Reddetmeyip ağzının içine düşsek peşimizden ayrılmazlar. Şimdi "Siz bizim övgülerimizden besleniyorsunuz, biz olmasak özgüveniniz olmaz." diyen linç tayfa gelir. Hayır arkadaşlar bana, bize özgüveni siz erkekler vermiyorsunuz.

Reddetmeyip ağzının içine düşsek peşimizden ayrılmazlar. Şimdi "Siz bizim övgülerimizden besleniyorsunuz, biz olmasak özgüveniniz olmaz." diyen linç tayfa gelir. Hayır arkadaşlar bana, bize özgüveni siz erkekler vermiyorsunuz.
Her şeyden önce karakter meselesidir, kadın veya erkek fark etmez, bazıları reddedilmeyi kötü karşılar ve bu onların eylemlerini çirkinleştirir, insanlar kendilerini değil, kontrolü kaybederler ve dürtü ve arzuyla hareket ederler, reddedilmenin gerçekliğini sınırlamak isterler, kendilerine değil, kabul edilebilir ve uyumlu olmayan eylemlerine yöneliktir.
Omurgasız tavırlardan uzak olmak herkesin ideali olmalı
Evet, elbette uzak durabiliriz ama bazen gücümüz ve yeteneğimiz varsa insanlarla mantıklı bir şekilde konuşmaya da çalışabiliriz.
insanlar bazen anlamamak için diretiyor gerçekten o yüzden makul iletişimde olmak yeterli
Evet, anlamadıkları zaman, istemedikleri ve etkilemek istedikleri içindir.
Aslında hep çirkef olan bazı insan türleri var bu her iki cinste de var. Elde edinceye kadar kıymetlisi. Kendi özgüvenini dıştan gelen yorumlara bağlı olduğu için böyle demiştir. Halbuki özgüven öyle bir şey değil özgüven insanın içinde yanan bir ateş gibidir ve kişinin kendini tanıması sevmesi ve yatırım yapmasıyla şekillenir . Böyle tipler sevgilisi/nişanlısı/eşinden ayrılırken çamur atara hatta eşiyle ayrılırken arkadaşlarına özel fotoğraflarini videolarını atar. Her iki cinste de var olan bir şahsiyetsizlik sornu bu. Önceden bu kadar yaygın mıydı bilmiyorum ama artık çok şık böyle kişilerin olduğunu görüyorum.
Maalesef bu tip insanlar mevcut. Saygılı şekilde teklifinizi yaptıktan sonra gelen cevap her ne olursa olsun aynı saygıyı gösterip gitmeniz gerekiyor. Ancak, bazıları bunu ego ve gurur meselesi yaptıkları için bu tip mesajlar ve davranışlar sergiliyorlar. Bu tip insanlara açıklama yapmak ayrı dursun, muhatap dahi olmayın.
Teşekkür ederim, olmuyorum zaten.
Çoh doğru coh doru
benden sakındığın cennetlik yüz serseri
Cevap
34Cevap
Detaya çok katılmasam da evet erkekler red cevabını duyunca bir başka oluyor.
erkekler bir garip hocam ya
Kral şimdi şöyle bir şey de var kadınların bazıları bu tarz erkek seviyor. Sevdiğini göstertsin kapımda köle olsun git desemde gitmesin ee erkek ne yapsın kim bunu istiyor kim bunu istemiyor bilemiyor. Git diyince gitsen sevmiyor diyorlar gitmesen bela oldu başıma diyorlar gibi gibi. Temelde kadın ne istediğini bilmiyormuş gibi geliyor bana ya da şöyle diyeyim kendini geliştirememiş insanlar bu tarz oluyor.
karaktersiz oldukları için
doğru tabii barisim
Teşekkürler :)
Yediremeyenler bunu yapar
Yedirenler ne yapıyor hocam onu da söyler misiniz
Bunu öğrendiğim iyi oldu, anlamlaştırdım. Bizim kitap işi yattı ona üzüldüm birazcık ama teşekkür ederim.
Kürk Mantolu Madonna'dan bahsediyordum ama pekala
İstesem dile getirmem biliyorsun. Yatmasın fikrin benim için önemli
Her zaman gösterirsem kıymeti bilinmez o yüzden göstermiyorum. Toparla bakalım rahat bırakayım seni, iyi gelmiyorum malum.
