Siyah... Çünkü; Üzerinde ki leke belli olmaz bu sebepten kimse yargılayamaz. Siyah, karanlık ve benzetirsek yalnızlık anlamına da gelebilir. Sizi kimse fark etmeyebilir ve istediğiniz yerde istediğinizi yapabilirsiniz. Bir çok şeye de yakışabilen, uyum sağlayandır Siyah... Çoğu kişi için, karanlık karamsar korkutucu itici bir renk olsa da, "bence" en özgür renk siyah... He bir de, siyah özel de bir renk. Fark edilebilmesi gibi, taşıyıp yakıştırabilmek de önemli. Cesur, yürekli, korkusuz bir renk Siyah...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Boyalı kuş diye bir kitap vardı, yıllar önce okumuştum. Kitapta, sürüden alınan bir hikayesi anlatılıyordu. Bu kuş, sürüden alınıp farklı bir renge boyandıktan sonra sürüye geri bırakılırdı. Farklı renkten kuşu gören sürü bu kuşu parçalamaya başlıyordu. Tıpkı insanın rengi, dini, dili farklı olan bir insanı parçalamak istemesi..
00 Yorumla
+1 yılMavinin içerisinde her duyguyu görürsün.. Çünkü mavi bazen hüzünlendirir bazen bevunç çığlıkları attırır bazen zeki olmayı bazen düşündürmeyi bilir.. Özgürlükte. Mavidir çünkü kuşlar tanımlar özgürlüğü aslında kuşlar değil gökyüzüdür özgürlük gökyüzünün mavisini nerde görsem özgürlük derim benn
01 Yorumla
hiç bilmediğim, görsem tanıyamayacağım renk olup, dünyaya ait olmayan, gökkuşağının yanına bile yanaşmayacak renktir.
4025 Yorumla- +1 yıl
Aa özgürlük sizin için bukadar imkansız ve ulaşılmaz mı? yazık. Tüm renkler özgürdür. Hayatta herşey özgürlüğü temsil edebilir. ama görülmez ve bilinmez değildir
- +1 yıl
Eig çalıntı olmasaymış iyimiş :) m.uludagsozluk.com/k/%F6zg%FCrl%FC%F0%FCn-rengi/
- +1 yıl
İşsizis biz çay içiyoz buyur gel beraber içelim :*
- +1 yıl
Edebiyat parcalanmis.
- +1 yıl
bana göre BEYAZ
- +1 yıl
İpek'in aslında anlatmak istediği
https://www.youtube.com/watch?v=qxdy4FiqZUE
Sen henüz özgürlüğün rengini bile tarif edemezken üstüne bir de filmden alıntı yapıyorsun :) - +1 yıl
Eksilediğim yerde gül bittimi güzeL qıZ :D kjsanbdfksndkj
- +1 yıl
- +1 yıl
Kırmızı cesaret
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
464Cevap
+1 yılSarıdır. Zaten en sevdiğim renktir ama özgürlük açısından derin bir anlamı var. Sarı, güneşin rengidir. Güneşin doğuşu bana hep huzur vermiştir. Beni özgür hissettirir. Güne yeniden özgür ve dinlenmiş bir şekilde başlarız. Güneşin batımı da dolaylı yoldan bir özgürlük gibidir. Gece dinlenelim ve sabaha yorgunluklardan arınmış, özgür bir şekilde erelim diye batar güneş. Her açıdan özgürlüktür bana göre :)
00 Yorumlamavi.. ister deniz olur ıster hava.. ama kesınlıkle ozgurluk..
80 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/-m6ku7nXtBo
KIRMIZI10 Yorumla
+1 yılDünya'da Özgürlüğün rengi nedir bilmiyorum ama Türk'lerin özgürlük için vermiş olduğu bedelleri düşünerek kesinlikle Kırmızı diyorum burada özgürlük için taviz verilmez can verilir bir borç varsa kan ile ödenir!
00 Yorumla
+1 yılimg01.imgfotokritik.com/.../...1-mavi-ozgurluk.jpg
özgürlüğün rengi bana göre mavidir..00 Yorumla
+1 yıl''siyah.'' ışık kaybolduğunda o saydığınız renklerin hepsi kaybolurken siyah sizin yanınızda olacaktır. gerçek özgürlük ışıkla beraber kaybolacak kadar değersiz birşey mi sizce?
10 Yorumla
+1 yılÖzgürlük: BEYAZ dır..
onun için beyaz kuş kullanılır simgesel olarak48 Yorumla- +1 yıl
barış zaten özgürlük demek değil midir? @khlaleesi
- +1 yıl
Barış ve özgürlük cok farklıı
- +1 yıl
Bence barış varsa özgürlük de vardır @bayantangözee
- +1 yıl
Maalesef öyle olmuyor aileyle barış halindesinama özgürlüğünü kısıtlayabiliyorlar örnek vermek gerekirse
- +1 yıl
o zaman barış halinde değilsin aileyle @bayantangözee
- +1 yıl
Yoo
+1 yılÖzgürlüğün rengi yoktur.. Ya da evrende ki tüm renkler özgürlüğün rengidir.. Evet tüm renkler , yoksa birini seçersek yine sınırlama yapmış olmuyor muyuz?
