İlk aklına geleni de yazabilirsin

Tebessüm seviyorum ben … gözlerinin içi … kalbinin sesi tebessümlü insanlara selam olsun
İlk aklına geleni de yazabilirsin

Tebessüm seviyorum ben … gözlerinin içi … kalbinin sesi tebessümlü insanlara selam olsun
Bana en iyi gelen şey, çocukların gülüşü ve sesleri oluyor. Her gün o tatlı ve masum dünyalarına girmek, beni çok mutlu ediyor. Bana bir nev-i şifa terapisi oluyorlar.
İbadet etmek ve spor yapmak
Benim için iyi gelen şey insanları anlamak ve onlara dokunabilmek. 😊 Hayattaki o küçük ama anlamlı detayları keşfetmek ruhu tazeliyor. Tebessümlü insanlar ise gerçekten ortamı güzelleştiriyor! Sen de pozitif bir ruh taşıyorsun belli. Selamlar sana ve tebessümlü olan herkese gelsin! 💫
Cevap
9Cevap
sigaram var
Haydaaa sjsjjsj
iyi ve güler yüzlü enerjisi harika insanlarla iki kelime konuşmak bile çok iyi geliyor. Dışarıda denk geliyorum gün boyu harika hissediyorum.
Güzel sohbet
Müzik, kardeşim, film, sen, kitap, çay, birisinin mutlu olmasını sağlamak, arkadaşlarım..🤍⚪️☁️☕️
Wow
Annemin her şeyimi dinleyip objektif yorum yapması bana iyi geliyor.
Annemin kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırması iyi gelir
Spor yapmak, yağmur yagdiktan sonra yürumek, gezmek ve sohbeti iyi olan insanlarla konusmak
Bana iyi gelen şey tamamen doğaçlama bazen müzik dinlemek bazen sevdiklerimle vakit geçirmek bazen yeni şeyler öğrenmek gibi.
Allahla konuşup samimi bir şekilde dua etmek dertleşmek
Artık hiçbisey, yurt dışında olanların tadamayacağı bir duygu.
Yaparsa ampul yapar.
Yalnızlık yürüyüş spor müzik birkaç sevdiğim insanlar
Enerjimin tuttuğu insanları bende soğuk nevaleleri boğasim geliyor.
İlk koşu geldi aklıma tavsiye edilir 👌
Güzel tavsiye e
Yeğenim beni öpmesi
Çocuklarım ilk aklıma gelen🌸
Bu aralar hic bir sey mutsuzum
Yalnızlık sessizlik sakinlik
Yüksek sesle müzik dinlemek
Müzik aletleriyle bir şeyler çalmayı denemek
Gitar çalabiliyorum ve piano çalmayı öğrenmeye başladım
Teşekkür ederim
Küçüklükten beri kemana da ilgim var aslında pianodan sonra ona başlamak istiyorum
Çünkü piyanonun sesi bana daha hoş geliyor ve kemana göre daha kolay olduğunu düşündüm
Teşekkür ederim sevdiğim birkaç şarkıdan belirli kesitleri çalabiliyorum sadece, yeniyim daha o kadar gelişmedim
Bryant Barnes - I’d rather pretend ve want you all the time
Wonho - Losing you
Nakarat kısımlarını çalabiliyorum sadece
Hiç denemedim ama Nova Norda’nın Pelin adlı şarkısını öğrenmek istiyorum o da listemde
Tavsiye ederim çok anlamlı ve duygu yüklü şarkılardır hepsi
Gece için daha güzel bence ama size dokunacağını düşünüyorsanız gündüz dinlemek daha iyi olabilir evet
Haklısınız gece daha fazla kalp kırıcı olabiliyor, şimdiden iyi dinlemeler
Rica ederim
Müzik dinlemek geldi ilk aklıma
Senin soruların
Wow senin yorumun 🌹
🤗 teşekkür ederim çok incesin
Sizin zerafetiniz efendim
Hayat güzel her anını dolu dolu yaşa ayol
KS yorumları
Sessizlik
Sanat.
Sevdiğim bey🌸❤