AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aklı başında kendini bilen kişiler.
Ne alaka
Sorduğun soru?
Cevap alakasız
alakasız ise şikayet edip kaldırtabilirsin @KızlarSoruyor konu ile ilgilenir misin
Uğraştırmak yerine alakasız şeyler yazmaya bilirsin
Gayet alakalı ama algılayamıyorsanız beni alakadar etmez
Bence siz soruyu algılayamıyorsunuz verdiğiniz cevaptan belli oluyo bundan sonra okuduğunuzu algılayarak cevap verin
Algınız kısıtlı bayağı belli ki
Her şey çekebilir ama en çok futbol :d
Senin yaslarinda bir erkegin dikkatini guzellik ceker, asilik severler, yöneten ve zeki kızı severler. Erkekler gec olgunlastigindan olgun kizlari cok severler.
Erkeklerin dikkatini çekmemeye çalışan kız
Pick me diyoruz biz ona
O ne demek
pick me tam tersi aw
pick me tam tersi awwww
Pick me nası tam tersi cahil misin
Doğal olmamız, olduğumuz gibi davranmamız, birikim sahibi olmamız entelektüel anlamda. Zeki olmamız, öz saygımızı korumamız, kendimize has bir duruşa sahip olmamız. 🔎🌾💕
türkiye şartlarında konuşmuyosun bihter, o senin dediğin normal ADAM olan erkekler.. pek yoklar, hiç de olmadılar aslında
@DeaconnFrost belki var bilemezsin dhkl
bir kısmı kendini bozmak zorunda kaldı, kiisi intihar etti, kimi yanlış kadın elinden çekiyor, kimi mental olarak gitti..
@DeaconnFrost hayatta her şey oluyor 🤷♀️
hayat dediin şey bi bahane..
ha, bazı istisnalar var, ismi lazım değil :) sert kaya gibi dik duranları da, yalnızlaştırdınız
@DeaconnFrost bize suçu atmayın 🤣
yani, dünyada varolan 3 ırkın 2 sinden çok şikayetçi değilim, kadınlar böyle yaptılar :D
@DeaconnFrost ben o kadınlardan değilim genelleme yapma ahah
o kadarını bilemem bihter, şairin dediği gibi, "gezer gezer uzaktan bakar"sın :)
@DeaconnFrost bakmak yeterli olmuyor ama yargıya varmak için o şaire söylesin biri hklş
evet işte ou diyorum :D yargılayacak, inceleyecek yakınlığa gelmedin hiç :)
3 metre yakına gelsen tamam biliyo musun :D. kurbağa gibi, dilimle şlaakk diye vantuz gibi çekerim, gerisi örümcek ağı, yapışır çıkamazsın :D :D
ben de olsam uzaktan bakardım bana
Emin misin erkekler böyle kadın sevmiyor bunu söylemek istemezdim ama üzülerek söylüyorum ama öyle
@Geologicalengineer ben de aynını dedim, inammıyo :D
Neden peki yazdığı özellikleri sevmiyor erkekler bu beni sinir ediyor
@Geologicalengineer uzun konu ya girsek şimdi 3 saat sürer. hatırlatın yarın anlatiyim
Tamamdır teşekkürler
@Geologicalengineer @deaconnfrost yanlış duraktan doğru yol 👣 çıktığını gördünüz mü , çıkmaz çünkü. Benim tanıdığım şu özelliklere hayran bir çok kişi var sosyal çevremde. Demek oluyor ki istisnalar kaideyi bozmaz. Zaten tecrübelerime dayanarak yazıyorum ben yorumlarımı. Yani her insan sizi hayal kırıklığına uğratmaz siz sadece yanlış kişi üzerinde 🔛 hayal kurarsınız ondan bu kırıklıklar. Doğru kişilere denk gelmeniz dileğiyle. 🌾🌺🥂
bi mesaj dilekle bitiyosa, bu, "gidin hadi zıbarın" demek :D @Geologicalengineer tamam ben aldım alacağımı :D
ve evet, Tanrımız bana, çok da istemediğim bi insan sermayesi nasip etti varolsun, gene de yaşıyik işte. 3 maymun fıkrası var bilir misin, hatırlat onu da anlatayım