00 Yorumlabeyaz degil beyaz özgürlükten çok rahatlık hissi veriyor
bence siyah gözlerini kapat ve kapkaranlık o özgür ortamda herseyi düşün dile getir herkesin yanlız kalmak için gidip gökyüzüne mı bakıyor? ya da duvara mı? özgürlük insanın sadece koşayım ucayım dedigi şey mi? bence özgürlük düşünce görüş herşey bence yanlız kalmak bile özgürlük bu yüzden siyah diyorum00 Yorumla
+1 yılTüm renkler çünkü siyah olmasa beyaz, beyaz olmasa siyah belli olmaz ve her renk diğeriyle birlikte iyidir bence.
HER RENK ÖZGÜRLÜĞÜ TEMSİL EDER.
Tek renk zorunluluğu olursa mavi derim.00 Yorumla
+1 yılBeyaz;icinde her rengi barindirdigi icin.
Yesil; ucsuz bucaksiz cimleri hatirlattigi icin
Mavi; tabi ki de engin denizler ve ucsuz bucaksiz sandigimiz gokyuzu icin:))00 YorumlaOzgurluk diyince ilk aklima gelen deniz oldu oda mavi ama benim her esyamda aldigim yesil renginin tonlari kiyafetlerimden esyalara kadar :)
03 Yorumlaözgür olduğumuzda göreceğimiz renktir. her rengin daha özgürü. siyeh gösteren gözlüklerimizi çıkaracağımız gün göreceğiz bir renginin olmadığını. ve diğer renklere diyeceğiz özgürlük mavisi özgürlük yeşili özgürlük kızılı. Özgürlük sarısı...
00 YorumlaYa uçsuz bucaksız gözünün alabildiğine orman yeşili ya da özgürlüğü ve sonsuzluğu temsil eden sonsuzluğunu okyanustan alan mavi renktir diye düşünüyorum :)
00 YorumlaBenim için özgürlük mavidir. Beyaz bulutların arasında koca bir gök-denizdir mavi. Kollarını açıp bıraktığında kendini seni koşulsuz saracak ve huzuru kalbine koyacak olandır mavi.
00 Yorumla
+1 yılSarı kırmızı yeşil diyeyim de eksi yapmuruna tutsunlar ahaaha
Not:Türk'üm =)17 Yorumla- +1 yıl
@Ceyces Daniel Opare'ye selamlar asd
- +1 yıl
@Ceyces Evet Ares olmak zorundayım asfs
- +1 yıl
@Ceyces Patlattım
+1 yılBen özgürlüğün olduğuna inanmıyorum çünkü bizi bu dünyaya Allah gönderdi ve kader diye bir şey var her şey belli zaten ne olacağı onun için fani dünya da özgürlük yok hee öbür tarafta var buna inanıyorum onun için kefen rengi beyaz diyorum
00 YorumlaMor beyaz turuncu yeşil kötü günlerde beyaz siyaha dönüşüyor ama genel olarak mor renk ve beyaz ve turuncu
00 Yorumla
+1 yılYeteri kadar özgürlüğe sahip miyiz ki rengini bileyim?
01 YorumlaMavi-yeşil. Gökyüzü de deniz de mavi tüm o insan uydurmalarının (gri binalar, fabrikalar, beton) yanında doğanın renkleri özgürlüğü çağrıştırıyor bana
00 Yorumla
+1 yılSiyah'dır... İsyanın özgürlüğün simgesidir bende...
Aynı zamanda gecenin rengidir. Gece de bende hep özgürlüğü çağrıştırır.00 Yorumla
+1 yılsiyah, kudreti de yıkılmışlığı da barındırır, gücü de korkuyu da, sevmeyi nefret etmeyi de, özgürdür kendine hastır değiştirilemez
00 Yorumla
+1 yılTurkuaz , mavi
https://i.hizliresim.com/ORMaoP.jpg00 YorumlaBence özgürlük siyahtır çünkü siyah karanlıktır herkes karanlıkta gece çöktükten sonra özgür değil midir?
00 Yorumla
+1 yılBeyaz renk.
Saflığın ve temizliğin simgesidir aynı zamanda. Soğuk kanlılığı, asaleti, masumiyeti, istikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir.00 YorumlaMavi. Gökyüzü kuşlar. Ne kadar özgür duruyorlar. Ben yeryuzunde kendimi hapiste gibi hissediyorum onlar yüzünden
00 YorumlaBence özgürlüğün rengi olmaz.. çünkü görme engellilere sorun bakalım hangi renk daha özgür... görmenin kendisi özgürlüktür zaten...
