Çocuk dersek , çocuk yani kız çocuğu ona vakit ayıran , onunla oynayan , ilgi gösteren bir kişi olduğunda çok mutlu olurlar. Kız yani kadın dersekte bir kadın bir çiçeğe daima mutlu olur.
1146 Yorumla- 1 yıl
Doğru çiçeğe mutlu oluruz simdi
- 1 yıl
güzel✨
- 1 yıl
bakıyorumm… evet oluyomusuz cidden 😏
- 1 yıl
pdunsu erkekler hep ilgimi cekmistir. msjdj
çok nadide parçalar bence😅
ama bilmiyorum yani ben pek öyle bi enerji almıyorum genel erkeklerden.
Mesela şöyle bişi var odunsunun yılda aldığı bi çiçek her hafta olana tercih edilir benc
- 1 yıl
Mesela bü kere sevgisini dile getirmez hal hareket tavırlarıyla bunu belli eder, sen onun sevdiğini anlarsın yani. Hiç bi kıza yüz vermez msjdjd ama sen hassas noktasısındır işte öyle 😂
- 1 yıl
O odun erkek mi oluyor 😂 odun muyum ben 🤣🤣 zaten normalde böyledir ki. İnsan zırt pırt sevdiğini mi söyleyecek. Zaten insan sevgisini yaptığı hal ve hareketlerle belli eder. Mesela hasta olursun gelir battaniye örter çorba yapar. Veya merak ettiğini bile yüz tavrıyla belli eder. Bu genel anlamda bizlerin yaptığı şeyler zaten. Sen genel olarak bizlere odun mu dedin 😂🤣🤣
- 1 yıl
Ya yüz vermez derken tamam bunun odunlukla bi alaksı yok ben genel beklentilerime kaymış olabilirm msjdj ya da şöyle diyebilirim bi insanın sevdiğini burdanda anlayabiliriz kimseye yüz vermeyip bü kıza vermesi sadece
- 1 yıl
Yoo genel erkekler odun değil yani o farklı bi enerji analtılmıyor 😏
- 1 yıl
Bende işte aslında olması gerken bu değil mi diyorum 🤣 mesela şöyle söz vardı severim. Bir çift göz hariç herkese körüm. Hani sevgililikte nişanlılıkta evlilikte daima bu olması gerekiyor. Ben buna sadakat derim. Mesela hayatına biri girdi mi arkadaşça konuştuğun bile olsa karşı cinsten samimiyet kesilir. Ben bunu vaktiyle yaptım mesela. Hani sen olması gerekeni onlara özel gibi söyleyince bende zaten olmalı demek istedim 😂🤣
- 1 yıl
Zaten mesela bu tehlikeli bir şeydir. Yanında sevgilin varken başkasına yüz vermesi nem sevgilisinde saygısızlıktır hemde karakterin de eksikliktir. Bu durum sevgilisi hem kıskandırır hemde kötü hissettirir. Bu duruma düşmek sevdiğini kaybetmek demektir. Genelde ergenler yağar o hatayı. Ama asıl olması gerken sevgiline özel olduğunu daima ilginle hissettirmektir. Şair gibi konuştum ya 🤣😂
- 1 yıl
Evet farklı bi enerjisi var. Örnek yok ki gösterim doğru terim belki odun da olmayabiliyor ondanda emin diilim açıkçası👉🏻👈🏻
Kısaca özetlemek gerekirse aslında dışarıdan çok sert gözüken ama beni assıırı sevdiğini bildiğim bi insan mesela 😂
- 1 yıl
Az çok gösterende simdi
- 1 yıl
Herkeste olmuyo ya biraz maço evet
. Sipariş veriyoruz sanki dmsjdjjd😂
- 1 yıl
Üf aman ya merhametli maço anliyün artık 😏
- 1 yıl
Genel erkeklerde erillik yok ki maço nası olsunlar
- 1 yıl
Yani elinde hepten tesbih sallayan bi tipte olmasın tabi o ayrı. Dediğim gibi anlatılmıyor ama insan görünce şundan oluyo yani 😂😌
- 1 yıl
Öyle birine mantıken tamam diyebilrim. Ama sevebilir miyim bilmiyorum 😂
- 1 yıl
Ya ağzı bozuk filan olmasın tabi o ayrı yani 😏
- 1 yıl
Herkesin ilgisi farklı iste yapıcak bişi yok 😏
- 1 yıl
Maço olması demek dayak atıcak demek değil. Seven adam el kaldıramaz zaten bunu onunla kıyaslamanız yanlıs 😏
- 1 yıl
Nesine
- 1 yıl
Sormaya gerek yok ben kafamdaki maçoyu biliyorum 😏
- 1 yıl
mantıken tamam desemdr sevmedikten sonra zor her türlü. maço denir veya denmez bilemiyorum artık
- 1 yıl
Tamam derim derken mantığım onaylamış olur. Yoksa ne kadar karakterli olursa olsun bi şey hissetmediğim bü insana evlilik açısından tamam diyemem yani
- 1 yıl
Evet doğru katiliyorum. Sonunda görüs birliği sağlandı baska sorunnn
- 1 yıl
😂 Yen’ü uyandım güldürme
- 1 yıl
Sahurdan sonra geç yattığım için böyle oluyor. Keyfim yerinde olmasa gülmem zor 😌
Ama uykumu almişim bu akşam eve gidicem hava güzelll - 1 yıl
Bi tek o değil
huzurum yerinde yani 👉🏻👈🏻
Mutluluk insan bi şey olduğunda mutlu olur ama huzur farklı bi şey bence.
Ben gece uyuyana kadar 12 oluyordur 😂 zorla uyumaya çalışıyorum 11 gibi yatıyorum. Bu saatlerdr kalkmak uyku açısından çok yetiyor gece uyutmuyor sonra. Dersim yokken yatiyim dedim
- 1 yıl
Ayn gün içinde yeterince yorulsan heöem uyursun 😂
- 1 yıl
taşınıyo musunuz yorucu olur illaki
- 1 yıl
20 damacana taşımıs biri olarak zorlamamıstır seni😅
- 1 yıl
Yazın bi ara evde yapıyordum. Koşu bandı var onda koşuyordum bide iyi geliyor
- 1 yıl
Stres atıyor insan enerjisini atıyor iyi geliyor ya
- 1 yıl
Yapıyodum tabi 😏 ne sandınn
- 1 yıl
Babamı darlamalarım sonucu eve boks torbası bile taktırdım arada yumrukluyorum.
- 1 yıl
haha 😅 kafama koydupumu yaptırırm bü şekilde 😂 darlamaksa darlamak
- 1 yıl
inat derken şöyle istediğimi yaparım ne derseler desinler bazı konularda bildiğimi okuduğum oluyor annem öyle diyor yani😂
babam sonuçta yapması gerekiyor, bunun içi dolucak eve çıkıcak tek başıma yapamazdım 😂 başının etini yemek zorundaydım biraz - 1 yıl
babalar biraz erkek oğullarına ne yaparsa yapsın gözüyle bakar 😂 kızlara daha nazik yaklaşıyorlar 😂
- 1 yıl
Israr filan sevmem ama bazen zorunda kalıyoruz işte 😅
- 1 yıl
İyi ki kız doğmusum 😂
- 1 yıl
Ablan şanslı valla. Bi abim olmasını çok isterdim ama
- 1 yıl
Ama böyle her şeye karışan cinsten değil yardımcı olan cinsten 😅
- 1 yıl
Ablan şanslı sizde
- 1 yıl
Birde ona sor 🤣 abimler çok yıprattı. Bend eşyan çalışmıyorum ya o biraz sorun. Normalde çalıştığım da anneme ablama harçlık veren bir şeyler alan ben olduğumdan şimdi çalışmayınca biraz sıkıntı oluyor. Ama evet çalıştığım da ablama hediye de alırım ihtiyacından fazla para da veririm ve sorsrımm genelde ihtiyacın var mı diye. Arda sbir dışarı da çıkarırım. Ama abime babama karşı öyle cömert değilim. 🤣🤣
- 1 yıl
Ablan açısından güzel bi şey. Benim iki dayım var küçük olanla baya iyi anlaşıyoruz. Ben bi ara eğitim için İstanbul'da kalıyordum. Onunda yolu düşmüş gezdiriyim seni dedi
ondan öncede zaten geziyordumda😅 düşünmesi büle güzel yani - 1 yıl
Ablan şanslı senin gibi kardeşi olduğu için
- 1 yıl
Tek eksiğin dediğim gibi aslında bu halim duygusallıktan ve merhametten. Eğer ki bu kadar vicdanlı ve duygusal olmasaydım ev araba işim vardı. İşte ama sorun etmiyorum. Sadece bana iyi gelen insanlarla hayatımı devam ettirmek istiyorum. Ablam bana iyi geliyor abimler hep dert ve sorunla geliyor o yüzden abimlere karşı sert ablama karlı hep cömertim
- 1 yıl
Sana iyi gelenlerle devam et zaten önemli olan o yani dert sorun bi zaman sonra insanın başı kaldırmıyor cidden
- 1 yıl
Odunsu erkekten geldiğimiz konuya bak😅
- 1 yıl
Sen sohbeti iyi yönetiyosun bana kalsa böyle olmaz 😂
- 1 yıl
Alıstım artık ondan 😅
- 1 yıl
Farkediyorum cümlelerini kısaltıyorsun
- 1 yıl
Kim şikayet ediyor msjs
- 1 yıl
Ee alısmıslar demek ki msjd
- 1 yıl
Bi dakka şimdi bana nie soruluyo 😂
- 1 yıl
Yani evet konuşkansın konuşmayı seviyosun sana muhabbet etmek olsun yeter yani
- 1 yıl
Yoo sıkılmıyorum 😌
- 1 yıl
Teşekkür ederim seninde mübarek olsun 🫠
Diyebilirim belli olmaz msjdjd - 1 yıl
hallala ben durmam gerektiği yeri bilirim sen düşünme bunları 😌
- 1 yıl
Sabahtan beri başım çatlıyor 🥲
- 1 yıl
Çok uyumaktan mıdır nedir anlamadım
- 1 yıl
Susan kadın gider o ne demek
- 1 yıl
Nane yağı bulabilirsem sürücem biraz bakalım
- 1 yıl
Haklısın susan kadın kırılmıs ama belli ki gönlünü almanıda beklemiyor.
