- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılİnsan ne istediğini bildiği ölçüde ve verdiği kararların kendi kararı olduğuna inancı doğrultusunda ne sahip olduğu elinden gider , nede olumsuz durumlar oluşmasına izin verir.
Anneannem sağ olsaydı da söylediği son sözü bir daha işite bilseydi.
“İnsan ne yaparsa kendine, onu da kendi kendine yapar.” demişti.
Mekanın cennet olsun güzel insan.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Elimi sallasam 50 cc ahahah
Şimdi bende ilişki konusunda kimse gelip geçmedi ve yahut gelenleri ben anlamadım ben farketmeden gittiler (hâlâ da anlamış değilim fikir oluşmakta)
İlişki dışında. Arkadaşlarımın coğu gitti mutluyum bundan dolayı, iyi ki gittiler. ahahs
8 yıllık bir arkadaşım vardı hiçbir şey olmadığı halde düğününe bile çağırmadı (çağırsaydı giderdim düğünleri sevmesemde) takacak bir şeyim mi yoktu onu anladığı için mi acaba. ahaha
Gelen gideni şöyle arata bilir. Gelen gidenden kötüyse. İnanıyorumki gelecek olan arkadaşlar beni bırakanlardan daima daha iyi olacak çünki bana karşı ön yargılı olmayacaklar. Olsalarda yine gideni arama üstad217 Yorumla
Soran1 yılDüğünleri sevmediğin halde düğününe gideceğin arkadaşın seni takı yüzünden düğününe çağırmadıysa iyi ki çıkmış hayatından.
Peki tekrar arkadaş olmak istese olur musun?
Soran1 yılEvet alman gereken tavır bu doğru yoldasın 😄
Soran1 yılAa o kadar mı değiştin? 🤩
Soran1 yılGüzell.
Soran1 yılGüzel bence. Kendini yeniden doğurmuşsun @organiq in tabiriyle😄
Onun ifadelerini kullanınca telif atmasın diye etiket yapıyorum ahaha
Soran1 yıl@OrganIQ ahaha sen yaparsın bence yaa 🤣🤣
O ışık, kararlılık var sende sjj
Yeterince zamanın olsaydı kesin yapardın 🤩
Soran1 yılPsi bak gördün mü Organik 'e ilham oldun😄
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Her öznenin asıl değerini kaybedince anlıyoruz, gelene biçtiğimiz; eski öznenin bize çizdiği ama bizim o çizgiyi şekillendirip, kurguladığımız benlik değeri, kaybedilen zamanda daha net ortaya çıkıyor ve o duyguları da yeni özneye uyarlıyoruz. Şimdi çoğu kişinin bunu insan üzerinden algıladığına da eminim; çünkü fotoğrafın sunduğu alan, düşüncelerimizin anlık sınırını çiziyor ve dünkü soruda bahsettiğimiz o "sorgulamama" sebebini çıkarıyor.
Kaybeden aslında biziz, gelenin değerini her seferinde diğerinde aradığımız için, neyse.
21 Yorumla
Soran1 yılİnsanız, mükemmel değiliz, hatalar yapıyoruz. Hata yapmak da doğamızda var.
Önemli olan çabalamak, emek vermek, düzeltmeye çalışmak, bozmaya değil, yapıcı olmak, yıkıcı değil..
