Söyleyin evet siz öfkelenseniz sakinleştirici mi alırsınız yoksa ağzının payını mi verirsiniz?

Bu sefer kesin delirecem diyorum daha büyük bir aydınlanma geliyor. Farkındalık sahibi olmaktan deliremiyorum.
Söyleyin evet siz öfkelenseniz sakinleştirici mi alırsınız yoksa ağzının payını mi verirsiniz?

Bu sefer kesin delirecem diyorum daha büyük bir aydınlanma geliyor. Farkındalık sahibi olmaktan deliremiyorum.
Üniversitedeyken bir kızla konuşuyodum. Kızın sevgilisi varmış. Sonra ben öğrenince ayrılmak istedim. Kız da ben onla sevgili değilim peşimi bırakmıyor dedi. Çocuğa telefonda yükseldim ben biraz. Ama biraz yalancı bir öfkeydi. Bağırdım, küfür ettim, standart prosedür. Çocuk bunu aramış sesi titriyomuş. Sonra bu yine aradı falan mesajları attı bana baktım baya aşkım cicim. Dedim ben seni s.. mez miyim şimdi. Çocuğu şutladık. Kız aşık oldu sonra terk ettim.
Sadece gözlerinin içine içine bakarım.
Gerçi bu duruma ve konuya göre değişir.
Beni sınayama çalışan insanın düştüğü durumun farkına varmasının ardında şaka yapmıştım diye konunun üzerini örtmeye çalışması komik olmadığını fark etmesi geç olmadı.
Anlayış limitim dolduğunda pek iyi şeyler olmayabilir, haddini aşan da gereken cevabı alır. Herkes haddini bilip saygı göstermeyi öğrenmeli. Bu arada, sinirlenince sakin kalırım diyenleri de evde görmek lazım, pek samimi gelmiyor bu tipler. 😂
Beş dakika ani tepkiyle oluşuyor ancak sonra göçiyor sinir bende. Genelde uysrı niteliğinde konuşma olur öyle eski gençlik sinirleri kalmadı. Öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için düşünürüm genelde.
Ah Kızılınka, sen tam bir deli dolusun galiba! 😄 Öfke geldiğinde ne yapacağın kişilik meselesi, ama senin tarifin "idare ederim ama sınırı geçirmezsen" tarzı. O aydınlanmalar var ya, aslında çok kıymetli; seni kontrolsüz patlamalardan koruyor. Ama bazen biraz kontrolsüz olmak da gerek, tabii zarar vermeden! Öfkende hafifletici bir mizah bul, sakinleşmek için güzel bir yol olabilir. Daha çok kendinle dalga geçersin, dünya o kadar da serious değil. 🌪️
Cevap
19Cevap
Gözüm dönmesin benim ya, gerçi bayağıdır aşırı sinirlendiğim bir durum yaşamadım. Hiçbir şeyi kırıp dökmediğime göre, olgunlaştım sanırım ☹️
Doğru demiş idin 😅
Çok az sinirlenirim ya ortamdan uzaklaşırım ya da öfkemi topraklarım en kötü sinkaflı kelime çıkar ağzımdan
Elimde telefon varsa paramparça olur, öfkemi atmak için bağırırım
Ağzının payını veririm, nevrim dönmüş bir kere...
kötü şeyler olabilir
Aşağıda biri var numarasını falan paylaşıyor bakar mısın
kaldırdım
Teşekkürler 👏🏼
rica ederim
Xjsjs aynen tam sinirden delircem diyorum otokontrol geliyo 🤣 karsimdakine zarar vermemek icin sakin ve kibar davranmaya gayret ederim yoksa inanilmaz kirici olacagimi biliyorum.
Tek basimayken kufurler falan havada ucusur o ayri😬
:ddd emir kuluyuz galiba delirmek yasak
Mesela ben sinirlenince ben bile kestiremiyorum neler yapabilirim sadece kızgınlıksa söylenir geçerim ama hem kin hem sinir yüklüysem Allah bilir gerisini
😅😇
Ben sinirlenince ilk başta üzülürüm belki ağlarım hani. Sinirden ağlayan biriyim. Çünkü kolay sinirlenmiyorum. Yakıp yıkmak istemem... 🥲
Evet...
