Kendimi bildim bileli lider ruhlu bi insan oldum çocukluktan beri. Fakat karşımda ezilen birini de istemem hani. Sorun şu ki iki dominant insan nasıl anlaşır ilişkide?😃
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılDominantlik karakteristik bir özelliktir. Tıpkı esprituel olmak gibi. fakat bu durum ilişkiyi zedeleyecek kadar yüksekse o daha çok aşırı gereksiz ego ve bencillige girer. Herkes zaten belirli bir miktar dominant veya belirli bir miktar baskındır. Mesela örnek vererek anlatırsam daha anlaşılır olur. İki tane evli birini düşün. Birisi diyor ki ilk önce ziyarete bizimkilere gidelim diğeri de bizimkilere gidelim sonra seninkine gideriz diyor. Şimdi burada kimin dediği olursa o dominanttir demek yanlış. Bu ikili tartışmayı en mantıklı ve en arabulucu şekilde halledip karşındaki kişinin kalbini kırmadan gönlünü yapan kişi dominanttir. Mesela bir taraf der ki biz zaten x yere gideceğiz fakat sizinkilere gittigimz zaman şöyle şöyle olur ilk şuraya gidelim hem bizim için daha faydalı olur hem de vakit kaybetmemesi oluruz falan der ondan sonra sana sürprizim var falan der hem onun gönlünü yapmış olur hem de ilsiki içindeki dominantligibi buvsekilde kullanır işte burada kim daha mantıklı kim daha akilciysa onun dominantligi konuşur böyle bir dominantlik ilişkiye zarar vermez aksine ilişkiye daha iyi ayakta tutar. Mesela bu akşam ne yiyelim dediklerinde birisi dışarda yiyelim der birisi ben evde yemek istiyorum der. burada içinde bulunulan durumu kim en iyi analiz eder mantıklı bir sebep bulursa onun dediği her zaman daha mantıklı gelecektir iki tarafa. Mesela evde çok güzel malzemeler vardır dışarda kar yagiyodur evde yememiz daha mantıklı diyen zaten dominantligini belirli mantıksal açıklamalarıyla destekeler. Ya da dışarda hava iyidir bubalmisizdir bugün evde değil dışarda yiyelim diyen kazanır çünkü mantıklı ve haklı sebepleri var. Şimdi iki tarafı dominant demekten kasıt inat bir şekilde hayır benim dediğim olacak kafasindaysa zaten bu anlasmaktan ve ikeridimden çok ikili mücadeleye dönüşür. Karşındaki insan sürekli kararların çiğnendiğini fark edip kendi sozunun bir hukmunun kalmaması nedeniyle kendini değersiz hisseder. Ve bu ilişki hiç sağlıklı olmaz. Kısacası iki taraf dominant olabilir lakin dominantlik tek başına değil akıl mantık ve geekeimlerle uyustugunda karşı tarafın kalbini kazanabiliyorsa iki taraf birbirlerinin düşüncelerine saygı duyduğu ölçüde mümkündür. Zaten bunları kendi aralarında halledemeyen kişiler evlenmeneli veya ilişki kurmamalilar.
12 Yorumla- 1 yıl
Ay bu cocuk hep mantiklii hdhdh
- 1 yıl
Çok mantı yiyiyorum bu aralar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılMerhaba, bence her iki taraf da birbirine derin bir saygıyla ve sevgiyle bağlı olmalı ve yeri gelince de karşısındaki kişiyi kaybetmemek için bazı konularda uzlaşmaya razı olmalıdır. Ancak bu şekilde ilerler.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir şey fark ettim de Eic seçilenle aynı cevabı yazmışım :)
- 1 yıl
Seni de secelim o zaman
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederimm
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu an öyle bir ilişkiye başladım bir ay oluyor. Tanıdığım en dominant erkek. Ben de onun tanıdığı en dominant kadınım. Nasıl geliştiğini merak eden olursa yorum yazsın ilerleyen zamanlarda, gelişmeleri anlatayım.