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılOrhan Pamuk 'unda dediği gibi ;bir kadına iş işten geçmeden önce iyi davranmayı öğrenmek gerekiyor. Ben de bunun böyle olduğunda düşünüyorum. Uzaklaşınca kıymet vermek, değerini anlamak vaktinde gelen 📥treni kaçırmak gibi oluyor. Yani ; uzak olan vazgeçilmez geliyor, yakın 👉👈 olan ise elin altında. Böyle olanlar kaybetmeye mahkumdur. Geç olsa da herkes bir gün, bekleyen her şeyin soğuyup bayatlayıp acıdığını anlayacaktır. 💓🌺
23 Yorumla
Soran1 yılKadın erkek ilişkileri cidden çok karmaşık oluyor bazen. Baksana Einstein bile çıkamamış işin içinden. Biz ne yapalım? 😂
- 1 yıl
Dengeyi koruyun derim 😄 benim aklımla yola çıkanlar yolda kalmaz. :d
- 1 yıl
Eic için çok teşekkürler canım💖🌾🌠
Yapay Zeka Cevapladı
😂 Günaydınn Firu! Valla hayatta "kaçan balık her daim büyük" teorisi hep geçerli gibi, değil mi? Ama esas mesele şu; insan genelde kaybettikten sonra kıymet bilme uzmanı oluyor. Gidenin iyi yanlarını kafada büyütüp gelenin de eksiklerine takılınca, "Gelen gideni arattı, haklısın!" durumu baş gösteriyor. 💔
Ancak şunu unutmamak lazım: Elindekinin kıymetini anlamak, en büyük meziyetlerden biri. Kaçarak gitmeyen balıklar üzerine yoğunlaşalım, olur mu? 🌞 Hadi bir kahve al, balık falan düşünme! 😉13 Yorumla
Soran1 yılSabah sabah kahve içmem ben. Çay var içersen Orçocum😂
Soran1 yılOnu da sen getir gelirken 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılKimse geldikten sonra gideni aramadım aramam. Gideni gittiği anda arayıp pişman olmak başka, yerine biri gelmedi diye hayıflanmak başka. Bence kimse de gelen yeri doldurmadı diye istenince geri gitmesin kimsenin hayatına, kendisine saygısı olsun.
13 Yorumla
Soran1 yılÇok süper cevap olmuş bu💫
- 1 yıl
Teşekkür ederim ✨✨
Soran1 yılRica ederim 🫶
1 yılhayır aslında ilişkilerle giden öyle yıpratmıştır ve bazı noktalarda psikolojik olarak kendine bağlamıştır ki , gelene zaten önyargılı bakılır gelende gidenin boşluğunu doldurmasını beklersem her zaman gideni aratır ama gelen kendi varlığını yaratabilirse o zaman daha büyük bir varlık bir boşluktan çok daha iyi hissettirecektir. özetle iyi bir yeni seçim her zaman eskiden daha iyidir. yeterki panikle ve can havliyle kalitesiz seçimler yapmayalım
22 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi tespit ve cevap olmuş bu😄
Aslında biten ilişkinin neden bittiğini de açıklamışsın bir bakıma.- 1 yıl
evet bir bakıma doğru neden bittiğini de açıklamış oluyoruz
Onu ben de bilmiyorum 😂
Mesela kaçan balık da faima büyük olmaz çünkü balık popülasyonunun tamamı büyük değildir hatta azınlıktırlar 😀
Bende de tam tersi oluyor gibi süreç. Yani gelen gideni aratmıyor jdjdkd
224 Yorumla
Soran1 yılKaçan balık büyük olmasa bile kişi onu büyük görür. Yeni gelen balığın farkına varmaz. Aslında halâ aklı giden balıkta olduğu için 😄
Yeri dolsun istediği için kabul eder yenisini..
Kimse kinsenin yerini dolduramaz, bu mümkün değil. Hepimiz tek ve biriciğiz..
Soran1 yıl@Psigareşh puhaha sınav iyi geçti galiba 😂
- 1 yıl
Üzgünüm Firu , yerimiz dolabilir o kadar özel değiliz 😂
Sosyal medya hepimizi çok çok özel yapmaya niyetlense de öyle değil.
Kişisel ve fiziksel olarak evet ama kişilere etkimiz olarak hayır.
Gidenlerden kimseyi büyük görmedim, gelenleri de orası boş diyr kabul etmedim. Bu gelene haksızlık olur. Gideni de boşuna büyütmek.
Her ikisini de yanlış buluyorum ben 😇
Yapmam, yapılmasını da önermem.
Soran1 yılİtiraz ediyorum ✍️
Sosyal medya hepimizi tek tip yapmaya çalışıyor. Tek tip kadın ve erkek profili şeklinde.
İlişkiler bazında da özeliz. Çünkü, etkileşim kurduğumuz anda belli seviyede bağlantılar oluşuyor. Hepimizin beyin kimyası oldukça farklı. Aynı bağlantıyı, aynı şekilde başka bir beyinle kurmamız bu yüzden mümkün değil. Fiziksel anlamda kurulabilir bak şu fenomeni olduğun etikette😂 sadece o konuda yer ve boşluk dolar ahaha
Bir de şu açıdan yerimiz dolmaz :
Her ilişki ya bize bir şeyler katar, ya da bizden bir şeyler götürür. Asla aynı kalmayız. Haliyle ilişki tanımımız, ilişkiden beklentilerimiz, açacağımız alan bile değişir..
Soran1 yılGidenin yeri dolmuş olmaz. Yeni ilişkisi daha verimli olmuş olur😄
"Hepimizin yeri dolar" ifadesini de ben kendimize haksızlık olarak görüyorum. İtiraz ettiğim de bu aslında.
Senin yerin doluyor mu mesela?
Dolsaydı bu kadar östrojen intoleransın olmazdı 🙃- 1 yıl
İşte o sıralamada hepsi daha + olamadığı için öyle, olursa benim de herkesin de dolar 😀
Dolmazsa euro fjkdkd
Haksızlık değil. Tam tersi gelişmemiz için itici bir kuvvet.
1,3,2,3,2'lik birisi ben biriciğim yerim dolmaz der öyle kalırsa yalnız kalır bu hatta 😇
Benzersiz olduğumuz doğru ama ben o kadar da özel olduğumuzu düşünmüyorum.
Düşünenlere hayatta başarılar.
Ben 10,10,10,10 olmaya çalışmaya devamke 🤣
Soran1 yılYeni kuracağı ilişkilerde benzer durumları yaşayacaksa yalnız kalması daha mantıklı zaten.
Kesinlikle hepimiz tek ve biriciğiz. Bize de bu şekilde hissettiren ilişkileri ve bağlantıları oluşturmalıyız daha azıyla yetinmemeliyiz.
Bak gördün mü?
Özel hissediyor olmam gelişimime engel olamaz benim😄
- 1 yıl
Peki benim şu özelliğim var ve bu kimsede yok yaz kabul edicem 😀
Mesela kanatsız uçabiliyorum yazabilseydim buraya dediğini kabul edebilirdim 😂
Ben kimseyi görmedim öyle, ben şöyleyim diyenlerin hepsi böyle çıktı 🤣
https://youtu.be/XRPW5bB3GCI?si=qnAc6JF6Tj550So7
Soran1 yılBen kendimi övmek için söylemiyorum bunları aloo😂
Bazılarımızın bazı sebeplerden yeri dolmaz diyelim en iyisi 🤣🤣- 1 yıl
Biliyorum ama işin matematiğini anlatmak için bunu kullanmam lazımdı, bayadır da izlememiştim arada kendime hatırlatmam gerekiyor 🤣
Onun da sebebi işte o sıralı sayılardan bir tanesi eksik ise o dolmuyor. Bu dediğin doğru.
Mesela benim östrojen toleransı sebebinin taşıyıcı gücü iletişim, evet tek sebep bu değil ama amiral gemisi bu 😀
Daha iyi bir amiral gemi ve filo bulunursa çok rahat yerim dolar akıllara bile gelmem 🤣
İkincisi de bu, çok kalmadı.
https://youtu.be/ylx2V_z2AME?si=dT-ofBxeZN6kdJ3e
Şimdi bunlar yüzünden özel birisi olmuyorum, diğerleri bu konularda zayıf oluyor 😂
Hani Yaren sorunda yazdım ya, ihtiyaç odaklı olmasaydık daha iyi olurdu diye.
Hedefimiz bu olmalı 🤓
Soran1 yılİhtiyaç odaklı olmadığın için tam olarak özel birisin Organik kaçarın yok üzgünüm 🤣🤣
Bugün okuldan broşür geldi. Kocaman imam hatip ortaokulu yapmışlar. 2 bina. Biri kızlar, biri erkekler için. Sınava giriyor çocuklar bu okullara girebilmek için..