Bu dediğiniz belki doğru ama ben çok kültürlü elit kendini yetiştirmiş erkeklerinde yanlarındaki kadınlar çoğunlukla doktor mühendis olmuyor maalesef ya da çok güzel tarih sohbeti yapabileceğimiz bir kadın görmüyorum çoğunluğu koca parası yiyen bir meziyeti olmayan kültürlü olmak gibi bir derdi bile olmayan evde kek poğaça yapan bununlada övünen kadınlar ya da estetikten birbirinin aynısı olmuş basit yüzeysel kadın tipi bu söylediğim iki kadın tipide çok basit geliyor bana
@Geologicalengineer onun da bir sırrı var dediklerim doğru görünüşe bakmayın siz, öyle görünen kadınlar, sınır çizdiği için ➡ öz saygılı olduğu için erkek kıtmetini biliyor aslında. Çok şey yazardım da ilişki kanallarını incelerseniz beni zamanla anlarsınız. Asil Moray kanalını öneriyorum size. 🌾🥂
Asil Morayı biliyorum evet dediklerinide seviyorum
Sorun şu ki ben sınır çizdiğim zaman uzaklaşıyorlar en yüzeysel böyle söyleyim size
@Geologicalengineer bazı kadınlar her istediğini yaptırıyorlar, çünkü onlar gerektiğinde hemen vazgeçebilen kadınlar, bizim toplumda daha çok üstüne düşer kadın başkasını sevmesin yazayım der ve zamanla o, adam ona kıymet vermez. Biz kendi kıymetimizi bilmeliyiz kilit nokta bu. Biz bilirsek herkes fark ediyor bunu zamanla.🌾🌺
Siz sınır çizdiğiniz an, uzaklaşma oluyorsa anlayın ki doğru mesafeyi buldunuz. Karakterli seven bir erkek 🚹 peşinizden gelir tecrübeyle sabit. 💁
@Geologicalengineer yetişemedim kusura bakmayın, çok doğru, ve benim de sahip olduğum bi argümana değinnişsiniz, şöyle ki,
Kadın, kendini sadece belirli alanlarla sınırlayıp, erkeğe de dar bir çerçeve sunduğu için, erkeğin kadınan reaksiyonu da basit olıyor. Dediğiniz gibi, tsrih, veya derin kğltür birikimi olan kadın az, mesele bunları bilmekten ziyade, öğrenme yolculuğunda yspılan zihin egzersizi aslında. Erkek, biraz da hsyst mücadelesi gereği dahs çok yönlü olduğu için, kadın zihinel olarak sönük kalıyor
Doğru yere bastınız ben istediklerimi yaptıramıyorum sınırlarım var karşı cinsle ilişki anlamında vazgeçmeyide biliyorum ama bunları yapıyorum ama dikkat ediyorum benim için mücadele eden benim için bişeyler yapan biri yok
Ama o dediğimiz kadınlar her istediklerini yaptırıyorlar el yaptırıyorlar
@Geologicalengineer ben de isteğimi yaptırıyorum. Bu biraz mizaçla ilgili. Taviz vermeyeceksiniz hiçbir şeyden. Kişiliğinizden bir duruşunuz olunca evdeki babanız bile her istediğinizi yapar, istemesini bileceksiniz, talepkar olmalısınız. 🌺
Elbet biri olur @Geologicalengineer sıkmayın canınızı. Zamanı var belki öyle de düşünebilirsiniz. Bir bitkinin gelişimi gibi bazı şeyler, doğru zaman gelince çiçek açar. 🌾
dikkat konusunda erkeklerin çok da seçici olduğunu düşünmüyorum ajshsh
Haklısın AĞANWPWNWPWNWOK
Popo Meme..
Coğu yazar şimdi huydu suydu gözdü 😃
dogru valla:) ilk memeye bakiyoruz
Doğru söze ne denir 😅👏
Benim dikkatimi tarzi, kısa saci, karizmasi ceker. Konusunca daha iyi anlasilir :) boş, sırf görüntü tipleri sevmem..
uzucu ama fizigi guzel, yuzu guzel olan kizlara direk gidiyorlar hemen dikkatlerini cekiyorlar
öylee
Erkeğe göre değiyor bence
bilmiyorum silos dogru olabilir
Dikkat cekmeye calismayan kadınlar dikkatimi ceker
Kuyruk sallayanlar basit
Erkeklerin dikkatini her güzel kadın çeker. Aman sapık hepsi uzak durmak en güzeli.
