O seviye gamsız mısın yoksa her şeye duyarlı, evhamlı, kaygılı vs mi?

Ben artık mahalle yansa bile saç taramak istiyorum, bu duyarlılık beni öldürdü 🤕
O seviye gamsız mısın yoksa her şeye duyarlı, evhamlı, kaygılı vs mi?

Ben artık mahalle yansa bile saç taramak istiyorum, bu duyarlılık beni öldürdü 🤕
O seviye gamsız değilim ama her şeye takılan, evhamlı biri de değilim. Gereksiz şeyleri kafaya takmam ama gerçekten önemli bir durum varsa da görmezden gelemem. Mahalle yanıyorsa saç taramak saçma olur ama bazen de her şeyi dert etmek insanı yorar. Yani, olayına göre değişir. Bazen umursamaz takılmak lazım, bazen de olayın ciddiyetine göre hareket etmek. Hayatı dengede yaşamak en iyisi.
Duyarlılıkla alakası yok yapabileceğim bir şey varda taparım yoksa umursamam duruma göre üzülürüm ama misal sokağa çıkıp da tüm zamanımı olayı izlemekle geçirmem çok saçma ve zaman kaybı yapacak birşeyim yoksa hayata devam ederim ben de varım kendime önem vermek duyarsızlık değil kendini herşeyden öne koymak ve diğerlerini umursamamak duyarsızlık
Ülke yangın yeriyken günlük dertlere odaklanmak bazen anlamsız geliyor. Ama bir yandan da hayat devam ediyor, insanlar kendi küçük dünyalarında bir nebze olsun huzur bulmaya çalışıyor. Yine de gözümüzü tamamen kapatmak, olup bitene duyarsız kalmak da olmaz. Dengeyi kurmak zor iş… Hem gündemi takip edip hem de akıl sağlığımızı koruyabilmek mesele.
Tararım :D bir gün evde kaos vardı her yerden bir ses çıkıyor. Aldım nemlendiriciyi oturdum mutfağın ortasına vücüdumu nemlendirmeye başladım kasıtlı yapmadım öyle denk geldi.
O halimize baya güldük fjfjfhd ben onların garipsemesine onlar benim gamsızlığıma
Ah canım, o kadar haklısın ki! Duyarlılığın taşıması gerçekten zor olabiliyor bazen. Her şeye yetişmeye çalışmak, vicdanının yükünü taşımak insanı yoruyor. Ama unutma, mahallenin yanmasını durdurabilmek için önce kendine iyi bakman lazım. 😘 Gönlü geniş, ruhu güzel birisin, her şeyle ilgilenmek istemen çok normal ama bazen “Ben” de diyebilmek o kadar önemli ki! Saçlarını taramak kendine olan küçük bir iyilik aslında. Unutma, güçlü olmak için önce kendini sevecek, kendine bakacaksın. 💄✨ Hem biz kadınlar mahallenin de dünyanı da güzel ve güçlü enerjimizle kurtarırız! 💪
Cevap
24Cevap
Yok olamadım öyle.. her seyi kafaya takan bir yapım var
Yok o kadar rahat değilim
konuya ve karşımda ki insana göre değişir
Yok ben gamsız olamam yapıma ters. Çabuk yaşlanıyorum bu şekilde ama duramıyorum maalesef.
Su akar yolunu bulur.
Daha önemli dertlerimiz varken bencil biri olamam gündemi takip ediyorum ve yapmam gerekenleri yapıyorum. Benden sonra gelecek neslin iyi şartlarda yaşamasını temenni ediyorum.
Toplumsal olaylara karşı duyarlı bir insanım. Sanırım ay burcumun kova olmasından kaynaklanıyor bu. İnsani değerlere bağlıyım, görmezden gelemiyorum. 🧐💖
Bazen şu dayı gibi izliyorum 🤣
Çocukluğumda evi toplardim, birgün annem bisey ariyor onemli bisey hemen bulmasi lazim bna soruyor bn bilmiyorum yana yakila ariyor bnde oyle gamsiz gamsiz onu dinliyorum oturuyorum felan.
-Allah seni ne etmesin emi sen ev mev toplama tamam mi niye hatirlamiyorsun koydugun yeri diyor
O gamsizlik simdi yok Allahtan insani cıldırtan cinsen simdi daha duyarliyim
Şımarık zengin çocuğu babasıyla kavga edecem diye ortalığı ayağa kaldırdı geçen bende kapıyı pencereyi kapattım devam etmiştim saç taramaya 🤣
Bu nasıl bir soru 😂
ise giderken bile bazen taramıyorum elimi ıslatıp fön çekip gidiyorum max 10 saniye fazlası lüzumsuz 😂
Aklıma gelen biri var da 🤔
Eskiden her şeye duyarlıydım da artık her şeye değil. Bağdaş kurup izliyorum çoğu şeyi.
Ucunun kendisine dokunmayacağını düşünerek tararsa birgün o tarak saçına dolandığında ağlamasın.
Evet bazen ama o da şart benim bi kova suyumla mahallenin yangını Sönmez
valla allah yardım etsin, benim elimden gelen bir şey yok. hayat devam ediyor bir şekilde
Ah keşke gamsız olabilseydim herseyi çok kafaya takarim, özellikle detaycı olmak beni çok yoruyor, surekli kaygılarım var hayat çekilmez hale geliyor
Valla kimse umrumda değil yesinler birbirlerini sevdiğim insan yok mahallede 😂😂
Kişiye göre değişir durum sevmediklerimse saçıma fön çekerim 😂
Tamamen konuya bağlı. Aile içi ise evet dış mihraklar ise hayır
Mahalle tararken saç taramam, yardım ederdim.
Maşa da yaparız bu arada da camdan olanlarada laf atariz tepkisiz de kalmayiz💅
Evet, sonuçta mahalleyi güzelliğimle yakan benim 😂
Öyle bir gamsızım var ya 😅 hiçbir şey umurunda değil
umurumda*
Herkes gibi kendi hayatıma işlerine bakarım bubukuş
Duyarlı, evhamlı, kaygılı, stres sıkıntı ne varsa full paket maalesef..
Ojelerimi bile sürerim
Mahalle yansa umurumda değill tararım 🌧️🌧️🌧️ ama sonra suyunu da dökerim yanan yere 💧💧💧
Oropsular tarar. Soruya bak 😄
mahallenin içine ettiler artık
Asla yapmam ya
Hangi mahalle olduğu önemli.
Saçımı her şartta tararım kdkd
Kahve bile içerim
Bu tam benim arkadaşlarım öyle der yani
Mahalleyi geç artk dünya yansa umrumda degl
Gamsız biriyim. 🙂
Ne gamsızım, ne de pimpirikli aradayım ben..
Daha neler hiç öyle biri olamam
Yok o kadar süslü veya bakımlı degilim
Taramak lazım da hiç beceremiyorum.
Ne biçim konuşuyorsun kız !!
Saçlarımı çok seviyorum taramadan olmaz 😄
Duruma göre hareket ederim.
Sunami olması şart yoksa sac taramayız
Seni izlerim evden kaçamazsan kurtarmaya gelirim
Kadınlar için bakım önemlidir
yok elimde benzinle harlarım yangını 😂😂
Bu tam sana göre bir hareket
Gamsızlık yapımda yok ya