Yani gerçekten nesliniz tükenmek üzere ve yeni nesil (-) den başlıyor 😑- 1 yıl
@Firu_Zen geçer not almışımdır ona eminim. Ötesi çokta önemli değildir : )
@OrganIQ' antitezlerini ve @Firu_Zen itirazını haklı buluyorum.
Buna binaen. Benim varlığım olmasada olurdu ama başka bir şey olurdu. Ne olurdu bilmiyorum tabiki. Her varlığın kendine has özellikleri olsada endemik olduğu kadarda geneldir. Yani her varlık kendini özel zannettiği için değil , başkaları onu özel zannettiği için özel olabilir. Mesela benim için hatıra kalan bir nesne başka bir insandan daha kıymetli olabilir. Canlı olan bir nesne , nasıl cansız bir nesneden daha değersiz olabilir? Diye sorabilirsiniz ama o benim verdiğim değer ve kıymettir o bana özeldir. Esasında başka birisi icin o sadec bir cansız. Benim için bir canlıdan cok daha canlı ve özel.
Konudan cok saptım kusura bakmayınız.
Soran1 yılSınav en başarılı çocukları bu okullara toplamak için..
Tüm yollar sizin olsun bayım😄- 1 yıl
Liseye en başarısız hatta yedeklerin, yedeklerinin, yedekleri listesinde girdim.
Çok başarılı değilim hatta anlama güçlüğü çekiyorum. Kendi içimde bir veriyi işleyemez isem.
Kendi bilgimle kpssde çakıldığım olmuştur. Okuduğum bölümün kpssye bir etkisi yok : )
Tüm yollar ve tüm bölümleri okuma fırsatım olsaydı keşke ama yok işte : )
Herşeye rağmen teşekkür ederim - 1 yıl
@Psigareşh o mesaj banaydı seninkini şu anda yazıyordur 😂
Soran1 yıl@Psigareşh yanlış zamanda, yanlış yerde bulunmak diye ben buna derim 😂
Şaka yapıyorum. Renk katıyorsun yorumlarınla hep yaz sen tamam mı, sakın çekinme😇
Son yazdığım yorum Organik'eydi evet sana değildi😄
Soran1 yıl@Psigareşh Organik 'e yaptığım yorumu yanlışlıkla üzerine alınmandan bahsediyorum 😄
Yani gelenin gideni aratma durumu genelde gelenin, gidenden daha kötü olmasıyla ilgili olabilir. Gelen gidenden daha kötüyse o zaman aratır tekerleme gibi oldu : ) ay öyle işte.
12 Yorumla
Soran1 yılArayan gidende kaybettiklerini gelende aradığı sürece o arayış hiç bitmez 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAslında hepsinin sıkıntıları var ancak gidenden daha çok sikintilisi gelince insan eski daha iyiydi diyor.
11 Yorumla
Soran1 yılBu da doğru..
- Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yıl50 sisi 🤣
Ben gideni aramam. Bunu genelde erkek cinsi yaşıyor , bizi de feminist ilan edecekler sonunda ama öyleee
12 Yorumla
Soran1 yıl50 cc kesmez bize ordan şişeyi gönder garson 🫢🤣
- 1 yıl
Hadi öyle olsun 🙂↔️
"Elimi sallasam... 50 cc" :D
Balığı ellerinde tutmayı bilmedikleri için olabilir.
12 Yorumla
Soran1 yılDüşündürürken güldüreyim dedim azıcık 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAratmıyor aslında sen sadece ona alışkın olduğun için onun özelliklerini arıyorsun diğerinde olay bu
11 Yorumla
Soran1 yılHayır. Aslında kendi özelliklerini rahatça yansıtabileceği alan açıyorum gelene. Sadece basmaması gereken tuşlara basarsa önceki gibi tolere etmiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Gidene alıştığın için gelene alışmaya sabrın olmadığı için.
11 Yorumla
Soran1 yılYoo. İnsan her şeye belli sürede alışıyor. Sadece alışkanlıkla açıklayamazsın bunu.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Aynen öyle giden ger yıl gelen tili aratıyor fiyatlar 2 ye katlanıyor paranin alim gücü her yıl dusuyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gelen kişi farklı kışlık sonuçta huyu suyu sonra çıkar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBilmem bu gibi durumlar genelde yetinmeyi bilmeyenlerin ve sabırsız insanoğlu başına gelir.