Üzülmekten korkunca kızlar.. Seni yeminle döverim bak beni melankoliye bağlattırdığın için
Elim ağırdır uyarayım sonra ufaklık yapma dur dersin durmam
🐰💌🎎🎀
Ego ezilmesi yaşıyorlar
Çünkü gerçek yüzlerini ortaya çıkarmış oluyorlar gadası
haklısın annem
onu yazan kişi kudurmuş kendini parmaklıyor diye yorumladım
ek olarak haklısın özgüveni karşı cins vermez sadece biraz artmasına ya da azalmasına sebep olabilir
senin kuzenin falan bir şeyin olsam onu yazan lavuğun suratını siyaha boyamıştım :)
aaa senle konuşmuştuk bir aralar
seni rahatsız ettim diye mi takipten çıktın (meraktan soruyorum yanlış anlama sadece biraz kırıldım işte)
benim genel huyum bu, kişisel algılama mswezğsww küsmedik
tamam tamam
gönül isterdiki arkadaş olsaydık :D
Üff evet öyleler bi ara ben mağaza da çalıştığımda bir erkek geldi yanıma numaramı falan istedi reddettim sonra dedi ki biraz güzelsin numaranı almak istedim … özgüvensiz tipler işte kuduruyorlar
çarpsaydın bir tane mswezğswşe
Hahaha reddettim ya o ona yetti

Bu da benden gelsin o zaman sjhsjh
msezğswşewkseç azimle... duvarı deler bakalım
Jwkagajqha
Çirkinleşmek kötü bir şey ama bazı kadınlarda da gereksiz biçime aşırı özgüven var bunu yansıtıp karşındakini ezmeye çalışınca da erkeğin savunma mekanizması çalışıyor ister istemez.
Özgüveni onlarda göstermiyorum sadece umursamaz davranmıştım aslında
senin gibi orspu cocugu olmadigim kesin deseydin ya sende onlar sana birsey soyluyorsa lafin altinda kalma direkt saldir onlara disini goster
Şimdi olayı yargıya falan taşır mswezğsşe öyle tiplemeler de var o yüzden umursamaz davranmayı tercih ediyorum
aynisini bende yasiyorum gereksiz yere kavga cikartiyorlar ben genelde kufur edip heryerden engelliyip geciyorum bu kadar umursamayincada oyle it gibi kendi kendine kuduruyorlar terorist ac kopekler ya
Bir tane elimin tersiyle yapıştırsam için için s*çar daha da üstten üstten konuşunca erkekler, benim gülesim geliyor
bu tip insanlar ne biliyor musun? gerçekten senin güzel olduğunu düşünmüyor ya da seninle ciddi düşünmüyor bu yüzden de bol keseden iltifatlar (asla gerçek düşünceleri değil) sallayarak seni ağına düşürmeye çalışıyor. kolay kız sanıyor ben bunu ayarlarım ya sonra da iki takılırım olmadı arkadaş grubunda lafını yaparım tribindeler ve eğer yüz vermezseniz de gerçek yüzleri böyle ortaya çıkıyor işte. sen kendini ne sanıyorsun? ee sen sandırdın ya ne oldu yalan mıydı?
Mutlu edebileceğine emin olduğu için olabilir fakat kadınında çirkinleşenine şahit oldum.
Bu cinse göre olmadığını düşünüyorum.
mümkün annem
Hepsi aynı değildir ya ben reddedildiğim zaman usulca giderim. Sonuçta dünyanın sonu değil ve tek bir kadın yok dünya üzerinde
olması gerekeni yapıyorsun
Sende ona küfürü basda oh iyi ki bu kızla olmamis diye vicdanını rahatlatsın diye.
Olayı yargıya taşıyorlar uğraşamam mswezğswşe
Ben de çirkinleşiyorum bana yamuk yapan erkeğin pinini çekerim hic acımam ndbdnd
bazen de dürüstlük aşkom mswezğswşe
Reddedilen veya istenmeyen herhangi bir kadın da çok çirkinleşebiliyor :)
Doğruu
O zaman niye erkekler diye yazıyorsun :)
Çünkü bana yazan kişi erkek
Önce reddet ki gerçek kişiliğini ortaya çıkarsın. 🤣
bir sıkımlık canları var zaten mswezğwewş
Çünkü kedi, ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş, ondan. 🌾🥂
kediler nankör de olur zaten o yüzden keep going on
sesli güldüm 😄
Yok sen reddetmesende kimse ağzının içine düşmez istediğini alır gider kendini çok şey sanma 🤣🤣
Bence okuduğunu anlamayı öğrenmelisin
Emin misin bu tipler gayette yanıt verse ağzının içine düşer bence sen kendini çokta şey sanma 😂😂
Sükür söyle bir erkekle muhattap olmadım🙏💩
Emojiler her şeyi açıklıyor mswezğswekw
🥺😞çaresiz hissediorum
Özgüvenim ful kendimden geliyor çok şükür elhamdülillah. Kedi uzanamadığı ciğere mumdar der.