03 YorumlaMAVİ Mavi çünkü sonsuzluğun rengidir hayatın rengidir gökyüzünün rengidir sonsuzluğun rengisidr
05 Yorumlaİşte bu da benim özgür ve bağımsızlığımin rengidirr
https://stargundem.com/resimler/858000/859562_5.jpg00 YorumlaÖzgürlüğün ve barışın rengi dünyanın her yerinde beyazdır.
30 Yorumla
+1 yılBeyaz...
Maviyi sonsuz kilan, gokyuzune ve denizlere rengini veren mavi bilr beyazla huzura bulanir.00 Yorumlamavi, en sevdiğim renk, sonu yokmuş gibi bir şey. gittiğin her yerde karşına çıkıyor, çıkmama lüksü yok :D
00 YorumlaTuvalet terliği kahverengisi. Bütün gerçekleri orataya koyuyor bence
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılSiyah göz alıcı olmayan renkler ve insanın dışarıda bir basit kız gibi görünmeyen özgürdür bence...
00 Yorumla
+1 yılBana göre mavi.-Çünkü diyeceğim ama çünküsü yok.. =)
00 YorumlaSiyah...
Siyah yalnızlık ve melankolidir ve yalnız insanın kaybedecek bir şeyi yoktur.
Kaybedecek bir şeyi olmayan insan ise ÖZGÜRDÜR...00 Yorumlabenim için kırmızı aşkın tutkunun hırsın cesaretin rengi...
00 Yorumla
+1 yılsarı ama çok çok açık sarı toz pembe gibi düşün onun sarısı :D
00 YorumlaBeyaz nekadar özgürlüğü çağrıştırsada, Sonuna kadar siyah derim. :)
00 YorumlaBeyaz ( beyaz güvercin ucururlar hiç görmedinmi hem barışı hemde özgürlüğü temsil eder) .
00 YorumlaEn uğurlu rengim mavi ama saks mavisi hoş sarıyı da kullanmaya başladım
00 Yorumla
+1 yılSiyah... seni saklar korur kollar soyutlar kalabalıklardan özgürlüktür siyah
00 Yorumla
+1 yılABD özgürlüğün simgesi bayrağının renklerine yoğunlaş.
00 Yorumlamavi:)
hatta nev-mavi sarkısını dinleee anlarsın :)00 YorumlaÖzgürlük = Sonsuzluğa uçmak, kanat çırpmak = Göklerde süzülmek = Gök mavi
00 Yorumla
+1 yılRengini belli edeceksin ki gökkuşağında bir yerin olsun demişler. Benim rengim yeşil😎 her zaman ferahlığı güzelliği çağrıştırır bana😁
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. siyah.
hayatı tozpembe yaşıyorum sanmayın. her renk bir gün siyahlaşır00 YorumlaSiyah... Simsiyah! Çünkü insanlar siyahi lanetli bir mahkumiyet rengi gibi görür ama siyah herkesin sevgisinden uzak bambaska bir renktir. Özgürdür
00 YorumlaBenve mavi. gokyuzunde ucan kuslar denizde yuzen baliklar ne kadar ozgurse o kadar mavi. :))
00 Yorumla
+1 yılbence turuncu özgürlük ve çılgınlık geliyor aklıma nedense :)
00 Yorumla
+1 yılsiyah, hem özgürlük hem tehlike, yaptığın seçinin sonucu senindir
00 Yorumla
+1 yılBence acik mavi, ucsuz bucaksiz denileri ve gok kubbeyi cagristiyor :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle Şeffaf. Kimse birşey diyemez ona. Sen boylesin soylesin. Hickimse. Özgür o tamamen
00 YorumlaÖzgürlüğün rengi sevdiceğinin gözlerinin rengidir. Bana kalırsa beyaz :)
00 Yorumla
+1 yılMavidir bence cunku mavi gokyuzudur herkes gökyüzü kadar ozgur olsa daha ne ister
00 YorumlaMavi denmesinin sebebi uçsuz bucaksız gök yüzü olması ama bence asıl özgürlük beyazdır üstüne hangi rengi atarsan at gider maviye sarı atsan yeşil olur bu özgürlük değil
00 YorumlaBeyaz sarı yeşil ve lacivert ha bir de mavi.
Beyaz yıldızı, yeşil ormanı, lacivert geceyi, sarı güneşi, mavi deniz ve gökyüzü
Bunlar bana özgürlük çağrıştırıyor.00 YorumlaBeyaz. Demokrasi, özgürlüğün rengidir.
Not : Nesnel bir yargı.00 Yorumla
+1 yılmavidir tabiki deniz ve gök kadar sonsuz ve özgür :)
00 Yorumla- Devamını Gör (819)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar