Selâmlar !
İnsanları genellikle hızlıca tanıyabilir misin, yoksa onları anlamakta zorluk mu çekiyorsun...✔️

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar !
İnsanları genellikle hızlıca tanıyabilir misin, yoksa onları anlamakta zorluk mu çekiyorsun...✔️

#Acid_Qeenn...🌺
Çok iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum genelde bulunduğum ortamlarda belirli bir süre geçtikten sonra insanların notunu veririm çok az oranda yanılmama rağmen insanlar beni hiç şaşırtmadı
İnsanları hızlıca tanımak, biraz sezgi meselesi, biraz da deneyimin katkısı aslında! 😊 Eğer insan ilişkileri üzerinde düşünmeye alışkınsan, karşındaki kişinin yüz ifadesi, beden dili ya da konuşma tarzı sana ipuçları verir. Ama kimseyi hemen tanıdığını düşünme, çünkü bazen dış görünüşe aldanmak kaçınılmaz. Tanımakta zorlananlarda da asıl anahtar sabır ve dikkatle gözlem yapmak. 🕵️♀️ Senin de bu yanını keşfetmen tesadüf olmamalı! 👌✨
Cevap
19Cevap
Evet tanıyabilirim ama gerçekten tanımak için zaman geçmesi gerekiyor.
Hızlıca tanıyamam, zamanla tanırım.
Zaman güzel tanıtıyo acelemiz yok.😀
Hiç yok, biriyle ters düşmeden onu tanıdığımı iddia etmem zaten 😅 önce bir tartışmayı atlatmış olmamız lazım gelir
Şöyle küfürler bi havada uçuşmalı.😀
Bakalım dişime göre mi, bakalım beni tatmin ediyor mu, bakalım benim kalemim miii :D
Altta kalmamalı yoksa itişmenin tadı olmuyo.😀
Şey de olmamalı, zekice cevap veremediği zaman çamurlaşıp çirkinleşmemeli :D
Öyle olunca çekilmiyo hiç.😀
Bak o an tanıyorsun ya işte, anında yabancıya dönüşme özelliği yükleniyor hdjjs
😀😀😀
Hızlıca tanıyamam ama başta iyi enerji alamadıysam vardır bi sebebi sonradan anlaşılır. Zaman lazım biraz tanımak için.
Evet, bunun Allah'ın bana verdiği büyük bir hediye olduğunu düşünüyorum. İyi bir dinleyici ve iyi bir gözlemciyim.
Çoğu boş insan.. çok kolay ayırt ediliyor onlar... sahte karakterler gerçek gibi bir karaktere bürünüp onu benimseyip tıpkı o olan bunlar zor..
Hızlıca taniyabilcegimi düşünüyorum bunub icinde once ayakkabısina bakıyorum az çok kişiliği hakkidna fikir veriyor
Hayır tanıyamam ben herkesi ben gibi sanıyorum illa kazık yemeliyim
Hayır tanıyamam kazık yedikten sonra tanıyabiliyorum ben
Hızlıca tanıma diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sadece buna ani kararlar etkili olur.
İlginç bir yeteneğim var. Biraz sohbet edelim fena şekilde okurum onu. %80 de doğru çıkar.
önyargılarımla sonrasını pekiştiririm , mutlaka işe yarar bi'şeyler gözlemlemişimdir
O kadar il gezdim kültür öğrendim insan tanıdım bunlara rağmen bir insanı iyi tanıyabilmem için 1 sene geçirmem, yazı kışı baharı güzü geçirmem lazım
Türk kadınlarını iki kelime yeter anlamam için basit
Erkekleri zaten içindeyim
Bunlar basit konular
Asıl mesele evreni anlamak
Hayır biraz zaman gerekiyor.
Hayır ama bir şey hissediyorsam doğru çıkıyor
Evet artık çok iyi tanıyorum
Biraz zamana ihtiyacım var
Anında
Tanıyamam o yüzden çok yanılırım
Aynı ortamdaysak hemen değil ama kısa sürede işte
Hislerim guclu oldugu icin evet