Buna cevap olarak model değilim kendimi saklıyorum çünkü değerli şeyler saklanır diyin :D
Erkekler ret yiyince çirkinleşmiyor aslında. O an yaşadığı hayal kırıklığı, kendilerine olan güvenin sarsılmasından dolayı duygusal bir savunma mekanizmasına geçiyorlar.
genelleme yanlış olmuş. muhtemelen bu kişi reddedilmeden öncede çirkindi sen reddedilince böyle olduğunu varsaydın sadece.
İnsanın karakteri insanı ahlâkî ile ilgili durum kendine yakıştırdığı buysa diyecek bir şey yok
Sanki her kabul ettiğiniz de adam çıkıyor öyle olsa sevgilisi tarafından bu kadar başına gelmedik bela kalmayan kızlar neden var madem reddedilince öfkelenen erkek çirkin ve özgüvensizmiş
Valla sıcak beni yordu o yüzden laf yetiştiremeyeceğim annem
İlla yorucan. Bela gören kızların çoğu keko, silah taşıyan erkeklere aşık -hepsi demiyorum çoğu diyorum- . Diğer türlü de seçtiğimiz kişiler hakkındaki yargılarımızda %100 haklı, doğru olmamız pek mümkün değil yanılma payına düşenler olarak adlandıralım.
Reddin mahiyetine bağlı biraz. Bazısı doğaldır, bazısı ihanet sayılır.
Erkeklere tavsiyem " teklif incelikten ısrar piclikten gelir i " referans almalari.
Siz kendinzii bir bk sandiginiz içindir efendi gibi geliyoruz ama neyi begenmiyorsunuz da red ediyorsunuz kendinzii Allah gibi tanitiyorsunuz elini dallasan 50 Şi sonuçta talep çok
Biride yüz vermyeceğimi bildiği zaman küfüre başlamıştı daha ortada hiçbir şey yok ortama yeni girmişim yani birde😂😂
ensesine tokadı hak etmiş diye yorumladım
Böyle o kadar çok var ki kendisi çirkin bakıyor kızda güzel bakmayacağını bilince kendini tatmin etmek için küfüre başlıyor
Her erkek ayni değil nefret ediyorum genellemeden yeter ya
bence özgüvensiz erkekler yapıyor bunu, kendilerini yetersiz hissedip asıl değersiz olan sizmişsiniz gibi tepki veriyorlar.
Yani bu ülkede nefes alan her kıza yuruyolar. O yüzden ben kız olsam sanırım çok erkeği reddederdim çünkü kullanmak için geliyolar çoğu. Ama ışık görmediğin kişiye de teklif etmek saçma. O belli olur zaten
Reddedilince ağzına geleni sayarlar kabil etsen maşallah ne iltifatlar ne iltifatlar gerçekten iğrenç bir huy ve zihniyet
Ben reddedilmedim çünkü türk kızına yazmadım. Güzel kız denk gelemedim pek. O yüzden slavlara yazarim
Slavlar senin hasretini çekiyor mu peki
Hayır tabiki ahahahah ama ugrasicam azimle açan taşı deler.. yakışıklı değilim cunku
Burada ince detay vardı anlamadığın için gerçekten azimle uğraş verdiğine inandım -ciddiyim-
Özgüvensiz oldukları için
değerimizi bilenle devam aşkomlar
İlgiye karşılık bekliyoruz
herkese de verilmiyor be abim taze bitti
Bazen de popiş kaldırır ama çok affedersin
Öylelerine kkani bozuk diyoruz
Öyleler muhtemelen
ama hepsi değil be annem o yüzden muhtemel diyoruz
Ahah egoları sarsılıyor
gerçekten birde ağızlarının içine düşmediğimiz için asıl egoist biz oluyoruz gözlerinde msswezpsw
Özgüvensiz erkek modeli
Erkekler yoruyor
Böylellero yorar
Son derece katılıyorum canım
🍨👸🏻
gelişimsiz insanlar onlar bizlik değil konu
Oyyyy
Onurlarına yediremiyor olabilirler
Yemin ederim bir tane enselerinin köküne çarpasım geliyor
Çarp kız 🐣
püüüüüü resil nası red edersin sen kezban
Sensin kezban ayşegül