04 Yorumla- 1 yıl
Hadi yaz😂
Cevap sahibi1 yılDaha çok taze ama peki. Şimdiye kadar genelde 'benim dediğim olacak' sürtüşmesi var. Ama elemanın damarını buldum yani çoğu zaman son sözü ben söylüyorum 😁 Romantik türden bir ilişkimiz olmaması en büyük avantaj.
- 1 yıl
Romantizm ben de sevmiyorum ya karsima oyle biri cikarsa napcam napmaliyim peki😂
Cevap sahibi1 yılNasıl biri? Baskın karakterli mi yoksa seninle aynı kafada olan biri mi? Sorma sebebim şu, baskın karaktere sahip olduğunu ilk buluşmalarda rahatça anlayabilirler (eğer sosyal zekaları gelişmişse) ama FB/FWB tarzı ilişkileri tercih ettiğini çok baştan söylemek, senin huyuna gitmek için çoğu zaman bayağı bir yalan söylemelerine sebep oluyor.
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birbirlerinin fikirlerine, kararlarına saygı duyup anlayışla karşılayacak, inatlaşma olarsa kavga boğuşmalar bitmez, telefonu aç engeli kaldır diye arar durur sjsj🥊
22 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İrem ben, insan davranışlarını çözümlemeyi severim. İki dominantın ilişkisi zorlu ama bir o kadar da heyecanlı olabilir diye düşünüyorum. Herkes lider olmak isteyebilir tabii ama burada asıl mesele, birbirine saygıyı kaybetmeden alan tanıyabilmek. 😌 İki taraf da direksiyonda olmak isterse çarpışmalar kaçınılmaz. Fakat iletişiminiz güçlü olursa bu güç oyunları dansa bile dönüşebilir. Senin gibi lider ruhlular, zeki bir oyun arkadaşı ister; ipleri bazen bırakmayı öğrenirsen her şey daha kolay olur. 😉
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
54Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılDominant insanlar da anlayış ve uyum olduktan sonra beraber bir ilişki sürdürebilir. Sidik yarışı yapmak ya da sürekli benim dediğim olacak modunda takılmak dominantlık değildir. Gerçek anlamda dominant olan biri emirler yağdırıp, ben ne dersem o olur kafasında takılmaz sadece çoğu insana göre daha sert ve gerçekçi bir yanı vardır ve olaylara mantık yönünden bakar. Olay bundan ibaret.
12 Yorumla- 1 yıl
Bahsetmeye calistigim bu zaten de millet her zamanki gibi cahil tarafından kalkmış yine
- 1 yıl
Onlar her zaman her konuda varlar ve olacaklar maalesef.
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılben baskın kadın severim
01 Yorumla- 1 yıl
Ooo
İlişkiler , anlayış , saygı , sevgi ve sadakatla yürür. Dominant deyince akla liderlik etme gelir. Hani bir yere mi gidilecek ben seçeyim , bir şey mi alınacak ona ben karar vereyim veya şöyle toparlayayım alınacak her karar yapılacak her durum da öncelik etme durumu vardır. Ama bu durumda anlayış ve saygı pek bulunmaz. Bulunmadığı gibi ilişki hep tartışma ve kavgalarla sürer. Yani o ilişki pek olmaz. Çünkü ; yarış eder gibi olacak. Sen zekiyim diyeceksin daha zeki olanı arayacaksın , yetenek arayacaksın aynı şekilde karşındaki kişi de öyle. Sonra bir yerde pes edecek olmayacak. Ama dominantlığı dürüstlük anlamında nitelendirirsen o iyi bir şey , yönetmek dersen zaten kadın yönetirse erkek kılıbık olur öyle erkek de adam olmaz.
111 Yorumla- 1 yıl
Peki neden tum insanlar dominantligi sadece erkeklere yakistiriyor? Kadinin da sozu gecse, dedikleri dikkate alinsa olmaz mi? Neden korkuyorsunuz guclu kadindan bu kadar?