Bi sicilimi çıkarmadığın kaldı 😂
Şimdi bü krem sürdüm dediğinide yapıcam - 1 yıl
Eee tanıyoruz o kadar 😌 susan kadın zaten gönül almanı beklemez geç kaldın demektir o 🤣 ama kızıyorsa işte daha ne bekliyorsun öküz müsün dür o 🤣 seni tanıyorum yani sende de şey var mesela çabuk kırılabiliyorsun kırıldın mı susarsın o yüzden dikkatli olmak önemli. Zaten şu kanundur kadın gülüyorsa bereket ve huzur vardır. Kadın susuyorsa huzur kapıdan çıkmıştır. Nasıl söz benim sözm 😂🤣
- 1 yıl
iyi sözmüs 🤭 peki şunu merak ediyorum çabuk kırıldığım kanısına nası vardın hangi olaydan yola çıkarak yani
- 1 yıl
Hani baya oldu da bir kere tartışmıştık. Sen susmuştun. Sonra aradan zaman geçti ben hatamın farkına varmıştım ve özür dilemiştim. Sonra konuştuğumuz da senin hakkında bir şeyler derken sende benim hakkımda bir şeyler söylemiştin. O zaman bir konu üzerinde direttiğim de farkında olmadan kırdığımı ve üzdüğümü anlamıştım. Aslında bunu en başında o tartışma olduğunda da kırıldığını anlamıştım. Sonra konuştukça bir şey fark ettim. Sen üzüldüğünde bunu içine atıyorsun ve neye üzüldüğünü de söyleniyorsun. Eğer ki hatasını kabul edip ve çok zaman geçmeden bunun telafisini yaptığın da kırıldığını da gösteriyorsun. O yüzden bu davranışta aslında şunu söylüyorsun. Ben çabuk kırılırım. Zor güvenirim. Ve bunun için daha dikkatli ol. Çünkü kırıldığım da o güvenim gider ve duygusal olduğumdan üzülürüm. Ben böyle algıladım ve sonra hep dikkat ederim iştr.
- 1 yıl
vaybe bunu bana sorsan kendimi böyle anlatamazdım ama doğru diyosun öyleyim galiba evet
- 1 yıl
şöyle mesela benimde gözlemci biri olduğumu söylerler ama senin kadar yapamam. Ki bide yani sen benimle hiç gerçek hayatta oturup kalkmadın.
Mesajda duyguların anlaşılması ekstra zordur. Ona rağmen bu kadar isabetli olması beni şaşırtıyor🧿 - 1 yıl
Bilmiyorum belki vaktiyle çok kitap okumaktan veya yazmaktan ya da her çeşit insanı tanımaktan böyle oldu. Ama pek yanılmam. Karakter analizlerim iyidir. Evet buradaki tanımlamam dışarıdaki tanımlana da değişir. Ama ben pek yanılmam. Burada tanıdığım insan dışarıda da aynıdır. Tespitlerim yeterli. Mesela ben dediğim gibi insanın merhametine vicdanına karakterine olgunluğuna bir konudaki duruş ve davranışlarına bakarım. Bunlar iyiyse hiçbir sorun yoktur. Ve sana şunu da ekleyeyim. Ben çok insan tanımışımdır. Sen yaşını söylemesen sana çok rahat 26-27 yaşındaki bir kadının olgunluğu var dedim. Yani gerçekten çok olgun zeki ve kendini bilen hızlı düşünen ve hızlı cevap veren birisisin. Ama en önemlisi bu yaşlarda genelde çocukça olurlar ama sen çok fazla olgunsun. O yüzden derdim çok rahat 25-26 yaş felan. Yaşından fazla zekisin
- 1 yıl
normaldede yaşımdan daha olgun olduğumu söylüyorlar evet.