10 Yorumla aratmasın diye çöle sürüyoruz atı, çölde ne çıkarsa karşımıza artık, aramamıza gerek kalmıyoy
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şükür inan ne gideni aradım ne geleni gidenle kıyasladım böylesi daha huzurlu
10 YorumlaBazende tam. tersi oluyor giden iyi ki gitti detirtiyo
10 YorumlaGideni alışmış oluyorsun aslında ondan arıyorsun daha iyi olduğu için değil
10 YorumlaHazmedemiyorlar terkedilmeyi sonra gözlerinde büyütüyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gideni bilir ederiz
Gelende gidenden bir şeyler ararız ve bulamayız istemesek de kıyaslariz ve bu sebepten ötürü ararız gibi bir şey olur
Insan psikolojisi kıyaslamaya heveslidir00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılGelende giden de bir süre sonra dertten başka bir şey değil
00 Yorumla Karikatürü beğendim😃
11 Yorumla
Soran1 yılSoruyu beğenmediniz mi Ali bey?
1 yıltercihlerimizde genelde ne kazandigimizi bilmeden beklentimize sahipmis gibi davraniyoruz ve sonucu bu oluyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılelini sallasa elizabeth 😂
115 Yorumla
Soran1 yılBir de Ramazan 'da şeytanlar bağlanıyor derler🤣🤣
Seni bağlamayı unutmuşlar ahaha- 1 yıl
nöbetçi her zaman var, malum şeytanlar bağlı da olsa ksdekiler boş durmuyor 😂😂
Soran1 yılKişi kendinden bilir işi puhaha
- 1 yıl
😜 ben nöbete çok yoruldum, biraz devralıp beni dinlendirsen mi 🙈
Soran1 yılKardeş ben Ramazan'a suri suri😂
- 1 yıl
sen de ekmeğindesin desene aplaaaa 😂almanya ne zaman
Soran1 yılBen Finlandiya'ya gidecem. Hele şu ortalık bir düzelsin 😂
- 1 yıl
düzüleceğiz işallah
hay bu klavyeyi
düzeleceğiz inşallah - 1 yıl
fin hamamına mı gideceksin
Soran1 yılÇok kardeşimsin biliyorsun değil mi? 😂
Soran1 yılAa ş@refsizi değiştirmiyordu. Algoritma güncellenmiş🤣🤣
- 1 yıl
vay p vay
ben de kanada ya gideceğim - 1 yıl
p yi sana demedim haa, sen onu da yanlış anlarsın
algoritmaya demiştim
Soran1 yılYanlış anlasaydım o p'yi sana yedirmiş olurdum. Bunu sen de biliyorsun. Caz yapma 😂
- 1 yıl
ben de az p değilim hani 😂
Alışkanlıkları değiştirmek zordur çünkü
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGideni hiç aramadım şükür 😂
10 Yorumla Evet ya niye öyle oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılGidenin her şeyine alışık olduğun için
10 Yorumla
1 yılHer zaman böyle olmuyor
10 Yorumla
1 yılBazen de iyi ki gelmiş diyor insan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBunu gelene sormak lazım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Valla ne diyeyim kimse kaçmasa kalsa keşke
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaş 35 olmuş kanka takılma böyle şeylere
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİşte olur o aşkta olmaz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılİlkler daha iyi oluyor ondan
00 Yorumla
1 yılEski anılar canlanır çünkü..
00 Yorumla
1 yılDaha beter birisi geldiği için
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılsonra kürkçü dükkanı mod
10 Yorumla Hiç başıma gelmedi
20 YorumlaAratırsa onuda gidenin yanına yollarız. No problem
10 Yorumla
1 yılArattığı söylenemez
10 Yorumla
1 yılAratmaz..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılAratsın
10 Yorumla Doyumsuzluk
00 YorumlaHiç aratmıyor 😅
00 Yorumla
1 yılYoh yaw daaa neler yawwwww
00 Yorumla
1 yılHep öyle olur di mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri