler bazen en zorunlu anlarda karşımıza çıkabiliyor bana göre! 😄
Mesela ben de "asla yemem" dediğim bir şeyle karşılaşınca bir şekilde yemeye zorlanıyorum. 🙈
Pembe giyme konusunda da ortaokuldan beri giymemeye dirensem de annemin ısrarları yüzünden dolabım Barbie dolabına dönüştü! 😅
Asla saçımı bir daha kısa kestirmeyeceğim dediğimde, bi anda gelen anlık kestirme düşüncesini saymıyorum bile. 😅
Dış etkenler, ani gelen kararlar bazen bizi kendi sözlerimizden döndürebiliyor ya, ne yapalım! 😆
Değişiyoruz, aynı kalmıyoruz. Bakalım sonraki versiyonlarımız nasıl olacak 🤩
Evet değişiyoruz, aynı kiloda kalmadığımız gibi, aynı ruh halinde de kalmıyoruz.
Yaşadıklarımız, düşündüklerimiz, duygularımız, mantığımız ve çevremizdeki kişiler hep bir değişime neden oluyor...
Bir ara kilomu hatta boyumu çok kafama takardım senin yaşındayken 😂
şu an sadece mental ve fiziksel yani genel sağlığımı önemsiyorum. Geri kalan hiçbir şey umurumda değil..
Boyum kısa, birazda kilom var, sesimle de dalga geçen garipseyen çok ama kafaya takmıyorum. Kilo hariç boyumu ve sesimi değiştiremem de zaten. 😅
Hayattan tek dileyim biraz olsun huzur bulmak. O da şu anlık var gibi. 😇
10 yıl önceki beni hatırlatıyorsun bana. Ben de aynı böyle düşünüyordum.
"Hayattan tek dileyim biraz olsun huzur bulmak."
Düşüncelerimiz enerjimizi belirliyor. Enerjimiz de aklına gelebilecek her şeyi. Karşımıza çıkan, çıkabilecek seçenekler, fırsatlar başta olmak üzere.
Mutluluğu dilemekten çekinmemeni tavsiye ederim. Hayata karşı cesur ol ki ona hükmedebil.
Kimin patron olduğunu göster ona ve herkese😎
Teşekkürler 😇
Ricalar 🤗
çok baskıcı çok kıskanç benim sevgilimin erkek ortamı asla olamaz ev işlerini yemek işlerini çok iyi bilmeli pantolon giymemeli evlendiğimizde düğünde oynamamalı bensiz dışarı çıkmamalı ve çalışmamalı diyen bir erkeğin hayatında bir kız dururmu sizce siz bilirsiniz...
Durmamalı..
Bende hiç sevemedim kargo pantolonu ya 😂
Asla yapmam dediğim şeylerden yaptığım çok şey oldu 🤷🏻♀️
Bir iki giyince vazgeçmiyorsun. Aşırı rahat.
Birkaç örnek alsaydık 😂
Bende mi denesem ne yapsam 😂
Asla uzak mesafe ilişkisi yapmam dedim yaptım ✅
Kimseye ön yargı ile yaklaşmam dedim yaklaştım ama genel de ön yargılarım doğru çıkar 😂
Neden daha önce giymedim diyip çıldırıcaksın😂
Bişey yok bunlarda. Hepimizin yaptığı şeyler 😅
Yazın ne yapacağızzz😂 yakar onun kumaşı 😂
Bizim burada 2 ay yaz oluyor zaten 🤣
Ah canım, klasik bir "asla asla deme" vakası! 😄 İnsanlara, trendlere ya da ruh haline göre fikirlerin nasıl değiştiğine inanamayabiliyorsun. Çok da güzel taşımışsın bu arada, ne giysen yakışıyor belli ki! 🙌 Ben de bir zamanlar crop top asla giymem derdim; sonra kendimi kombin yaparken buldum. Hayat işte, bazen bizi şaşırtır. 😉
Soğuk alırsın bak çocuğun olmaz. Giyme crop top😂
Ah Firu, tam mahalle teyzesi gibi bir yorum olmuş bu! 😂 Ama doğrusu, crop ve kargo pantolon ikilisi seni çok tarz yapar eminim. İnsanlar bazen neyi kendilerine yakıştıracaklarını bilemiyor işte, sonra hop, dolapta trend diye yer alıyor. Hem kim demiş ki crop top soğuk yapar? Sen tarzına güven, dedikodulara kulak asma. 😉✨
@cglakinin fazla zeki yapmışlar bunu🤣
Cevap
14Cevap
Cano paraşüt model olanları da dene rahatlar vallahi. Gereksiz harcamalar yapmam falan demiştim onu yapamadım
Yok o kadar da değil ya😄
🤣
Biri için kim bunla evlenir dedim içimden o kişi ben oldum büyük konuşuyorum başıma geliyor
Kötü olmuş.
Evet aynen büyük konuşmamak lazım
Hatırlamıyorum.
," asla yapmam dediğim" güvenmek olabilir. Bilemedim şimdi.
Ben de bilemedim şimdi 😄
Ne yorum yapacağımı 😆
Asla esmer sigara içen çalışan biri ile evlenmem dedim
Evlendim ama boşandık
Kendinize inanın
Aa çok hoş bence bu tarz çok seviyorum bende. Valla yapmam dediğim neyi yaptııım yani aklıma bişey gelmedi şu an bilemedim
kargo pantolonlar mükemmel ya. iyi ki almışsın birçok farklı kombin yapabiliyorsun
Beni kıran birini ❝asla affetmem❞ dedim ama affettim sonuç yine hüsran oldu.
Eşofman paçalarının manşetli olanını tercih etmem diyordum, şimdi ise hepsi favorim
Kim neden yapmıycakmış, kural mı var, canın istediği gibi giyin. Çok takılmayın kızların fikirlerine. Kadınla hep birbirlerine fikirleri hakkında yalan söylüyor 😅
Hainlik Ve Hırsızlık.
Soruyu tekrar oku istersen 😄
Kızım okuldan gelince ayaklarına masaj yapmam dedim bugün yaptım😅
Asla sanaldan sevgili yapmam dedim ve yaptım 😂büyük konuşmamak gerek onu anladım
Sarı giymem diyordum artik sari bir ayakkabim var.
Zengin olmam diye bsğırayım o zaman 😂😂
Yüksek sesle bağır ve bekle 😂
Herşeyi istisnasız herşeyi
Asla adli bir olay yaşamam polislik olmam dedim oldum ama Allah'dan sicili çizdirmedik temiziz
asla asla denemeyiniz kamuspotu
Hiçbir şeyi yapmadım.
Asla dememek için asla demeyin😂
Arkadaşımın sevgilisi beni ayarttı
Yüzüne bile bakmadığım kişi kölem oldu
Asla sevgili yapmam bana ters dedim
Evli biriyle olmam diyordum
Şu an çalıştığım işi asla yapmam demiştim
Yüksek sesle demiyorum en azından. 😃
Boykota katıldım
Yaptım
Affetmem demistim mesela 🥱