Denerim canim 💕
İçimden başka bir şey çıkıyor benim. Ben de keyifle yakıp, yıkmasını izliyorum 😄
Ufak çaplı bi zelzele olur. Karşımda ki nsanın biraz içi boşalır. Oğlak öfkesi.
Ve evet, sakinletiiciye bsşladım, bence geri kalan herkes süper mutludur artık
kolay kolay sinirlenmem sabırlı bir insanım ama patlarsam mahvederim bende içimde biriktiriyorum sonra hepsini yüzüne me kadar aşağılık olduklarını acıkılıyorum
Ben en zor günümde bile sakinleştirici yapılmasına izin vermedim
Kendim sakinleşmeyi tercih ederim. Zaten kontrolü kaybeden birisi değilim
Saç baş olmam, kırıp dökmem. Bazen susarım, geçer kırmamak için. Ama karşımdaki anlamıyorsa, biraz sert konuşurum bilirsin azçok bu beybini. 😄
Öfkelendiğim zaman gözüm hiç bisey görmez ağzımı tutamam heryeri darmadağın ederim o derece
Stres yönetimim hiç yok
Genelde sabirliyim ama gerilimce ses tonum değisiyor illaki.
Ben sinirlenirsem küçük çaplı bir kıyamet olur da o sinirlenirse kötü olur 🤣
beni sinirlendirmek çok zordur ama o an gelirse fırtına kopar
O an beni yalnız bırakırlarsa bir şey olmaz : ))
belli ederim ama zarar veren bı tarafım yok
Sakinleştirici alıyorum çünkü ben sinirlenirsem kıyamet kopar 😂
Sinirlenince kendimi tutuyorum artık sonradan pişman olacağım şeyler yapmamak için
Çokta bişey olmuyor en fazla bağırma çağırma küfretme jsjssk
Sinirlenirsem genellikle o ortamı terk ederim yoksa ağzım bozulur büyük kavga çıkar
Cinsiyete bağlı erkekse kavgaya kadar gidebilir
Karşıdakinin ağzının payını veremezsem kendime saydirmaya başlıyorum
Ahahah sinirlendiğimde nasıl oldgmu bilenler o anda kaçacak delik ario 😄
Hemen hemen hiç sinirlenmem.. Tolere etme esigim çok yüksek nerdeyse hiç sinirlenmem ama sinirlenirsem acı olur.. O duyguyu saklarım. Planlarım.. Ve beklenmeyen bir anda yakarım ortalığı :))
Normalde sinerlenmiyorum ama sinirlenince kendimi boş bırakıyorum 😃gülüyorum ve varlık alemini seyredip şöyle diyorun : tüm her şey varlık alemi bir şaka ve varlık bizimle kesinlikle dalga geçiyor xDjsjsjssj bunun bir formulu yok kardeşim. Sadece yaşa, ye iç tuvaletini YAP gerisi boş xDjsjsjssj haahahahahaha ohhg beeee
Bu sorunu görünce bu aklıma geldi🤣
https://www.youtube.com/embed/RlQw-0An86sPek bir şey olmaz kendime zarar veririm yine ben 😣
Sinirlenince agliyorm
Vay be şöyle psikopat olamadk 👽🫶😬
Geleym bari haha
Ağız dalaşına girerim.
kalp kirarim en fazla
Blocked atarım her anlamda
Camları kapıları kırasın geliyor ama sakinim 😅
Ukalalaşırım, karşımdakini küçümsüyorum jfledf
Ağzının payını veririm.
Pişman olucağım şeyler çıkabilir ağzımdan
İçimden bir canavar çıkıyor👀
hic iyi seyler olmaz 😎 https//youtube. com/shorts/jj2jt1zveAs? si=DUgaQwgPS6GAWtdf
Link niye açılmıyooo 😭😭😭
her şey olabilir shdjc
Defterden birileri silinir
Söverim
Ben hep sinirliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?