tamam fazla olabilirsindr mesajdan anlamak zor ya hele de beni anlamak daha zor 😂 çünkü konuşmuyorum nası anlıycan ki msjd - 1 yıl
O bahsettiğin olayda da ben yemeğe gidiyorum diye konuyu kapatmıştım ki sonradan sorularına cevap vermeyende devam ettim yani yinede anlamışsın kızdığımı mesela
- 1 yıl
Anlamam lazım. Ben öyleyim ya. Az samimiyet kurduysam tanıyorum. Birde sen duygusalsın ve bunu göstermeyen bir karakter. İştr böyle ya kızdırmamamya ve kırmamaya daima dikkat ediyorum. Bir tek kızgın halini bilmiyorum. Oda tahminim sen bağıracak çağıracak biri değilsin. Genelde iletişim kesersin o anda 🤣
- 1 yıl
Bak mesela şimdi yine keyfim kaçtı. Abimler yine bize geldi. Sürekli bizdeler. Düşün onlara olan sevgimizi öyle bir sömürdüler ki şimdi kimse konuşmuyor pek. İnsan kendi evinde neden kalmaz. Ama ben takmıyorum da işte keyfim kaçıyor. Millete bakıyorum abi kardeş ne güzel anlaşıyor geziyor tozuyor ben bu yaşa geldim abimle bir fincan kahve içmişliğimşz yok. Ama mesela tanısan abimi eminim şunu dersin. Dna testi yaptır ben inanmıyorum abin olduğuna dşye
- 1 yıl
yüzüme övme utanıyorum.
Demek ki genç gösteriyorsun yaşına göre. Benim soy isimleri genç olan bi arkadaşım var. Kızın babasını gördüm o kadar genç duruyor ki sakalları filan simsiyah dedim bu adam bu yaşta olamaz. Demek ki genetik olarak öylelermis dedeleri soy ismimiz genç olsun demişler 😅 - 1 yıl
genç oldukları için soy isimleri genç olmus 😅
genç durmak her türlü avantaj benc güzel - 1 yıl
Allah razı olsun boyumu öğrenmeyen kalmadı msjdjdj
- 1 yıl
Neyse msjsjd benim gitmem gerekiyor işlerim var biraz buraya bakamiycam
- 1 yıl
görüşürüzz✨
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. İnce düşünce
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbir kadını mutlu etmek çok kolaydır, birkaç güzel söz, ona ilgi, hatta bazen bir "nasılsın" mesajı, bir kahve , ona değer verdiğini bir çikolata bir çiçek ☕🍫🌸
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılDeğer görmek ve sevildigini hissetmek , arkasında dağ gibi duran bir ailesinin olduğunu bilmek
12 Yorumla- 1 yıl
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
Rica ederim✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh bu tatlı detaylarla mutlu olan kızların o minnoş sevinci yok mu! 🥰 Söylediğin şeyi unutmamış olman, onun için ne kadar dikkatli ve değer verdiğini gösteriyor. İşte bu, kızların en bayıldığı şeylerden biri: Kendini özel hissetmek. 💕 Özenle verilen küçük bir dikkat, kalpte kocaman bir yer kaplar. Hiç bozulma, yoluna böyle tatlılıkla devam et. 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kahveyi nasıl içtiğimi bilen hazırlayan biri beni mutlu edebilir.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kadın ruhundan çok iyi anlayan biri değilim, ama sevindiğini hisseetmek galiba
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılpara tabi ki de
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten söylediğin ve senin için birazcık bile olsa önem arz eden bir şeyi unutmamış olması çok mutlu eder ve etkiler
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBize sihirmişcesine bakan bir bakış, özel hissedilmek, çikolata, kahve ☕❇
21 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Trip atmaları. Bazıları zevk için yapıyor
15 Yorumla- 1 yıl
😅 bazen iyi oluyo cidden
- 1 yıl
İki trip çekiyosunuz alt tarafı msjs
- 1 yıl
msjdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHakaret eden erkek puhah
12 Yorumla- 1 yıl
hakaret eden erkek soğutur kendinden. ağır, biraz sert desen tamam da
- 1 yıl
Sert diyelim o zaman
Gizli Üye(25-29)1 yılSana bir şey demek istiyorum ama şans vermezsin gibi
00 Yorumla
1 yılDuş, temiz nevresimler
10 Yorumla
1 yılSevilmek ve anlaşılmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılkücük sürprizler mutlu eder bizi
00 Yorumla
1 yılBenimle ilgili detay biseyi hatırlaması 🥹🌹
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılÇikolata
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHesabına para geldi. hsjjs
10 Yorumlaİlgi bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. İnce düşünce
10 YorumlaPara
10 Yorumla
1 yılHediye
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılPara geldiği an
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYavrum denilmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPara hediye
10 YorumlaTanga
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026