Tamamıyla bana yakın hissettirmesi ile alakalı yani kesin şudur budur demek yetmez
bir çift göz diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun xnzbxb
G0t meme gercekler sahtelige gerek yokkkk
valla benim canım sevdiğim kız harici bişey çekmiyor
görselini koymuşsun ya çocuğum
Görselden herkes farklı bir anlam çıkartabilir dayıcım
Kadınlar, komple hepsi
Komple hepsi değil, biz görsel varlıklarız unutmayın!
ya tabi tabi
Görsel olarak hoşumuza gitmiyorsa kadın tarafı koyar geçeriz. Polemiğe girmeyiz.
Gerçekler acıdır bebecik
Bi skt ir git ya dayısı kel kafanı silktiğim kes sesini boş yapma senin görüşlerin çok umrumda a q göbekli ayısı
Ammkkk dedesi seni
Görende 18lik çıtır sanacak cevaplara bak aq🤣
18lik çıtır seni napsın la keltoş dede hahahahahauausuuauw
Merak etme 18likte sende pek umurumda değilsiniz teyze 😄
Cilve ve dişil enerji
🍑🍒başka açıklaması yok.
kadının hafif özgüvenli tavrı
güzel bi kalça dolgun göğüsler
Dekolte giyen, bol gulumseyip yuksek enerji yayan
Saç bakış makyaj dekolte duruş
Neler çekmez diye sormalıydın
Kız kızda ki fizik yeterince etkili olur
Kişiden kişiye değişir
Genel diyorum zaten düzgün okursan
Seksi ses tonu ve harika bi vucut
Gt ceker sadece
dogru diosun peki ya kizlarin?
Kızlar yakısıklılıga bakar
Ama en önemlisi ilgiye bakar
Uslup
Nefes alan her şey
Açık giyinen kızlar
hic dikkat ettinmi peki
Bilmem
Güzel bir fizik
Güzel meme
Rahat kadınlar
O... Ol yeter
Sende mi o.. sun
Ben değilim de sizin gibiler den gördüm işte 😂
Ne mal olduğunu belli
Asıl senin belli erkeklerin dikkatini çekme tüyoları topla burada tabi tipinle karakterin el vermeyince elalemden fikir dilen ezik hadi yoluna.
Kokuşmuş
WNWĞWBWPWNWLWNWLWNWLWNPAME iyi kudurmuşsun. Cahil ve kadın düşmanı o rrrrrr o sss p u s u burası soru sorma platformu istediğimi sorarım seni zerre alakadar etmez azıcık cesaretin olsaydı gizli olarak paylaşım yapmazdın ki rahatsız olduysan soruma cevap vermezdin demekki yazdığın şeyle erkeklerin dikkatini çekiyosun ĞANWPWNWPWKWWKWLW herkesin kendi tercihi tabi kolay gelsin sana
Havlama havlama seninle uğraşamam seviyem de değilsin okuyum dilenci k... R seni başarısızsın erkekler konusun da buralar da erkeklerin dikkatini çekmek için sorular sor işte seviyen bu senin senden iyi O... Yoktur merak etme kitap yaz sen de o ışık var. Bir de bozuluyor beyinsiz kendisi milletten b.. K milleti b... A çalışıyor. Zavallı haydi yoluna
ĞWNAĞanwpanwpwnapwnwpwm iyi kudurmuşsun kafın düşmanı kuzum çocuğu seni
burada küfür edilmiyo yüz yüze olsak asfalta yüzünü süre süre çürüğünü çıkartırdım patlak orrrrrrrrrrrul orrrrrrrrrrrul o. rrrrrr. u seni
Nefes alan kadınlar
Meme
Konuştu görsel varlık
😄😄😄
Sağlam fizik
Kadın kokusu
Kadın
giyim çorap
Güzellik ve cilve
Güzel fizik