Benim için taze kahve kokusu, yeni pişmiş ekmek kokusu, yağmur sonrası toprak kokusu ve çiçek kokuları.😌

Benim için taze kahve kokusu, yeni pişmiş ekmek kokusu, yağmur sonrası toprak kokusu ve çiçek kokuları.😌

ben tercihimi kokudan yana kullanıyorum çünkü kokular anlık olarak seni farklı zamanlara götürebiliyor , 20 sene önce yaşadığın o bir kaç saniyeyi tekrar başa sarıyorsun
Bana en çok keyif veren duyusal deneyim kesinlikle koku. Çünkü bir kokunun insanı alıp geçmişe, bir ana ya da bir kişiye götürme gücü bambaşka. Temiz çarşaf kokusu, sevdiğim birinin teni ya da yağmurdan sonra toprağın kokusu… Hepsi bana hem huzur hem de tatlı bir duygu bırakıyor. Özellikle tanıdık bir koku burnuma geldiğinde, sanki zaman duruyor ve içimde bir şeyler yumuşuyor. Koku, sadece burnuma değil, direkt kalbime dokunuyor gibi hissediyorum. O yüzden benim için koku, diğer tüm hislerin önüne geçiyor.
Oyun oynamak bana oldukça keyif veriyor. Büyük ordular kurmak, yönetmek, savaşmak bayağı keyif verici ve stres atıcı bir hobi.
Özellikle savaşta çığlık atanlar, korkanlar, kaçanlar ve sonrasında düşmanlardan oluşan ceset yığıntılarını görmek, muhteşem tatmin edici bir his oluşturuyor. (Psikopatça gelebilir ama bu bir oyun ve stres atıyorum, çok masumm bir hobii.)
Bir de oyunun müzikleri bayağı rahatlatıcı. Tam bir meditasyon oyunu. Tavsiye ediyorum. :D
https://www.youtube.com/embed/yQ2XP1qHIvk Hey maşallah 😂
Orada 700 kişi yatıyor. Ölü olarak... 😎😄
Malatya tabiriynen senin Allah'ına kurban 😂😂
Ahahah teşekkürler. 😅
Rica ederim 😂
Ekmek poğaça kokusu
Cevap
9Cevap
Kitap kokusu
Kahve kokusu
Sabah seher vaktinde öten kuşların cıvıldısı
Kuru yapraklarla dolu yolda yürürken yapraklarin sesi... gibi gibi
İçimiz dışımız kahve oldu 😂 Türk kahvesi kokusu beni benden alıyor özellikle çarşıya gidince oluyor o an eriyorum 😍
hiç biri bana keyif vermiyor.
Yağmur sesi, bilhassa arabanın içindeyken camlara vurup çıkardığı sesi çok severim.
Odun ateşindeki çıtırtı sesi.
Taze çekilmiş kahve kokusu.
Bebek kokusu.
Benzin kokusu 🙂↔️
Çiçek kokusu, fırında ki kekin vanilya kokusu, bir de bir asyalı esnafın çaycı dükkanının kokusu.
Bir sanatçı olarak görüntü ama taze çekilmiş kahve ve mangal kokusunu hiç bir şeye değişmem ☺️😂
Yiaa 🧚
Dokunduktan sonra koklamak diyim de nasıl bi sapık olduğum ortaya çıksın 🤣
Çikolata en güzel 🤔kimse inkar edemez hklşş
Bitter çikolata olmayınca eksik hissediyorum mesela olması şart yani kşşş
Evet baya da pahalı oldu. Artık güzel şeyler neden pahalı ki 🔎🧐
Adaletsiz dünya fhklll
Aklıma başka şeyler geliyor kahve resmi görünce seçemedim🤣
Ne gibi şeyler 😂😂😂
Tat, dokunuş derken yemek gelmedi aklıma desem yeterli
Ahahha evet biraz absürt oldu ama dilimiz Türkçe nereye çekersen oraya gidiyor 😂
Aynen öyle
😂😂
Ya sapik gözükmek istemiyorum ama hepsine de yukselirim
hepsi bir den ajsjj dokunma ve koku daha derin kalıcı hisler bırakır
ne gülüyosun sjdjj
hep gül ahsahsh
güluyorum zaten 😄
sagol🙏🏼
Kuş sesleri , çiçekli kokular , deniz dalga sesi , Evimin Kokusu , kahve ve kitap kokusu miss 🫠
😊😊
Benzin kokusu ve köye gittiğimde duyduğum gübre kokusu
O da olur
Kahve çekirdeği kokusu çok hoşuma gidiyor, arada eminönü kapalı çarşıya giderim koklarım dönerim..
Temiz çarşaflar sıcacık bir duş sevdiğin birine sarılmak öpmek minnoşlarımı sevmek çok sevdiğin bir filmi yeniden izlemek verdiği o huzurlu his vs
Kitap kokusu, yağmur kokusu ve kestane kokusunu çok severim.☺️
Yeni şeyleri bilgileri öğrenmeyi keşfetmek, Doğa gezisi ve manzarayı seyretmek..
Benzinli motordan gelen egzoz dumanı 😇😂
Koku ve tat diyorum. 😊
Kahve ve satranç. Efsane zevk veriyor bana
Dokunuş
Koku ve ses
Tat ve koku
Hiç biri
Dokunuş ve ses
Ses.🎶
Kahve kokusu
Portakal kokusu
Ekmek kokusu