- 1 yıl
Güçlü kadın tabiri bu değil ki. Güçlü kadın kendi ayakları üzerinde durabilen , kendini bilen , olgun ihtiyaçlarını karşılayabilen saygın bir kişiliğe sahip ve kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen birisidir. Doğanın hayatın bir kanunu var. Erkekler güçlü , kadınlar narin ve zarif yaratılmış. Bak farkındaysan ilişkiler de saygı ve anlayış dedim. Senin fikrini soran düşünceni soran ve buna saygı gösteren bir erkeğin sen nesinden korkacaksın? Aslında aynı şeyi söylüyoruz. Sadece insanlar da saygı ve anlayış pek yok. Buda karakterle alakalı. Ama bu söylediklerimiz dominantlık değil. Dominantlık baskıdır aslında. Ve evet genelde erkekler de olur.
- 1 yıl
Sevdiği kadının düşüncesini fikrini sormayan ona saygı duymayan onu dikkate almayan biriyle çıkan bir kadın zaten hatayı en başta yapmıştır. Genelde o kişiler ya bencil olur ya da sadece kendini düşünür. Bu dediklerim kişi ve karaktere bağlıdır. Ama bana soracak olursan dominantlığı şöyle olursa ben çok saygı duyuyorum. Lafını esirgemeyen ve daima doğru neyse onu konuşan bir karakter daima saygımı kazanır. Ama genel olarak bakış açımda dominantlığı baskı olarak algılarlar. Ve ben baskıyı sevmem.
- 1 yıl
Bak iste diger yorumlari okursan ayni seyleri dediğimi görürsün. Guclu kadinin ne oldugunu gayet kendimden de biliyorum. Ne istedigimi de biliyorum dolayisiyla. Ama sen guclu bi kadinin dominant olmasindan rahatsiz olamazsin veya aksini bekleyemezsin ondan. Cunku alismis bir kere hayatini yonetmeye. Bi erkegin yonetmesini de kaldiramaz
- 1 yıl
Bir erkek yönetsin demiyorum ki ben? Zaten ilişkiler de yönetme kavramı oluyorsa bu ilişki değildir ki. Mesela şöyle düşün. Hatta empati kurmak yerine direk kendi yaşadığın ilişkiden bahsedeyim. O kadında dominanttı. Ama hani dobra kişilik sözünü esirgemeyen bir kişilik. Mesela bir yere mi gidilecek veya yapmayı planladığımız bir şey mi var şuraya gidelim mi şöyle bir şey yapsak mı. Ne düşünüyorsun veya ne dersin. Fikir alışverişi veya düşünceni sormak sana danışmak. Biz böyleydik. Hani her üki tarafta da şu yok. Buraya gidilecek ben ne dersem o olacak ben konuşurken sen susacaksın gibi şeyler yok. Ben dominantlığın şu tarafına saygı duyar ve severim. Dominant dobra kadın lafını esirgemez , dürüst olur , yalan söylemez , kendini bilir ve olgundur. Ben böyle yorumlarım ve bu gerçekten güzeldir. Ama bazı dominantlık ve buna görüş şu şekilde ne derse yapacaksın edeceksin emir veren istediği olsun isteyen yöneten ve alınacak her kararı alan kişi. Sadece ben işte böyle ikiye ayırıyorum. Biri sevdiğim diğeri sevmediğim taraf.
- 1 yıl
Emir verme falan sadece cinsellikte hoş olur. Normal hayatinda emir alan veya uygulayan varsa bence bi psikologa görünsün. Bahsettiğin gibi bi ilişkiden bahsediyorum ben de zaten. Oyle saygili bir iliski lazim. Fikirlerini one surmekten cekinmicek ama kılıbık da olmicak. Benden daha dominant olursa hosuma gider bu konuda
- 1 yıl
İşte benim olması gerektiğini düşündüğüm ilişki budur. Zaten emir alma verme konusunda söyledim kılıbık olur ona da adam demem dedim. Zaten ortalık naif dişil enerjili erkek kaynıyor birde trip atan kılıbık erkek duymak istemem 🤣😂 o bence tartışma da belli olur. Bakarsın anlayışlı saygılı adam sinir edersin sinirli halinden korkarsın ya da hoşuna gider 😂
- 1 yıl
Benden daha nazli olmasini kaldiramam valla regl de oluyodur o 😂
- 1 yıl
Hahaha o tiplemeler yüzünden bizler rezil oluyoruz 🤣 regl olan bir erkek mi 😂😂 zaten naz kadına yakışır diğer türlü naz yapan erkek ile bir kadın düşünemiyorum 🤣 kadınlar ilişki de anne gibi hissederse hemen soğurmuş öyle derler. Ama şu bir gerçek erkeklerde de bir naiflik var 😂
- 1 yıl
Erkekler asıl annesi gibi anaç kadindan soğurmuş ben de oyle duydum cunku kadin gerçekten sevince cocugu gibi koruyup sahipleniyo erkegi istemsiz bize yuklenen bi guncelleme bu🤦🏻♀️ ayrica sitede bile hergun bıcır bıcır feminen erkekler görüyoruz bsjfhdb
- 1 yıl
Valla sitede pek durmuyorum. Ama ne cinsler gördüm. Mesela kadın kıyafeti giyip nasıl olmuş diye soran mı dersin , veya ayol gibi saçma kelimeleri kullanan mı dersin veya kadın gibi hisseden mi dersin saymakla bitmez. Gerçekten neler oluyor anlamıyorum 😂 kadın gerçekten sever saygı duyar ve bağlanırsa genelde kıskanç oluyor. Aslında bu güzel duygu da dozunu ayarlamak önemli aynı şekilde biz erkekler içinde. Ama arkadaş gibi olunursa öyle samimiyet kurulursa daha oturmuş daha güzel bir ilişki olabiliyor. Aslında kadınlar da erkekler de tuhaf. Kadın baskıcı oluyor ve farkında olmadan erkeği naifletiyor sonra bundan şikayet ediyor. Ama bilmiyorum ya erkek kadına kadınlığını kadında erkeğe adamlığını gösterecek kadar olmalı bence. Hani hissettirmeli.
1 yılSiz birbirinizin rakibi degil eşi olacaksiniz. Egolari bir kenara birakmazsaniz huzur da bulamazsiniz. Mutlu olmayi hakli olmaya tercih etmenizi oneririm. Illq benim sözüm geçerli olsun diye diretirseniz o çok sevip evlendiğini adami sizden daha pasif bir adama dönüştürür sonrasında da ona saygınızı kaybedersiniz. Neticeyi söylememe gerek yok sanırım.😊
Fitri olarak baskın olmak erkeğe yakışır siz bir adım geride durarak doğru cümlelerle eşinizin de egosunu zedelemeyecek sekilde ufak ufak önerilerde bulunabilirsiniz. Kendi yapmış gibi hissetsin ancak yine de onu destekleyen siz olun ancak asla açıktan yapmayın bunu.😊
11 Yorumla- 1 yıl
İste o biraz tecrube ister bacım. Bakalim oyle biri olursa dedigin gibi yapmaya calisirim😂
1 yılLider ruhlu olmak farklı bir şey, fakat bir kadının dominant olması bana oldukca itici geliyor.. Belki savaştan kaçıp gelen annemin bana hem anne hem baba olmak zorunda olmasından dolayı dominant ruh hali bana itici geliyor.. Onun yerine, naif, beceremediği işlerde erkeğinden yarım isteyen, kadınlar daha cazip gelmiştir..
12 Yorumla- 1 yıl
Olabilir tabi farkli bakış açıları her zaman vardır saygi duyuyorum
- 1 yıl
Anlayışla karşılamanıza sevindim... Nickiniz ile uyumlusunuz : )
Kişilik & Karakter konusunda 491 cevap paylaştı. Anlamak için bir şey yapmana gerek bırakmaz merak etme. Çok çabuk anlarsın dominant baskın karakteri. Olaya direk el koyar, yorum ile konuşmayı bloke eder. Bakışları ile bir çok şeyi halledebilir. Bunu hissettiğinde de bir rahatlama bir hafifleme hissedersin :)
12 Yorumla- 1 yıl
Bakislari ile halledebilen biri mi.. ah hayaller hayaller😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDominant kadın ve dominant erkek ilişkisi, güçlü bir temel üzerine inşa edilirse iletişim, saygı, anlayış, oldukça tutkulu ve dengeli bir bağa dönüşebilir. Ancak, esneklik ve uzlaşma olmazsa, bu dinamik kolayca çatışmaya da yol açabilir. Her çiftin kendi kurallarını ve sınırlarını belirlemesi bu noktada kritik önem taşır.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle bende sen gibiyim ve karşıma asla herşeye tamam diyen birini istemem dişe diş kana kan olsun isterim kdkdkdkd tabi işin şakası bu ama yinede benim kadar hatta benden daha baskın olsun isterim ve sanırım bu ilişki çok iyi olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı. Bazı adamlar kadını değiştirmeye, yönetmeye çalışır, bazı adamlar ise kadının kendine uygun olmadığını anladığında değiştrmeye çalışmaz, gider. Bu da o erkeğin güçlü ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir. Yani bana göre dominant güçlü erkek duruşu budur.
Zorla istediğini yaptıranlar güçlü değil, aksine zayıf ve olgunlaşmamış insanlardır.10 Yorumla
1 yılAnlaşamaz. İlişki uzun olsun istiyorsan taraflardan birinin alttan alması gerekir alttan almazsa ayrılık kaçınılmaz
12 Yorumla- 1 yıl
O da karakterden ödün vermeye girmez mi ama
- 1 yıl
İşte o yüzden olmuyor gurur giriyor işin içine
Kişilik & Karakter konusunda 347 cevap paylaştı. Horoz dövüşüne döner bi yerden sonra
Sayğı duyulduğu sürece pek sorun olmaz gibi de dediğim dedikse iki tarafta aboww entrika bitmez o ilişkide.15 Yorumla- 1 yıl
Benim gibi olursa çatışma çıkar mazallah bsbdb
- 1 yıl
İste aha bu adam beni taniyo helal amcamin oglu
Alfa kadın yanında alfa olmak zorunda kalmadan sırtını yaslayabileceği kadar dominant bir alfa erkek ister.
11 Yorumla- 1 yıl
Dogru
1 yılBen anlamıyorum dominant veya baskın olmaya gerek yok kiii... İki taraf da insan gibi birbirlerinin kararlarını saygı neden duyamıyor?
115 Yorumla- 1 yıl
Neden dominant olmayi saygisizlik olarak algiliyorsunuz ki
- 1 yıl
Çünkü senin ilişkide dominant olman için karşı tarafı yönetmen ve ona baskı kurman lazım ki senin himayen altına girebilsin. Bu da karşı tarafa saygısızlık olmuş oluyor. Sanki onun beyni yok da düşünemiyor, kendi kararlarını veremiyor gibi oluyor.
- 1 yıl
Evet de ben oyle bakmıyorum dominantlik deyince. Herhangi bir fikirde benim öne sundugum fikir hep daha mantikli gelir onu uygulayalim isterim. Cunku bu yasima kadar herhangi bi karari alip da pisman olmadim tam tersi sozumu dinlemeyen pişman oluyo e demekki mantikli bi insanim. Niye lafim sozum gecmesin ki
- 1 yıl
Ama biraz öyle baktın sanki. Sence bakmış olmadın mı? Sen müneccim değilsin. Her şeyi bilemezin. Bu zamana kadar her şeyi doğru yapmış olmak ileride de doğru yapacağın anlamına gelmez. Bu yüzden başka fikirlere de açık olman en azından uygulamıyorsan bile dinlemen gerekir. Sen kendini mantıklı bir insan olarak nitelendiriyor olabilirsin ama unutma en mantıklı insan sen değilsin. Senin ürettiğin fikirden daha iyi bir fikir her zaman vardır ve karşı taraf bunu belki senden önce bulacak?
- 1 yıl
İste sordugum soru tam olarak bu. Karsimda benden daha mantikli bir erkek istiyorum. Ve bu durumda neler olur sizce diye soruyorum. Bi iliskide en zeki bensem zaten hic olmasin o iliski.
- 1 yıl
Bu sefer daha iyi anladım ve sanırım iki ihtimal var. Zeki olup da yetenekli olmayan bir erkek seçersen aranızda çatışmalar yaşanır bu net. Ama eğer yetenekli bir erkek seçersen bu zekiliği, yeteneklerle ve sosyal becerilerle harmanlayarak ikinizin zekasını bir gibi kullanarak hayatı birlikte yaşayabilirsiniz. Fakat burada senin de yetenekli olup olmaman da önemli.
- 1 yıl
Hem zeki hem sosyal becerileri yüksek, insan psikolojisinden anlayan farklı perspektiflerden bakabilen biri olması lazım
- 1 yıl
Ben zaten yetenekli bi insanim ego gibi olmasin da
Sadece benden daha yetenekli biri olsun istiyorum beni etkilesin. Ama yok😂 - 1 yıl
Senden daha yetenekli olması seni etkiliyor olabilir ama senin daha az yetenekli olman onun hoşuna gitmeyebilir
- 1 yıl
Napalim simdi iki koç gibi boynuz mu yaristiralim😂
- 1 yıl
Ayrica sanmiyorum benim yeteneklerimi herhangi bi insanin az veya yetersiz bulabileceğini
- 1 yıl
Hoşuna gideni bulman gerekiyor
- 1 yıl
Az ve yetersiz değil zaten "ondan" az ve yetersiz
- 1 yıl
Valla varsa oyle bi babayiğit gelsin kapisalim ne diyim😃
- 1 yıl
Umarım vardır
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Uyumluluk varsa neden olmasın sorun saygı sevgi çerçevesinde çözüldükten sonra baskın özelliklerin olsa bile düşüncesel olarak iyi hissettireceğinden ortak karara varılıp değerlendirme yapılabilir önemli olan anlayarak hareket edebilmek aslında
110 Yorumla- 1 yıl
Yine birilerini anlamak icin tum algılarımızı açtık bakıyorum😂
- 1 yıl
Seni anlamayan da nebilim
- 1 yıl
Neler neler var görüntü ve sesimden kaynaklı playboy olduğumu düşünen insanlar bile oldu böyle görünmek hiç istemem. Görüntümü değiştiremiyorum o tüm kızlara yazılan erkekler gibi olmadığım ve iyi biri olduğum için kaybediyorum ama onlara göre kaybediyorum belkide onlar kaybettiklerinin farkında değiller
- 1 yıl
Dogru bak ben cocuktum bu siteye uye oldugumda sen o zaman da vardin o zamandan beri de hep goruyorum ama yorumlarini falan hep nedense alayci, flortoz olarak hatırlıyorum 😂
- 1 yıl
Çok önceden insanlara uzak kalan biriydim aslında daha çok kendini beğenmiş derlerdi o da insanların samimiyetine inanmadığım için. Şimdi hiç takılmıyorum insanlara kendimi değiştirdim bu konuda. Flörtöz biri hiç olmadım hatta hiç ilişkim olmadı yani her şey göründüğü gibi olmayabiliyor
- 1 yıl
Anlıyorum da peki flortoz degilsen niye playboy sansinlar ki
- 1 yıl
Bilemicem onu tabi reelde gormedigim icin
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İki yiğit çıktı meydane ikisi de birbirinden merdane haydi ya Allaaahhhhh
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılİyi olmaz erkek daha baskın olmalı erkeğin baskınlığı onu daha çekici kılar üstelik.
13 Yorumla- 1 yıl
Bana sozunu gecirebilecek bi babayigit araniyor🤣
- 1 yıl
Bulursun inşallah o zaman 😄
- 1 yıl
Sagol😂
1 yılAyy kesinlikle ben bu baskın olmayı seviyorum ama pasif erkeklere tahammülüm yok benimle sürekli zitlasan inatlaşan kişilerle de anlaşamam sanırım iki dominant birbirlerini anlayıp bazı yerlerde karşılıklı taviz veriyorsa uyumlu oluyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dominant kadın ve prenses erkek aynı şeyi ifade ediyor ikiside doğanın kanunlarına aykırı kadın zarif sakin ve iyi huylu huzur veren olmalı erkek koruyucu cesur eril ve baskın olmalı bu dengeyi bozan her şey yanlıştır benim için
10 YorumlaYeri geldiğinde birbirlerini alttan almaları gerekir. Yoksa her ikisi de "benim dediğim olacak" mentalitesiyle hareket ederse o ilişki fazla uzun sürmez. Sürse de huzur olmaz diye düşünüyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kavga olur herhalde, o diyecek benim dediğim olacak, diğeri diyecek benim dediğim olacak..
12 Yorumla- 1 yıl
Ne yani dominant taraf hep erkek mi olmali
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yıliki lider ruhlu birey için zor, ilişki ve iletişim çatışması yaşarlar çünkü birbirlerine kabul ettirmesi gereken düşünceler olacaktır ilişkinin dinamiklerini bilmek gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu bana aynı Kuzey ile Yıldızı hatırlattı ikisi de inatçı keçiydi, baskındı ama bir araya gelince aşk kelebeği oluveriyorlardı
17 Yorumla- 1 yıl
İzlemedim onu ama cok guzel tatli ikili galiba videolarini gormustum 😄
Cevap sahibi1 yılİzle bence tavsiye ederim acayip zıtlaşıyorlar ama çok da iyi anlaşıyorlar, zaten kısacık bi dizi hepi topu 64 bölümcük
- 1 yıl
Olur cok sıkıldığım zamanlarda izleyecek bişi arıyordum zaten
Cevap sahibi1 yılİyi seyirler dilerim karlar kraliçesi 🌸
- 1 yıl
Yiaa cok tatlisin tesekkur ederim☺️
Cevap sahibi1 yılSen Azerbaycanlıydın değil mi? 😊
- 1 yıl
Evet
Söz geçirme savaşı bi süre sonra kötü durabilir varlıklar zıtlarıyla var olmalı ve dengeyi bulmalı diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yıliki dominat bir arada duvardan duvara ilişki, gümbür gümbür 😁 bilmem belki kötü olmayabilir 😊
10 Yorumla
1 yılTaraflar birbirine saygı duyduktan sonra bir şey olmaz 😂 insanız biz. Konuşarak çözemeyeceğimiz şey yok 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sırayla dominant olun 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Asko bugun sira bende taam mii hshfbsbd
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İki taraf da baskın olamaz. Sürekli bir güç savaşı içinde olmak o ilişkiyi sağlıksız bir hale getirir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKararlara saygılı ise olabilir. Domşnatlık kendini geliştirdiği konularda kişiler ön plana çıkmalı. Diğeri ona göre düşünmelidir. Yoksa dominatlık seviyesi ego ve narsistliğe ulaşırsa hiç olmaz.
00 Yorumla Bilmiyorumm ki ben de baskınım biraz, seninle aynı düşünüyorum ilerde olursa görürüm hahahs
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hep tartışmalar olur ama tatli da olabilir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Zor oluyo ya. Ben de dominantım baya ve karşımdaki dominant olunca orta yolu bulmak zor oluyo hdjsjs
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılFight 🥊 olur 😂 Bence gayet güzel olur ya oldukça renkli olur gibime geliyor 😂🤭
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKadının erkeğe baskı kurduğu otorite olduğu hiçbir ilişkinin sağlıklı yürüyeceği düşüncesinde değilim
03 Yorumla- 1 yıl
Neden baskı olarak algilaniyor dominantlik peki?
- 1 yıl
Dolaylı yoldan ona çıkıyor. Düşünsene bir evde kararları sürekli sen alıyorsun, kocan her dediğine peki hayatım diyor, hep senin istediğin oluyor, kavga çıkarmamak için susup oturuyor. Böyle bir adam istemezsin, böyle bir adamla olsan da zaten bir süre sonra sen de rahatsız olup ayrılmak istersin.
- 1 yıl
E napalim bu yaştan sonra karakterimizi mi degistirelim olmaz ki. Bu insana doğuştan yüklenen bir şey
Dominant bir kadın olmanın avantajları nelerdir?
11 Yorumla- 1 yıl
Akıllı olmak, kimseden yardim almaya ihtiyacın olmaması, her işini, seçimlerini, kararlarini mantıkla alıyor olman vs.
Karşına dominant birisi çıkmıştı ama elinin tersiyle ittin Asyacım
02 Yorumla- 1 yıl
Seni bi döverim bidaha döverim
1 yılDominant kadın diye bir şey yoktur, kendini dominant sanan kadın vardır
05 Yorumla- 1 yıl
Sen oyle san
- 1 yıl
Bu yaşıma kadar tecrübelerim bu yöndeydi, aksini de göreceğimi düşünmüyorum
- 1 yıl
Sana hep ezik ruhlu kadinlar denk geldiyse bu senin sorunun biraz da
- 1 yıl
Birisinin dominant olmaması onu ezik yapmaz, çok alakasız bi tribe girmişsin
- 1 yıl
Kendini dominant sanan derken aksini iddia ettigini sanmiyorum. Tribe giren sensin ben degil
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSırasıyla olsun aldım verdim ben seni yendim 😅
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu arada hep bunu görüyorum şimdi bu moda oldu galiba 😄 dominant kadın dominant erkek
01 Yorumla- 1 yıl
Ben konusu geçti diye sordum valla modasini bilemem
Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Kadinin dominantini severim ama dominant olacam diye erkeklesen kadin igghh
00 YorumlaDevam etmesi mümkün değil. Dominant kadın iş hayatında çok başarılı olur. Aşk hayatı yerlerdedir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Dominant bir ilişki ve bol çatışmalar olur 😂
00 Yorumla
1 yılHaftayı gün gün paylaşmak gerek yoksa çok tartışma olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKas gücü başlar gummm gummm hahahahü
14 Yorumla- 1 yıl
Kas gucune yenilmeye okeyim hdbsbd
- 1 yıl
Vayyyy sende karşılık ver burnunu gözünü kır zeynaaa
- 1 yıl
Ha oyleli mi hsbdb
- 1 yıl
Evet ahaffgaa
Gizli Üye(30-35)1 yılUvv en sevdiğim, ennn sevdiğimm. Bana da denk gelir inş. . p güzel sevişilir
00 Yorumla
1 yılkavga olur önce ben kırbaçlayacağım diye :)
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Lider ruhlu.. vay be günden güne bunlara güncelleme geliyo
01 Yorumla- 1 yıl
Bunlar derken
1 yılİlişkide birisi bşrisini yönetmek zorunda değildir, bu ilkel bir bakıl açısı. İkisi de özgür ve bir arada olabilir, bu mümkün, yaşandı...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBerbat oluyor hep bir güç yarışı var
10 Yorumla
1 yılHeyecanlı olabilir ama çok tartısırlar
10 YorumlaValla en çok seven taraf dominantlığı bırakır 😅
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yıluzun sürmez kavgalar olur
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBence çatışmalar yaşanır.
10 Yorumla Dominant kadınlara bayılırım
13 Yorumla- 1 yıl
Ooo kimleri goruyorum
- 1 yıl
Nerelerdeydin
- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılUzlaşı denen bir şey var
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Zor oluyor ama çok da güzel oluyor :D
00 Yorumla
1 yılAnlaşamaz balam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılO ilişki biraz zor yürür
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok sesli çok gürültülü olur herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkadın dominant olmalı erkek ise hanımcı…
12 Yorumla- 1 yıl
En iyisi aslinda ama kılıbık olmamalı 🤣
Cevap sahibi1 yılsert olmalı dimi vırıp kırmalı size?
1 yılKavga gürültü olur herhalde
20 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026